mandag 31. oktober 2011

Uhuuuu

På trappa står gresskaret og flirer og venter på besøk. Knask eller knep.

Jeg sitter inne i varmen og ønsker å forbli her. Kjedelig å løpe til og fra døren hele kvelden. Enda godt at de ikke skal synge en hel sang før de går igjen...
Jeg synes det var gøy da barna var små. Sminke dem som små troll og se hvor spent de var. Nå derimot er jeg temmelig lei halloween.

Men jeg håper på godt besøk. For jeg må bli kvitt disse kjemikaliene i skåla.
Vi pyntet trammen med spindelvev og edderkopper idag. Selv om vi er lei halloween, så er det en anledning til å pynte litt ekstra, sa lille-tippa da.
Det eplet datt temmelig nær stammen...

Lille-tippa fikk også æren å dekorere bordet før vi fikk middagsgjester igår. Hun tar sitt arbeid alvorlig og gikk straks opp i heia for å hente passende materiell. Det så ut som en kraftig høststorm hadde blåst over bordet. Men både hun og gjestene var fornøyd.

Håper du får en spennende halloween-kveld...
Uhuuu...

2 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så fint du har pyntet! Jeg må innrømme noe: Det yngste avkommet er blitt for stor for halloween! Så bildene viser hvordan jeg drev på før. Det var boligpluss som spurte om jeg hadde noen tips...Og en ting til må jeg innrømme; Jeg har helt glemt å kjøpe snop!!!! Så jeg sitter her i mørket og håper ingen ringer på. Men ikke si det til noen:)
Klem:)

Unknown sa...

Så flott du har pyntet, og så mye artig godis;))
Her er det slukket lys i dag, må innrømme det... ungene er store og de gidder ikke lukke opp, da gidder ikke jeg heller...:)
Kjempekos da ungene var små ja, men nå kan småbarnsfamiliene stå for morroa selv, hihi;))

Klem Line