torsdag 20. desember 2007

Jul på trammen

Dette motivet synes jeg er balsam for øynene! Farger og materialer er herlig å se på!

Jeg fikk øye på skøytene på en bruktbutikk, og grabba dem straks! Den gamle dama så unnskyldene på meg i kassen: De kan nok bli fine om du smører godt med hvit skokrem på dem. Nå er de dessverre veldig slitt.
....Eh... Liksom!, tenkte jeg. De som jobber der forstår INGENTING! Jo mer slitt, jo bedre! Ho skulle ha 15 kroner for dem... Er de ikke nydelige?

Den skakke furua som husbonden tok inn på hytta, ble med hjem. Jeg spurte om han ikke kunne finne noe å ha den i, så kunne den pynte opp på trappa. Hans manglende estetiske sans kom tydelig frem. For på trammen stod det rare treet nå i ei irrgrønn, falma plastbøtte...

Nå har jeg kamuflert bøtta med en papirpose og snudd litt på treet. Nå synes jeg det er kjempekoselig ved inngangen! Kanskje ikke sesong for høygaffel og ljå, men jeg liker dem så godt, så de får bare stå... (Den siste setningen rimte jo fint, he, he.)

Bruker dere setningen "Hvis du er snill på butikken, skal vi kanskje kjøpe noe fint til deg" ?

JEG var veldig snill på butikken igår. Ingen masing, grining eller krangling. Så jeg kjøpte denne fine stettskåla i fattigmannssølv til meg selv...! I den skal jeg ha mose, einer og ei hvit rose. Tror det blir lekkert!

Idag kom Elin på kaffibesøk for å kvalitetskontrollere småkakene mine! For dem dama kan spise kaker...

Vi skravla og spiste og hadde det kjempekoselig. Vi hadde kjøpt gaver til hverandre også. Ho er lett å handle til, for vi har veldig lik smak. Tror du vi klarer vente til jul med å åpne dem... ?

Eh, nei... Vi klarte å holde oss noen timer... Tusen takk for den søte engelen Elin!

Vel, nå finner jeg ikke flere ting å dra ut tida med. Jeg nok ut å vaske vinduer... Brrr...

14 kommentarer:

Helene sa...

Ler når jeg leser kommentaren din om å være snill på butkken. Min mamma brukte alltid den til meg men desverre hadde jeg en større vilje enn henne så jeg vant alltid. Siden faren min seilte til sjøs var det heller skjeldent at vi to var i lag og handlet. Men en dag han ville ha meg med sa han som mamma at dersom jeg var snill.. Jeg tenkte at det skulle bli en lett sak slik det jo alltid var, men dengang ei. Ikke var jeg snill og ike fikk jeg noe. Det eneste det resulterte i var at jeg hylskrek hele veie hjem, og pappa sa hva sa jeg...
Husker dette veldig godt så nå er jeg ALLRID snill pike på butikker (især interiørbutikker) så derfor vanker det stort sett noe nytt og fint på meg. Du vet det ordner seg somregel for snille piker :0)
Ha en fin førjulsdag.

Helene sa...

Fy så jeg skriver feil i dag , mente jo at jeg ALLTID er snill på butikken.

Lene sa...

Hehehe :) Ja, det lønner seg å være snill pike. Og fy søren for en fin premie du gav deg selv. Tenker det var vel fortjent.

Og skjøytene er flotte - ikke alle som vet hvilke skatter de selger. Kjempekoselig utenfor hos deg.

Og så var jeg nedenom og hilste på bruleenglene dine. Absolutt fantastiske. Laidback, herlig humor hos deg til stadighet, så disse tenker jeg nok ble gokompissene dine på flekken :)

Takk for munter tiit innom :)

MITT FARGERIKE sa...

Takk for kommentaren på min side, det blir ofte mørke bilder når du tar mot sola. Egentlig skal du ha sola i "ryggen". Skal ta meg ein lengre tur på din blogg, mannen er komme heim så det er mat å få igjen(hihi)

Anita sa...

Så fint på trammen din!! Og for et koselig dekket jule bord!! Jeg var også snill på butikken idag, var med mannen på Maxbo og der har de en flott interiør avdeling med masse fint, og der var det 50% på all julepynt!! Fikk handlet litt av vært!! Det lønner seg å være snill!!!

Klem Anita

elin1976 sa...

Hei vennen.
Ikke nok med den flotte gaven fra deg i dag, lå det jammen gave i postkassa mi også. Fra Sanna i huset bortenfor. Å for en skjønn dame hun er. Å for et mot hun har.
Nå skal jeg på nattåpent og fikse de siste tingene som igjenstår p¨å handlelisten min.....har juletreet blitt pyntet.....neeeeeei.
Ha en fin kveld:O)

Anonym sa...

For nokre utruleg fine skøyter du har funne. Vanvittig billige også - det lønnar seg å handle hjå gamle damer he he. Kjempekoseleg blogg du har, som eg desverre har vore alt for sjeldan innom. Men det skal ordnast på!! Ha ei kjempegod jul :)

Jorunn sa...

Flotte skøyter og flott pyntet på trammen din. Her er det julestemning, ingen tvil om det. Klart man er snill jente på butikken, det lønner seg!! Du har hvertfall fått en kjempefin premie!
God helg til deg, og snart er det JUL!! JIPPI!!

Anne-Berit sa...

Så godt at du oppførte deg skikkelig på butikken så du fikk så fin ei stettskål,den var bare helt nydelig.Fint var det på trammen din også,du har sansen for det der ser jeg.Berre lekkert.Ha det kos:o)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koseleg du har pynta utforbi inngangsdøra di.
Skøytene var jo eit funn og passa perfekt:o)
Det kan lønne seg å vere snill jente ei lita stund nå framover...men husk: Snille jenter kommer til himmelen, andre jenter kommer så langt de vil!!!
Ha ei finfin helg:)

ENGEL sa...

guri malla!inngangspartiet ditt ble bare helt nydelig,nå fikk jeg julesteming!flotte bilder har du. kreativ og flink!ha ei flott jul!

Klarafina sa...

Tenk at et par skøyter kan pynte opp slik. Kjempefint!
God Jul!

Metteflette sa...

Så vakkert du har gjort det ute!!!! Og den fattigmanns staken er lekker og den var jeg så heldig å få til bursdagen min på torsdag! God jul til deg og dine! Juleklem fra Mette

Anita sa...

Kjære Marit!!
Riktig GOD JUL til deg og dine!!

Klem Anita