mandag 21. november 2011

Selvgjort er velgjort

Jeg har skikkelig sansen for grått for øyeblikket, og dette vil også bli adventsfargen vår i år. Noen små kongler og en einerkvist skal pynte fatet, så er det klart for høytidelig tenning på søndag.

Andre år har jeg hatt fine tall i sink. Etter advent pakket jeg dem bort på et lurt sted. De ligger ennå på det lure stedet - hvor det nå er...
I år har jeg laget små tags av papp, og sorte tall på en bakgrunn med gammeldags skrift.

Dette kan du gjøre selv. Finn en papp med et motiv og en farge du liker. Tallene kan du tegne på for hånd eller ved hjelp av en sjablon. Husk at selvgjort er velgjort!

Skiltet i bakgrunnen forteller nissen at Her finnes bare snille barn. Jeg har malt og pusset skiltet slik at det ser gammelt og velbrukt ut - akkurat slik jeg liker det. Igjen: selvgjort er velgjort!

8 kommentarer:

Roka Design sa...

Hmmm..pakke ting bort på lure plasser, ja det fenomenet kjenner jeg godt til:)

Flotte adventslys:):)

Ha en fin uke hos deg:)
Klem fra Kari

Kreoline sa...

Den der kjenner jeg godt, gjemme ting på lure steder, det er lurt det, hihi. Travel, men koselig helg for deg, og med smilet kommer du elegant gjennom. Jeg reiser på hytta for å samle tanker og krefter til julen, har planer om litt julebaking, med en hel uke må jeg klare å få til litt. Nydelige tags og lys hos deg, grått er en skjønn farge. Kos deg i uken Marit, klem fra Mona.

Unknown sa...

Nydelig ♥

Fjordheim sa...

Her blir det ikke tent noen lys til hega. Reiser en tur til Jæren torsdag og er ikke hjemme igjen før søndag kveld. Så da får vi tenne første lyset over helga. Håper jeg finner mine tall. Tror jeg vet hvor de er.
Må innom Bok og media i Sandnes å ta skiltene dine i nærmere øyensyn.
Kan tenke meg det er fint. Det er jo en flott butikk i et fint hus. Men de hadde egentlig trengt større plass. Hun har jo så mye.
Ønsker deg ei god uke :)

Anonym sa...

Nydelig.:))
Selvgjort er alltid velgjort.
Klem fra Mette.

Solveig (Svingenslillehus) sa...

ah, ja jeg kjenner meg i gjen i det å pakke bort ting på lure plasser!! :) Herlige biler du har her.. fine adventstall!!

Ha en nydelig dag!
Klemmer

mocca sa...

Ja det funnes mange lure steder rundt om kring. Det er en kjempe fin side du har her,mange fine ideer.

Tone sa...

Hei Marit!1 Så koselig å se deg på lørdag :) Godt dere fant noen godbiter å ta med hjem. Sist gang jeg var med på markedet var det kø utenfor og full rulle i 2 timer, mens denne gangen var det en jevn strøm hele dagen, men det var jo fullt av julemarkeder overalt, så det gjorde nok sitt til at det ble en roligere dag! Herlig adventstake du viser , jeg er ennå i tenkeboksen, men ser jeg har litt dårlig tid nå, så det blir vel kanskje en variant jeg har hatt før. Liker egentlig best å lage nye adventstaker hvert år...men men:) Ønsker deg en fin uke.
Klem Tone