onsdag 26. oktober 2011

T-I-D

Jeg vet en deilig have
hvor roser står i flor

Dette verset har jeg brodert på en linpute. Resten av sangen står på puten i det andre hjørnet av sofaen. Jeg har gode ord på vegger, dører, bilder, skilt - og på putene!

Det er ikke mange roser som står i flor i hyttehagen nå. Men en bukett syrinhortensia er vel så fint. De søte blomstene og fargespillet synes jeg er skjørt og vakkert.

Her er en salig blanding av materialer; fløyelsbånd, katolsk lys, blomster og piggtråd. Jeg stortrives når jeg klarer å lage dekor av det jeg finner rundt meg.

Roen på hytta gjør at jeg blir ekstra kreativ. Jeg synes også ungene blomster når de er der. Gleder meg til vi snart skal dit igjen. Der innser jeg hvor verdifull TID er.

Minste tippa satt på trammen utenfor bua si på hytta. -Hvorfor kommer plutselig gamle bilder opp i hodet mitt, mamma?
Jeg fortalte hvor sunt det er å finne roen, komme bort fra mas og tekniske dubeditter. Da får bilder strømme fritt og en kan leke seg med minner.

Kvalitetstid.

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Et herlig innleg.
Nydelig pute, og skjønne blomster.
Kjenner roen strømme mot en når en leser og ser på bildene dine.
Ha en fortsatt herlig dag :)

Turid sa...

Så nydelig- hadde sansen for putene med et vers på hver , virkelig en god ide! Å smykke treet var jo bare helt fantastisk-så mye det pyntet opp , i tillegg til å være praktisk!

Janne i Fagerlia sa...

Husker godt vi sang "Jeg vet en deilig have", da jeg gikk i 1. klasse. Gode minner :)

Godt spørsmål veslejenta kom med!

Magdalena sa...

nyyyyydelig.... syrinhorthensia ghar eg stjelt fra en veikant, de hadde blåst av busken, nå er de tørket.. vakre vakre og vakre bilder hos deg!
så fin den puta, værset kan vi vettdu... sang den for ungene på sengekanten...
takk fro hilsen, så flott det du fortalte om ungdommene... ja la de utfold eseg!!!
tenk på alle mulighetene de får ( som ikke vi fikk) vedr dagens fotoapparat!!! (vi sparet på filmen, og vi tok stort sett bilder av mennesker på den tida)

ha en fin dag!
magny :)

Nooria sa...

Tusen takk for koselig besøk på bloggen min! Ordene dine varmer :-). Så kult med den grena du har tatt inn! Jeg var på fjellet i helgen og hadde med meg både flere grener og kjempefin grønn mose.

Tone sa...

Så koselig innlegg Marit ! Jeg liker også så godt det sarte mot det litt røffe, her blir det mindre og mindre blonder, og litt mer rene tekstiler og litt enklere ting, og litt større ting som gjør litt utavseg...:)) Ønsker deg en flott helg, høstklem Tone

Winkel's Crazy Ideas sa...

Det fatet med piggtråd og lys var kjempetøft...må ut å lete etter gammel piggtråd :) God helg