mandag 17. oktober 2011

Velkommen innom

Når arbeidsbordet er fullt av papir i duse farger og nostalgiske bilder, da fryder jeg meg. Det er lett å skape noe når så mange fine materialer ligger klar til bruk.

Dette er et helt skjønt motiv. Selv om ikke jeg ville finne på å kle meg slik for å gå på ski.
Jeg liker å henge slike tag på skuffer og skap eller på små knagger. En kan også skrive en hilsen på baksiden og bruke det som kort.

Varer som er solgt i Skulehuset blir slettet fra nettet, pakket og sendt. Nye varer blir lagt ut etter hvert, det er bare å følge med. Kom gjerne innom for å handle dine julegaver!

3 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Hei vennen :) Og takk for fine ord,om den resirkulerte tavlen......!!! Elsker slike dører,jeg også,og har gjort det bestandig....hos bestefar måtte jeg igjennom en slik,for å komme på loftet :) Rart med minner,vettu...
Så fine varer du har lagd,kjenner meg sååååå igjen,når du sier at duse farger utover bordet,er den beste inspirasjon :) Jeg skjønner bare ikke,hvorfor Ålgård skal ligge så langt fra Bodø.....drømmen hadde vært å arrangert julemarked med deg,det tror jeg jammen hadde blitt innmari koselig !!!!!!!!!!! Jeg har sagt nei til to forespørsler,og skal kun konsentrere meg om en,i år. Tror det holder,jeg....men aner jo ikke hvor mye varer man må lage,for å stille på tre messer,til sammen ??? Idag sitter jeg med arbeidshånda i bomullshanske,innsmurt i salve......så da er det godt å ha dataen ;) Store sprekker inni håndflata,og imellom fingrene,er ikke så godt når penselen skal brukes.......så da blir det noen pauser i "fabrikken".....får se om jeg beholder hansken på,og moter meg opp til en stund i garagen,ikveld. Lager vimpler i tre,med malte furukvister på........og noen med engler. Må jo prøve å lage noe som ikke alle andre har :) Likte så godt tagsene dine,og posene i brunpapir.....har noen på gang,jeg også,men trearbeidene må bli helt ferdig først,så jeg kan rydde litt i rotet mitt :) Kos deg masse da,i din kreative modus :) - Klem-

Linda sa...

Flotte kort og Tags.
Har sendt deg en forespørsel på mail.
Her er det lite kreativt bare flytte kasser og pakking:(
Ha en fin kreativ uke!Klem:))

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så mye koselig!!! Det er så inspirerende det du viser!!

Du, skiltet med Feilparkering, må du bare lage!! Skikkelig morsomt!:) Måtte flire godt av alle dine påfunn:)

Bruker du Skulehuset til salgsted i år? Jeg mener jeg leste en plass at du ikke skulle det. De bildene fra skulehuset var sååå koselige!! Du er flink!!!

Stor mandagskveldklem fra Hjørdis:)