onsdag 5. oktober 2011

Bilskilt ble badeskilt

Inspirert av disse gamle bilskiltene en får i antikkbutikker, har jeg laget min egen utgave. Etter å saget og malt skilet har jeg bulket det litt i kantene og svertet hjørnene.

Jeg står på gangen og tripper etter å få komme inn på badet og starte den hyggelige jobben: å dekorere! Nye håndklær, knagger og diverse tilbehør er kjøpt inn.

Men ennå gjenstår litt arbeid. Flislegger er ferdig om 2 dager, så er det rørlegger som må gjøre sitt. Men det nærmer seg!

Jeg har brukt strukturmaling på veggene, så de ligner nå en gamle murvegger i et uthus... Fjøslampa er montert i taket og det blir rå detaljer i bl.a. metall.

Det er greitt å lage sine egne skilt. Da får en den teksten og den stilen en ønsker. Jeg har lakkert det med høyglans lakk, slik at det ligner emalje. Det kommer dessverre ikke frem på bildene. Men det er en artig effekt.
Ha det på badet - sees snart.

12 kommentarer:

Tilonino sa...

Marit, du er bare helt enorm. Hvor får du alle ideene dine fra?
Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Knalltøft :)
Ha en fin dag.
Tine :)

idyll sa...

Dette blir spennende å se resultatet av... Gleder meg:)

Lille Liljehvit sa...

Stilig!! :) Skiltet ble kjempefint! Og jeg gleder meg til å se bilder av ferdig bad! Ser ut som om det blir litt grått der inne, og likte veldig godt 'mosaikk-stenene' i grått på bildet der :) Spennende!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Du all verden så flott!! Jeg jakter for tiden på emaljeskilt med teksten Spiskammer. Har forhørt meg, men det er spinndyrt! Dette var jo en fantastisk idé! Spørs om jeg klarer å lage det like flott som ditt da:-) Du er jo en mester!!
Badet høres ut til å bli knalltøft!! Gleder meg til å se det ferdige resultat!!!
Jeg sender adr. Dette høres fryktelig spennendes ut:-) - noe jeg trenger???

ha en flott onsdag!
Stor klem:-)

Unknown sa...

Woooow, dette blir fint! Gleder meg til å se det ferdige reultatet :) for det kommer vel bilder ;)

Klem Susanne

Mia, New Room Interior sa...

Så kult det ble!! :-) Kreativ du! Ha en super kveld! KLEM

Tone sa...

Hei Marit!! Helt enig med første mann her, hvor får du alle ideene dine fra :)) Blir mer og mer spennende dette her, gleder meg til å se resultatet!! Høstklem fra Tone

Unknown sa...

Kult skilt altså!!
Du er så kreativ;)

Klem Line

Unknown sa...

Så stilig det ble! Du er så flink og ikke minst kreativ;)

Nyt kvelden!

Sandoren og Blåsten sa...

Tusen takk for lang og veldig hyggelig kommentar på hyttebloggen min! Du er veldig flink til å legge igjen spor og det setter jeg veldig pris på!

Skiltet ble kjempefint! Ser du har valgt samme steiner på badet som jeg har tatt med meg prøve på til vi skal begynne på badet, veldig fine!

De plankene bak skiltet ditt var utrolig fine! Akkurat så rustikke som jeg liker, har du malt de selv? er det rupanel?

Siden du spør, så kan jeg røpe at det blir hyttestoff i Dagbladet Søndag nå førstkommende søndag. Spennende og skummelt!

Hilsen Gry K

Kreoline sa...

Hei Marit, skjønner godt at du står og tripper, det er jo "stæsjingen" som er kjekkest. Nydelig skilt, og nyyydelige fliser. Spennende med veggen du, jeg hadde slike vegger i en leilighet for leeeenge siden. Blir spennende å se badet ferdig, nesten litt misunnelig jeg, her gidder jeg ikke å sette i gang. Snart helg, herlig å sove litt, trøtt som en strømpe for tiden, mye stress og lite kosetid. Klem fra Mona.

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Lekkert!
Og den veggen er jeg spendt på å se mere av!Hva har du malt det på?

Høres ut som om badet blir spennende! Håper på flere bilder når alt står klart:)

Ha en fin helg!