fredag 18. november 2011

Kalender og julefryd

Å lage gavekalender er en stor jobb - men jammen gir den stor glede også! Hver dag i desember kan mine og husbondens foreldre glede seg over en ny overraskelse. Gavene ligger i en stor sekk og det er nøye gjennomtenkt hvilken gave som passer til hvilken dag.

Mange av årets julegaver har jeg handlet på Søya Gård. Det ser ut som en landhandel og jeg fryder meg over å handle i en flettet kurv og få varene i snipposer og gråpapir. Vareutvalget holder høy kvalitet og de har et stort utvalg mat, Durance-produkter og garn. Søya ligger ved E39, 10 min sør for Ålgård. Vel verd et besøk!

Denne fyrstikkesken blir straks lagt for salg sammen med andre varer i Skulehuset.
Ellers blir det masse julefryd her ikveld. Mange jenter har vært på juleshopping og kommer hit for å pakke dem pent inn og lage passende kort. Til kvelds blir det julegrøt før alle skal sove på rekke og rad på loftet.
Ha en fin-fin kveld du også!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så hyggelig med kalender til foreldre og svigerforeldre;)
Og så lekkert pakket ♥
Snill du;)

Klem Line

Kreoline sa...

Koselig, så snill du er, litt av en jobb dette, det skal litt fantasi å finne på alle disse gavene også. Kos deg i helgen, klem fra Mona.

Fjordheim sa...

Så heldige de er som får så flotte kalendergaver. Du er jammen en snill datter/svigerdatter.
Koselig med julegavepakking. Kan tenke meg de koser seg masse.
Ha en god kveld :)

Janne i Fagerlia sa...

Du store tid, du er jammen en generøs dame som lager adventsgaver til de voksne også.

ENGEL sa...

ååå så smart å lage en kalender til foreldrene! Lurer på om jeg rekker det??? Det var jammen et koselig tips som jeg tar med meg! Ha en superduper helg! MAsse herlig inne hos deg!