tirsdag 1. januar 2008

Godt nytt år!

De siste dagene av 2007 tilbragte vi på hytta.
Denne gangen fikk vi masse besøk. Og det liker vi! Elin og familien kom bl.a. innom. Jeg synes det er greitt at ho har sett hvordan vi har det. Så kan jeg spør henne til råds hvis jeg får for mange idèer i hodet. Vi har nemlig mange prosjekter på gang...

Bilde fra jentenes soverom.

Mens vi voksne satt i stua under Elins besøk, var det en velidig trafikk inn og ut av dette vinduet. Ungene skulle ut og kikke på stjernene... Slikt syns jeg faktisk det er koselig at de finner på. Tror jeg skal snekre ei lita trapp utenfor vinduet, jeg.

Nedenfor viser FØR-bildet av rommet deres. Ser du forandring?


Vi fjernet den nedre køya og satte overkøya på "stylter". Da får ungene stor plass til tegning og lek under senga. Dette synes jeg gjorde rommet så mye mer brukervennlig!

Da vi kjøpte hytta var det mørkt panel på gulv, vegger og tak.

Denne køysenga ble malt hvit. Overkøya er også her bebodd, mens underkøya er gjesteseng.

Den brukes også til lesing og til å ligge og slappe av med musikk eller lydbok på Cd-spilleren. Jeg har kjøpt skinnfeller som de ligger på og sydd gode puter i teddypels og fleece.

Med lysende englegirlander har dette blitt en deilig kosekrok!


Jeg har lest mange interiørblader i romjula og har hodet fullt av idèer. Så utover våren blir det nok mange FØR/NÅ bilder fra hytta...

Håper dere tar turen innom bloggen min også i 2008, og at dere legger igjen noen ord! Ser frem til et nytt spennende år sammen med dere!


20 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Så koseleg det var på jenterommet. Eg hadde nok likt meg der som liten, ja:)
Litt av ein forandring fra korleis det var tidlegare. Malingkan gjere underverker:)
Skal bli spennande å sjå kva du skal til med videre.
Godt nyttår til deg og dine.
Klem:)

Helene sa...

Hei og godt nytt år.
Så koselig hytte du har. Siden det virker som det er mye ubehandlet panel der så kan du jo riktig få utfolde deg og skape den om til en drøm av ei hytte vil jeg tro. Og når du og Elin tromme sammen ideene deres må det jo bli bra resultat. Male vet jeg jo at du kan ut i fra det som du har laget på Veslehuset så jeg tror nok du skal få dreisen på hytta og få ditt eget preg over den. Lykke til. Jeg gleder meg til før og nå bildene :0)

Linda sa...

Hei Marit!Flotte bilder fra hytta.Takk for titt innom hos meg.
Har ikke sydd et stig til jul...
Men har jo produsert litt tidligere.Ha en flott og kreativ uke i det nye året.Hilsen Linda :)

chevostar sa...

Koselige bilder du viser fra hytta di! Og for en forandring på jenterommet!!!!!! Helt utrolig hva litt maling kan gjøre.. og litt koselige puter og sånt..
kommer nok innom igjen!
Ha en flott onsdag!

liven sa...

Hei og godt nyttår. Så fint rom på hytten da. Det er bare helt trolig for en forandring det blir med hvitmaling på panel. Har malt panelen min selv og er blitt så fornøyd med det. Det blir spennende og se hva de skal gjøre fremover der. Gøy med før og etter bilder!!

Anita sa...

Såå flotte bilder fra hytta di!! Du frister jo ikke lite du heller da, vi har ei familie hytte som ser lik ut som før bildene dine, men sidendet er ei familei hytte får jeg ikke lov å gjøre no særlig! Er jo så bra det som er *blæh*!
Jenta mi har hekla ca 20 staver før, men fikk blod på tann først nå i jula!! Overraskende bra blir det!! Jeg hekler med Falk fra Dale garn, men har sett at REMA her vi er har masse fint garn, og det erjo mye biligere, så neste teppe *ler*blir nok med Rema garn!
Når jeg nå kommer hjem skal jeg igang med masse syoppdrag, både for megselv og bestillinger så da spørs det om ikke heklinga mi må hvile noen uker, men jeg skal også begynne å jobbe litt og der har jeg tenkt å hekle i "ledige" stunder!!
ojda! Dette ble vel noe langt!
Ha en fin dag! Klem Anita

@afjo72 sa...

Ser et ørlite snev av forandring på før og etter bildene ja... :o)

Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!

Lene sa...

Hei, Marit.
Dette vil jeg se masse mer av, jaaa, jaa!!! Så moro med før og etter bilder fra hytta - og såååå fantastisk fint det har blitt!!! Den kosekøya di frista maks :)

Og så så søt liten nisseassistent dere hadde på julaften, da. Kjempemorsom ide å la julenissen ringe og be om hjelp - i disse travle tider er jo det helt forståelig ;)

Riktig godt nytt år til deg og dine - og så gleder jeg meg til mange fine bloggstunder i 2008!!

Nydelig festbord hos deg, forresten :)

Nyttårsklem fra Lene

Verkstedet sa...

herlig jenterom, og en stige eller trapp var en skjønn ide! herlig seng med englelys.gleder meg til å følge deg her og til å se nye veslehusprodukter.
og- et herlig nytt år ønsker jeg deg! klem fra karoline

ENGEL sa...

ååååååååååååååå!!!!
så koselig jenterom da!helt en prinsesse verdig jo!
godt nyttår!gleder meg virkelig til å komme på besøk i bloggen i 2008!!!!

elin1976 sa...

Sjå der jeg om ikke du fikk det til. Det letteste er å bare sitte å leke med programmet og finne ut slike ting selv. Her går det i tv og surfing på nettet etter nye ideer. I morgen blir det rydding og litt planlegging av de forskjellige designene og lage logo til de forskjellige designene. Snakkes. Masse klemmer fra meg:O)

My little footprints sa...

Hei!
For en forskjell det ble! Det ble jo rett og slett nydelig når dere malte det i hvitt! Var en lur ide å fjerne underkøyen også, det ble jo så nydelig med det lille bordet der!
Jeg tittet på det forige innlegget ditt også, må si at bordet ditt var virkelig fint pyntet!
Ønsker deg og dine alt godt for det kommende året 2008!
Klem fra Beth

Astrids nr.2 sa...

Hei Marit. Så koselig blogg du har! Har ikke vært innom deg før, tror jeg, men håper det er greit at jeg "lenker deg". Så flott det er utenfor døra di, med de sjarmerende skøytene, kjelken mv. FLOTT! Flott hytte du har (får) også forresten. Artig å pusse opp sjøl. Lag et flott, godt nytt år!

Nette sa...

Forandring fryder ja, det ble skikkelig fint!!! Nå skal jeg følge deg fremover, elsker sånne førog etter bilder. Inspirerende:)

MODERN COUNTRY sa...

Like måde, Godt Nytt År!!
Koselig banner du har...

Nydelige forandringer i hytta, vakkert med lyst. Ser frem i mot å se mer av deres Produksjon, og ikke minst bli inspirert :))

Bestefars Verksted. sa...

Heisann,og godt nytt år til deg og dine ;) Må si du har dreis på å få det koselig på hytta,ja !! Snakker om forandring,det ble virkelig bra,tenker beboerne koser seg her inne !!

Two sa...

Jovisst ser eg store forandringer på rommet! Det vart heilt lekkert mot kva det var før.... er sikker på at dette er blitt eit skikkelig koserom no!

Cathrine sa...

Hei! Kjempekorselig jenterommet på hytta ble da. Maling gjør mye gitt.
Godt nytt år!!
Klem

Anonym sa...

Rommet har blitt helt forandret! I positiv forstand, vel og merke! Masse smarte løsninger som jeg tenker jentene dine storkoser seg med! :)

Klarafina sa...

Morsomt med før og etter bilder. Tenk at det finnes noen liker slik umalt panel. Ser frem til fler bilder av 2008 prosjekter.