onsdag 16. november 2011

En gran i stekepanna

Det er flott å ta naturen med seg inn. Her står en liten gran i et norgesglass, omgitt av mose og steiner. En enkel dekorasjon som du kan lage oppi en kurv, på et fat eller det du måtte ha for hånden.

Siden vår dekorasjon står på komfyren (en emaljeovn som ikke er ibruk!) valgte jeg å dekorere oppi en gammel stekepanne.
Da barna var små sukket jeg ofte over alt det rare de dro med hjem. Nå er barna store og har nese for vakre ting. Denne stekepannen kom eldstetippa hjem med etter en tur i skogen!

De vanlige skiltene jeg lager ser små ut i forhold til mitt nåværende prosjekt. Bok & Media i Sandnes ønsker skilt som viser kundene hvor de finner de ulike bøkene.
Det gamle huset som butikken holder til i, er tidsriktig pusset opp. Jeg har tidligere malt skilt på fasaden deres, nå står det innvendige for tur. Det er flott når alt er gjennomført.

Førjulstiden er himla travel. Derfor er det viktig å sitte ned av og til. Det er lett å finne roen med levende lys på bordet. Jeg drømmer meg litt bort og kjenner forventningen i lufta.
Gjett om jeg liker juletiden!

6 kommentarer:

Black Feathers sa...

Det var et kjempe søtt lite tre. Koselig med det vesle treet i en stekepanne. Et flott tips.
Fine skilt du lager ;)

Ha en fin kveld ;)

Unknown sa...

Så FLOTT det ble i den gamle pannen ♥ Skikkelig julestemning;)
Og helt herlig at det er snuppa som har funnet den;)

Ha en fin fin kveld!

Klem Line

Tilonino sa...

Hei M
Så fint på konfyren din :)
Jeg har vært i butikken i den butikken mange ganger og de har mye fint.
Du er flink å male bokstaver. Nydelig :)
Tine

Fossestua sa...

Så søtt et lite stilleben i stekepanna di :) Må innrømme at jeg var veldig spent på innlegget da jeg leste overskriften i bloggrollen min, hihi :)

Anne på landet sa...

Ååå, masse fint inne hos deg. Litt morsom for jeg klør i fingrne til å lage et slik "juletre" som du viser.
Så de et eller annet sted i fjor.. Må bare få litt tid først :o)

Den sparken var jo bare elldls bedårende skjønn !

TAKK for titten og masse deilig inspirasjon.

Klem fra Anne.

Tone sa...

Herlig bilde Marit!! Har også plassert noen rundt i huset, og det begynner å dufte hærlig jul :)) Jeg skal være på messen fra tidlig morgen( skal hjelpe min mor, hun har stand ) Så vær tidlig ute, godbitene flyr fort avsted :) Ha en fin torsdag! klem Tone