tirsdag 18. oktober 2011

Mur og metall

En stabel håndklær får ligge fremme, bare fordi de passer til fargen på skapet. En håndkrem ble kjøpt, bare fordi den passet til krakken. Sånn har en lov til når en har laget nytt bad!

Metallskapet har plass for slike merkelapper. Det er både kult og praktisk.
Èn dør er merket Tekstiler, og huser håndklær o.l. Den andre døren er merket Kosmetikk og inneholder kremer, såper osv.

Metallskapet fant pappa på røysa for mange år siden. Han dro det hjem for å ha det i verkstedet sitt. Han stusset nok litt da jeg ønsket meg et slik skap til badet. Men når han ser resultatet nå, er han kjempeimponert. Det er råstilig!!!

Jeg har jaktet på et stort ur til veggen. Og endelig fant jeg denne skjønnheten. Den passer perfekt til murveggene med sin rå metalloverflate.

Baderomsmøbelet har fine detaljer og rommer mye. Jeg fant det på en bruktbutikk for et par år siden. Det ble malt og vi fikk montert en koselig bollevask oppå.
For å unngå kø, har vi to soner. Et sted for tannpuss og vask, et sted for sminke og hårstyling. Metallampene over speilskapene gir godt arbeidslys.

Gråtoner og røffe materialer er deilig å omgi seg med. Det er lett å finne fint tilbehør, og en kan endre uttrykk i rommet med bare små forandringer.

Metallskilt for oppheng av håndklær fant jeg i Danmark.
Jeg har nettopp fått et nytt smykkestativ til badet. Det fant jeg like i nærheten. Lyst å se?!?

13 kommentarer:

Unknown sa...

Så stilig bad! Du har så mange fine detaljer og fine skap. Har forresten maken knaggrekke som deg :-)
Klem
Brit Eva

Sologbolig sa...

Så rålekkert bad!! Skapet var kjempetøft. Dette likte eg.
Ha ein fin dag. Klem

Bestefars Verksted. sa...

Såååå stilig,Marit !!! Det skapet vil jeg haaaaaaaa !!!! Kjempetøfft ble det !!! Og smykkestativet er kansje ei grein ???? Oppi hodet mitt,var det det som poppet opp,iallefall....eller noe i rust,kansje.....? Gleder meg til å se !! Likte godt at du gikk for det røffe,vettu.......det er liksom helt meg :) At du valgte en utradisjonell innredning,likte jeg også......for det er jammen ikke noe til kvalitet,å spore hos de som selger denslags !!! Sponplater er UT :( Men det har dem visst ikke sjønnt.....man spraylakkerer dem,og håper på det beste.....ushhhhh,og dobbelt ushhhh !! Hadde godt for din løsning,jeg,eller snekret noe sjøl !! Egen skal man være.......hihiii :) Kos deg videre da,i badeland :) Klemmer fra nord.

Linda sa...

Røft og tøft på badet ditt.
slikt et skap hadde jeg på skolen en gang til å henge tøy i,men ditt har tydeligvis hyller.
Stilig benk til kosmetikk og vask.
Flott klokke også.
Gleder meg til å følge med mere:)
Klem fra Linda :))

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så koselig og samtidig stilig du har fått badet ditt (deres)!! Herlig med den gamle kommoden med vasken dere har montert på. Den likte jeg så godt! Tøft skap som sikkert rommer mye, klokken, åhh - bare lekkert alt! Nå tenker jeg du koser deg!! Og jeg gleder meg til å se smykkestativet, vet du!:)
Kos det på badet:)
stor klem:)

Pauline sa...

Veldig fint bad!! :-)
(ikke misunnelig i det hele tatt..., du kunne slått deg opp som interiørkonsulent du! :-))

Ha en finfin uke, jeg skal "til seters" på papirtreff i helga, gleder meg!! :-)

Tone sa...

Å så kjekt å få være med inn på badet ditt!! Det ble kjempestilig, kan tenke din far ble overrasket når han fikk se skapet ditt ja, det er det som ofte er med mange menn, de klarer ikke se ting for seg hvordan det kan bli, noe vi damer er eksperter på:)) Det går sakte fremover med strikkeprosjektet mitt, mellom lese øktene og forelesninger!! Ønsker deg en nydelig høstuke, og kos deg på strikkekafe i morgen! Hvor er det du går hen?? Kanskje det er dit jeg må gå for å få ferdig prosjektet mitt :)) Høstklem fra Tone

Berre Kristin sa...

Tøft! :)

VillaVårfrubakken sa...

Dette var bare råstilig og samtidig spesielt. Ikke et bad man ser hver dag.

Ønsker deg fine høstdager, klem fra Mona

Tone sa...

Hei igjen:)) Takk for svar inne hos meg ang strikkekafeen. Mannen i huset er i bergen i dag, men jeg lurte på om det er strikkekafe hver onsdag, i så fall stiller jeg med spødet under armen neste onsdag :)) Var inne på nettsidene å leste litt, men det sto ikke så mye info der :) klem Tone

Linda sa...

Hei igjen Marit!
Jeg skal kun flytte til byen.
Ja,det er mye som ligger fremfor oss,med valg av kjøkken,farger,tektiler osv.
Skal du på julemarkedet i Vennesla i år?
Ja,nå venter jeg spent på pakka:))
Klem Linda :)

anneskreative sa...

Så flott det har blitt,,,er helt enig,,,,metallskapene ble råstilige på badet ditt....
Anne

Hellemor sa...

Åh så lekkert badet ditt ble! Midt i blinken! Nå tror jeg du er meget happy... :-)
Er stadig veldig misunnelig på det skapet ditt.... he he... men jeg må jo bare si til meg sjøl, at jeg allikevel ikke hadde plass til ett sånnt... :-)

Ha en fine helg :-)