torsdag 10. november 2011

Servert på et fat

Jeg stod opp på den kreative foten idag. Det passer bra, siden jeg skal jobbe med bestillinger hele dagen. Men, det er alltid et men... Første del av jobben var i snekkerboden... Det var kaldt og solen hadde ikke stått opp...

Derfor måtte jeg finne på noe gøy innendørs først. Jeg fikk lyst å lage litt førjulspynt. Det gjør du enkelt på denne måten:
Man tager et loppisfat, en svibel og noen mosedotter.

Jeg liker svært godt fattigmannssølv og naturmaterialer. Her får jeg alt på èn gang, i form av sopp og kongler. Et kubbelys har fått et magebelte av gammelt papir og et madonnabilde. Mer skal det i grunnen ikke til.

Mange er plaget av tåke nå om dagen. Vi ser tåka ligge som ulldotter nede i dalen. Her på fjellet er det blå himmel og sol. Slikt blir det noen magiske motiv av!

Jeg er fornøyd med mitt førjuls-fat. Solen har stått opp og en nydelig dag har begynt. På tide å blåse ut lysene og komme seg i snekkerboden.
Ønsker deg en kreativ og fin-fin dag!

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Flott førjulspynt hos deg. Ja det er fint med fattigmannssølv og naturmateriell. Mose må jeg nok plukke mer av før snøen kommer her. Har alt brukt opp en del av det jeg hadde plukket.
Var på jobb et sted på mandagen der vi hadde strålende solskinn mens skodde låg tykk nedi dalen. Flott skue.
Ha en herlig dag :)

Mamsens hus sa...

Så flott førjulsfat. :)
Fantastisk koselig tid vi går inn i nå.

VillaVårfrubakken sa...

Så fint, naturmaterialer er bare så fint sammen med fattigmannssølv.
Her er det også tåke som gir en fantastisk trolsk stemning.


Ønsker deg en fortsatt fin torsdag...klem

Janne i Fagerlia sa...

Et slikt fikk jeg også lyst til å lage!