tirsdag 11. oktober 2011

Not bad at all!

Lyst på en liten titt på vårt nye baderom???
Nå er det meste i orden, og i morgen gleder jeg meg til å prøve dusjen! Litt pynt har kommet på plass og det begynner å se røft, villt og hjemmekoselig ut!

Jeg ønsket at veggene skal se ut som de er av mur. Jeg har brukt strukturmaling for å få slik en overflate. Dorullholderen er fra Jeanne d'Arc living og passer flott inn i miljøet.

Denne lykten har firkantstempel, er jordet og egnet for våtrom. -Tror jeg.
Min datter gravde den frem fra en røys ved en gammel gård. Jeg synes den er så sjarmerende!

Her er ventil-snoren på badet. Den laget jeg av ei grå lærreim, en prisme og en kunstig eucalyptus. Den lager et fint lysspill på "murveggen".

Idag laget elektriker strøm og lys til oss. Siste handyman har forlatt badet og alt verktøy er ryddet bort. Jeg er glad vi endelig er i mål og jeg synes det ble et personlig og originalt rom.
Flere bilder følger senere.
Nå reiser jeg bort et par dager. Regner med å begynne salget i Skulehuset på onsdag kveld. Du er hjertelig velkommen innom!

6 kommentarer:

Knut Riise sa...

Vakkert!

Du har virkelig sansen for vakre ting rundt deg!

Ønsker deg en flott dag!

mvh Knut

Sologbolig sa...

Røft og sjarmerende. Dette likte eg . Ha ein god dag. Klem.

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Kjenner igjen gleden av å være ferdig. Så koselig du har gjort det! Gleder meg til flere bilder!
Jeg har maken lykt:-) Fikk den faktisk av en antikvitetshandler. Min er fryktelig rusten. Hadde den med på et av de siste innlegg. Greit å høre at gulvmaling går greit, for jeg har malt mange tak. Det er som du sier, man blir helt av i nakken.
Skulle vært kjekt å besøkt skulehuset!!! Lykke til med salget!
Ha en fin uke!
klem fra Hjørdis

Skogslyckan sa...

Så fint det blir! Gillar speciellt den charmiga gamla lyktan!
Kram Pia

Bestefars Verksted. sa...

Åhhh,Marit...så koselig det blir der inne !!! Nydelige detaljer,likte særdeles godt den lykta,- og snoren med eukalyptus og prisme !!! Hva ikke den damen kommer på,av ideer........du er så dyktig !!!! Jammen får du et herlig rom !!! Helt sikkert godt og bli ferdig,det følger jo gjerne med litt rot,- og skitt,når slike prosjekter skal settes ut i livet !!! Og du har det jo travelt i tillegg,med husmorferie og julesalg........håper du sover litt innimellom.......akkurat som JEG skal snakke om det......hihihiiiiii,jeg får sove i 2012..... ;) God tur på hytta,og kos deg masse ! Gleder meg villt til å se i shoppen din :)

Tone sa...

Å så koselig å få se at det begynner å ta form :) Kjempelekkert!! Og de nydelige høststrøpmpene du har laget, litt misunnelig på de ja:))Kunne ønske jeg var mye flinkere til å strikke!! Ønsker deg en flott tirsdagskveld!! Høstklem Tone