fredag 25. november 2011

Pakket og klart

Når julens huskeliste begynner å bli lang bør en sette bremsene på. Jul skal være koselig!
Jeg prøvesmaker (enda) en hjemmelaget konfekt og skriver ned ting jeg må huske å gjøre. Når en får tankene ut av hodet kan en slappe bedre av.

I tillegg til julens gjøremål, har vi også flere bursdager å feire i disse tider. Vår nærmeste slekt teller nå over 20 personer. Og når alle disse gjør sitt inntog, kreves endel mat på bordet. Boken forteller hvilke kaker som skal bakes når - det er bare å få det gjort...!

Jeg har himla god trening i å pakke inn gaver! Nå står 50 kalendergaver klar til våre foreldre, 3 svigerinnegaver, 8 venninnegaver og 24 gaver til familiekalenderen. Puh... Julegavene har jeg ikke helt oversikten over enda.

I helgen blir lille-tippa tenåring! Det blir stor feiring og flotte gaver til henne også. Tradisjon tro feirer vi dagen hennes samtidig som vi feirer at julen starter. Det blir julepyntet hus, adventslys, pepperkakebaking for barna og kaffikos for de voksne.
Ønsker dere en fin adventshelg!

8 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Du så mange flotte innlegg du har hatt! Nå tok jeg meg en liten pause i all travelheten og har kost meg masse her inne!! Du er så flink!! Og nå må jeg ta meg en tur til Sandnes og til bokbutikken snart!! flotte skilt!!!
Pga travle dager blir det lite tid til blogging for tiden.
Nydelige pakker du har laget. Jeg har ikke en eneste pakke i hus enda. Men det ordner seg nok:-)
Ha en fin adventshelg!
klem fra Hjørdis

Tina sa...

Det var smart, få tankene ned på papir, kanskje det en skulle prøvd! Har ikke en pakke i hus og hører noen snakke om pakkekalender der ute også.... ugh!

Julestemning inne hos deg - vakkert!

Unknown sa...

Herrrligheten, SÅ mange kalenderpakker!! Så flink du er, og sååå koselig ♥
God stemning i huset høres det ut som;)

Klem Line

Ingvild B sa...

Herlig innlegg, herlige bilder og herlig blogg!!
Den pakken til Mathilde var jo bare nydelig! =)

Sologbolig sa...

Jammen er du ei driftig dame, så mange adventspakker. koselig.
her er det også et bursdagsrush fra september til desember. i morra skal vi i bursdagsselskap til sønnen. han har allerede fått gave, han og brorer har vert på fotballtur til London med faren...midt i blinken for alle. Til uken fyller en svigerdatter år og 20 desember blir et barnebarn 2år. Denne helga har eg prøvd å ta det litt rolig (må det innimellom når eg kjenner at pulsen blir altfor høg!). Ønsker deg ei fin adventshelg. Klem fra Sigfrid

Tone sa...

Så god stemning du viser, og de flotte gavene:)) Håper dere har kost dere masse sammen med familien, vi har vært på "blås bort tur" til, Sandnes for å se på julegranen:))Tviholder på tradisjonen, så det var jo bare å kle seg godt da :)) Ønsker deg en fin søndag, juleklem Tone

Odins lille hjørne sa...

Så koselig! 55 adventspakker!! Du e go! Det er lurt å notere ned ting, jeg har gjort det i noen år nå (siden 87..) å det er så greit å bla litt i boka før advent, og så notere ned årets oppgaver :0)
klem odin

Fjordheim sa...

For ei herlig feiring du har lagt opp til. Koselig å være mange samlet og bake pepperkaker og kose seg fordi julen starter. Må nok innvitere noen en dag her også å få til litt baking. Det er jo så koselig å være flere om det.
Har jo vært på Jæren i helga og da fikk jeg overlevert alle julegaver som skulle dit, og en adventskalender med pakker til min søster. Kjempekoselig å lage slike ting. Og ja, juleforberedelsene skal være kos, ikke stress.
Ønsker deg ei herlig adventsuke :)