tirsdag 1. november 2011

Unik

Se slik en praktfull skrivemaskin! En pryd for øye! Jeg fikk den av den dame som var på flyttefot og ikke hadde plass for den.
Jeg tenker å skrive ønskelisten på denne og ha arket stående i maskinen. Firmanavnet er jo faktisk M. Nissen Lie, Christiania...

Som liten elsket jeg å skrive på maskin. Jeg satt faktisk og skrev stil etter stil, helt frivillig. Husker at mamma av og til lånte hjem en elektrisk skrivemaskin. Da var det som julaften for meg.

Tastene har en fin ramme rundt hver bokstav. Det er som små smykker. Mellomromtasten er av sortmalt tre, nydelig slitt.

Jeg liker å legge tekst på gammeldagse bilder. Disse bruker jeg som kort og som strykemerker på ting jeg lager. Da blir det unikt og personlig.
Et tips: Jeg har trykket navn og nummer på fine bilder. Dem har jeg sydd fast inni klær og på vesker. En lur ting når julebordsesongen nærmer seg og du skal finne igjen din kåpe blandt 120 andre sorte kåper...

10 kommentarer:

Fargeheimen sa...

Heldige du som har fått deg ei så fin skrivemaskin.

Ønskjer deg ein fin dag.

Perlemor sa...

Det er den vakreste skrivemaskinen jeg har sett noen gang!!!! Så heldig du er da!
Ja, nå kan du skrive ønskeliste til NISSEN, hi hi :)

En fin tirsdag ønskes deg fra Lillian :)

Hellemor sa...

Hey! Den er jo prikklik min maskin, som jeg har arva etter min mormor! He he.... Men fine er de, og så koselig at du kan bruke den... min har løsnet fargebånd, og jeg har ennå ikke funnet ut å feste det...

Ha en fine uke, du :-)
Klemmer

Lykkeliten sa...

Hvilken skatt!

Denne skrivemaskinen kan du virkelig være stolt av, lekker!!!

Må innrømme at jeg ikke er flink til å merke mine klær, men dette var en god ide.

Klem Lykkeliten

Klaffen sa...

Herlig, heldige deg sier jeg <3
Den var jammen litt av en gave og garantert vel fortjent

Kos deg med maskinen, med juleforberedesler og alt annet. Nå er vi inne i advents mnd så snart er det "Lov" å glede seg ;)

Klem

Fjordheim sa...

Ja den var kjempefin. Og så heldig du er som fikk den. Ikke så billige å kjøpe dei da.
Har jobbet mange år i barnehage så navn i klær vet jeg er lurt. Men jeg gjør det sjelden på egne ting.
Ønsker deg en herlig dag :)

Unknown sa...

Virkelig en fryd for øyet *ønsker meg* ,))
Titter forbi for å ønske deg en strålende fin november!,)
Klem Anki

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg : ) Du må jammen være født med flaks,altså.......du viser den ene fine perlen,etter den andre....!! Og gjett om jeg kjente meg igjen i skrivingen......på maskin !!!! Jeg brukte pappa sin,jeg....men den var ikke så sjarmerende som denne !!! Og stiler,ja det skrev jeg gjerne på bestilling.....hihii.....jeg gikk stadig til nabogutten,som ikke likte denslags....jeg tegnet tegninger av Pusur,og dikterte hva han skulle skrive......i sin stil :) For da hadde han jo SKREVET den selv...... :) Hva har man gode venner til,liksom......hihiiii :)
Nå har jeg akkurat lagt bort papiret for dagen,kansje på høy tid......jeg hoster nemlig så fælt,at jeg holder sikkert hele huset våken(9 stk).....så når husets rørlegger lager en velkjent dur,kan jeg snike meg i seng......I morgen skal jeg pynte brune papirposer,kjenner jeg gleder meg allerede....fine bilder,og søte tekster :) Kos deg da,så høres vi snart !!

Tone sa...

Så nydelig skrivemaskin, og for noen knotter !!! Kan godt forstå den finn plass i stuen:) Godt og ikke minst kjempekreativt tips med det flotte strykemerke, ingen som kan lure til seg din kåpe på vei hjem fra julebordet:)) Ønsker deg en flott kveld! Høstklem fra Tone

VillaVårfrubakken sa...

Så utrolig stilig.....og så mye fint du viser. Ha en fin fin torsdag...klem