mandag 28. januar 2008

Sukkersøtt

Etter ei vårlig og fin helg på hytta dro jeg igjen avgårde til antikk salget som jeg fant sist søndag... Det var flere skatter som stod og ropte på meg der.
Jeg kjøpte en gammel kasse fullt av service til hytta. Det var ikke et standard service, kan du si. Men så er ikke undertegnede ei standard dame heller da...
Nå har jeg 17 tallerker, 18 tefat og 14 kopper. Det er fra Stavangerflint og kostet kr 122,-!

Siden jeg har alt hvitt på hytta, tror jeg det blir koselig med litt pastell i skapet. Tenk å dekke til deilig frokost med disse fargene! -Sukkertt!


I februar skal det være Antikkmesse på Figgjo. Jeg har veldig lyst å ta en tur for å sjekke priser! Ja, du hørte rett...

Det hadde vært interessant å se hvordan fagfolk priser disse varene. Jeg tviler på at jeg der få et slikt stort fat fra Figgjo flint for 40 kroner... Er ganske sikker på at jeg gjorde et kupp!

Denne lys blå fargen er nydelig. Skåla er fra Egersund Fayance og er et smykke å se på!

-Vet dere hva jeg trenger nå??? Et skap til å ha alt inni!!! Jeg er på jakt etter et fint vitrineskap som jeg kan male hvitt... Det må bli neste prosjekt!


Jeg kjørte langs Jærhavet igår. Det er et mektig syn. Jeg kan ikke se meg mett på denne havstrekningen. Jeg blir helt satt ut av disse kreftene.Vi er jammen små i denne sammenhengen...

Med dette vil jeg ønske små og store ei fortreffelig uke!

26 kommentarer:

Lena sa...

Så heldig du har vært da!
billigere kan det vel ikke bli, og du har jo fått utrolig masse...
Nydelige duse farger til hytta di også, det blir koselig ved bordet ditt nå:)
Ha en super dag!

Anita sa...

Åh! Masse fitndu har fått tak i!! Likte spesiellt godt det i duse farger!!
Ha en flott dag!!

chevostar sa...

Koselige kopper og kar du har kjøpt til hytta di! Blir sikkert kjempe flott inni ett hvitt vitrineskap!!! Gleder meg til å se når du har fått alt på plass!
Ja det er litt av noen naturkrefter som er i sving om dagen..... kan godt tenke meg at det var litt av en tur langs havet...
Ha en flott mandag marit!

Anonym sa...

Der er jo litt av sette mitt...det i sukkersøtt har jeg i gult. Stor gode tekopper og ett fat. Så egentlig skulle jeg hatt dette også. Kjempestilig!!

http://blogg.hobbyboden.com/randi

Albertines verden sa...

Åh! Så mye fint du hadde fått tak i. Jeg hadde nesten tak i en stabel med de lyseblå; 20middagstallerkner, 20 suppetallerkner, 20 asjetter og noen fat (manglet kopp og skål) for 200,00, og så hadde jeg selvsagt ikke kontanter, og de tok ikke kort. Og da jeg kom tilbake var de solgt! Det ergrer meg den dag i dag, enda det må være6-7 år siden. Det er jo bare så vakkert, og kommer til å skape mye fin hygge på hytta di, vet du. Super uke til deg fra meg!

liven sa...

Jammen har du vært heldig....og så billig at det er gøy:)
Ha en fin kveld

Nette sa...

Jepp...det der var utvilsomt et kupp! Sukkersøtt er tingen:)

elin1976 sa...

Hallo
Ja det var mye fint. Jeg skal ned på brukt sjappa til helga og sjekke om det finnes noen nattbord til meg og eventuelt et skap. Var du inne på finn? I verste fall kan du jo spandere ei flaske vin på sigve å få han til å snekte et slik innebygd skap slik som Laila har på bloggen sin( se min link liste) han er duali god til det vet du.
Her er det stillt og rolig. Jeg syr servietter med strykemerker av den lille gutten på det øverste bildet på bloggen. Den med det amerikanske flagget. Kjempesøt synes nå jeg.
Nei nå er det vallander som skal beskues.

Anne-Berit sa...

Det var mye fint for en rimelig pris,heldige du,og så fine farver.Tror nok du gjorde et varp der.Ha en fin tirsdag:)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Du har kosa deg skikkelig altså!! Bruktbutikker er kjemegøye!! Du har virkelig gjort et kupp - ja flere kupp! :)

Helene sa...

Så mye fint du finner i denne butikken. Tror jeg vil ha meg en tur innom der en eller annen gang. Hvor ligger den da?
Skåla fra Egersund var virkelig et smykke. Elsker slike ting. Pasteller er jo så søtt og fint, og serviset ditt var jo bare et kupp. For en latterlig billig pris.
Ha en flott og kreativ uke!

Elin sa...

Så mye flott du har fått tak i! Å for en herrlig pris!
Jeg elsker følelsen å gå blandt hyllene i antikk- og bruktforetningene, på jakt etter skatter! Å lykken som brer seg i kroppen når du finner noe som faller i smak!
Bloggen din er flott, jeg titter innom rett som det er!
Ha en finfin uke!

liven sa...

Ja der var den blå Tildaen solgt med en gang:) Var så spent jeg men var for sein. Nettopp kommet fra jobb så....
Når det gjelder maling så har jeg brukt vannbasert tre og panel mye nå. Litt uvant å jobbe med i begynnelsen fordi den tørker så fort. Må ta event.renninger med en gang. Liker den veldig godt nå og jeg har malt en slagbenk på kjøkkenet med den også. Der blir merker etter knapper på bukser og det forsvinner med jif. Tåler godt vann altså. Ja nå fikk jeg skrevet med varm:) Ha en fin kveld og bare spør hvis du lurer på noe:) hehehe....

Donnas Verden sa...

hei hei

Takk for koselig kommentar og besøk på bloggen min:) Nydelig servise du har funnet, har lyst til å spare på gammelt servse til hytta jeg også, må bare kjøpe hytte først:)

Ha ei kjempefin uke!

Linda sa...

Hei Marit!Flotte ting du har kjøpt.
Har et slikt lyseblått fat selv.
Mitt står i skapet på kjøkkenet.Nydelig bilde fra havet.
For noen krefter,herlignår det er slikt ruskevær.Ha en fin kveld.
Hilsen Linda :))

Tee of Vinnord Cottage sa...

AH!!! Sjalu ja.... jeg samler på slikt grønt figgjo... så fantastiske funn da!!! *sukk*

Mia sa...

Du verden for noen slotte ting du har kjøpt deg. Og for så lite penger også da... Nydelig hvit servise, og så de deilige pastellfargene da... Blir nok flotte å ha på hytta, og så kommer det nok et skap dit snart også, til å romme det hele.

My little footprints sa...

Hei!
Skal si du fikk deg mye fint! Likte godt servise ditt med pastellfarger! Jeg skal faktisk på et home party i dag, og smugkikket i katalogen dems for noen dager siden. Der var det mye i pastellfarger, og du vet, jeg er jo så glad i rosa ;) Lurer på om jeg skal kjøpe små søte boller i den fargen ;) Som du sier; det blir jo et koselig dekket bord!
Ønsker deg en fortsatt fin onsdag! Etter litt sykdom så har jeg en god del å henge fingrere i her i huset, så nå er det nok bare å brette opp armene ja! ;)
Klemmer fra Beth

Merete sa...

For eitt kupp!!! knallsøtt både det kvite serviset med gullkant og dei småtinga i pastell..blir vel ikkje noko problem å få jentene dine med på å dekke bordet i dei fargane der ;o) Gler meg til fleire bilder frå hytta!!

Lovise sa...

Så mange fine ting til hytta di. Du kommer nok til å kose deg med mange fine kaffestunder. De pastellfargene er jo nydelig. Minner meg om deilige drops som varer lenge...

Verkstedet sa...

jøss, så masse du fikk. og så mange skatter det var blant dem! ja, de vil gjøre seg fint i et vitrineskap hvor du kan se de.
ha det fint!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn:) Du skriver så inspirerende og oppmuntrende om små og store ting i hverdagen(har kikket litt på tidligere innlegg:)Og hvor har du fått den teften for skatter fra? KAnskje du kan legge ut litt ekstra teft her til de av oss som har for vane å finne nyydelige skatter som mangler en "vettug" og student-vennlig pris......Nyyydelig ting fra Figgjo!! Tror jeg har en crush on hvitt porselen, og GJERNE med roser på......

Onsdagsklem!

n o r d i n g å r d e n sa...

Å så mycket helt underbart porslin, jag älskar det!!! Fin havsbild. Mari.

Hulda sa...

Virkelig lekre bilder av lekkert porselen. :) Herlig kasse også, den kan du jo ha ute til sommeren, har noen slike jeg også, som jeg er veldig glad i. ;)

Har faktisk tre asjetter i det blå med hvitt mønster langs kanten. Veldig søtt. :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så amnge skatter! Deilige pasteller:))

Sissel serien fra Figjo er veldig "tidløs" - og meget up to date , iallefall i våre kretser ...
Og ja, du har gjort noen kupp",

Ha en god uke videre , klem

Emmeline sa...

Knallfine serviser, du må jo ha en solid mengde med kopper og fat på hytten etterhvert?? Jeg likte dem iallefall utrolig godt!!!!!
Gleder meg til å se bilder fra de har kommet på plass på din superkoselige hytte! Ler av kommentaren til Albertine:) Det er jo sånne typiske situasjoner som man aldri glemmer.
Jeg er egentlig på jakt etter nye kopper og ikke minst middagstallerker til hytten. De må være solide for der vasker vi for hånd og knæsj det er utrolig hvor mye som blir knust!!
Så du syns jeg skal skjelve litt på fotografhånden???? Nå er sommerputene adoptert bort til en av jentene i påvente av sol og sommer, så det blir nok ikke noe mer skrekk og gru quilting på meg her på en stund:)
Ha en fin uke Marit.