fredag 18. januar 2008

Litt annerledes interiør bilder...

Denne svarte og hvite dotten foran PC'n er en viktig del av vårt interiør.

Den er å finne de underligste plasser i huset!
Du ser det er en lat katt. Her ligger DEN svære musa rett foran fjeset, men i det blikket fins ikke mye jaktinstinkt...
Katten er her brukt som skjermbeskytter. Den fungerer også utmerket som mopp under lave skap. Den er fin som pyntepute i sofaen også. Men mest av alt er den ei slik snublematte som ligger foran kjøleskapet...

Noen tanker om kattemat.

Jeg kjøper litt ulike typer mat slik at det skal bli variasjon i smaken. Laks, kylling, vilt og okse... Hvem bestemmer smakene i slik mat? - og stemmer det?

Vilt og okse... Har en huskatt behov for slikt? Jeg har aldri sett den jage hverken rådyr eller kyr! Det hender det ligger ei mus eller en fugl på dørmatta. Da sitter pelsdotten og venter på skryt og gode ord. Mamma hiver kadaveret i søpla og går inn for å fore katta med okse...

Nei, hva med kattemat med smak av kjøttmeis og skogmus?

Denne dotten heter altså KOKOS. Før jeg foteller om navnet, må jeg si litt om den første katten vår.

Det var en nydelig, liten skogkatt. Den var sykelig tynn og etter et lite uhell, hadde den ikke hår på magen. Andre fikk frysninger av å se på den. Jeg synes den var skjønn! Vi døpte den Pondus, slik at den hadde noe å leve opp til. Og det var vellykket. Den ble en tykk og stor katt - med hår på magen også etterhvert!

Så om Kokos: Som liten måtte vi stadig plukke katten ned fra gardiner og møbler. Vi så bare sorte og hvite striper som fòr forbi! Den var helt gal. Så... vi døpte den Somle, og håpet den også ville leve opp til navnet!

Mannen satt og kikka på Somle som suste som en torpedo rundt i huset. -Den katta er klin kokos, sa han. -Jeg kaller den Kokos! Somle passer absolutt ikke! Og slik ble det.

Til slutt vil jeg takke Lillemy for denne awarden! Nå har jeg 2 stk på sida mi!

Vurderer å skrive dem ut og henge dem som medaljer på jakkeslaget... Skal nemlig på helgetur igjen, og det hadde kanskje gjort seg med noen utmerkelser på jakka?

Jeg må ikke glemme å takke for alle gode ord etter mitt forrige innlegg! Tusen takk snille dere!

Jeg ble så inspirert av å lese om de som har blitt så inspirert av det jeg skrev om inspirasjon... Eh... Henger du med...?

HA EI GOD HELG!


18 kommentarer:

Synnøve. sa...

For noen nusslige puser....
Har ingen sjöl da vi har allergi her i huset, men vi bruker å låne husvertens innimellom. Dem kommer og går som dem vill.
Klem synne :)

Bestefars Verksted. sa...

Så fin pus,og artig hvordan han fikk navnet sitt ! Vi har ei pusi,Lucky,og en "raillmons",som tror han bor her.....derfor måtte han jo ha et kosenavn ,så vi kaller ham BALLE.....grunnen til det,skjønner du nok...hihi..!! Skulle gjerne hatt hund også,savner vår gamle,men det blir ikke mens vi bor i firemannsbolig....God helg til deg,og kos deg på tur ;)

elin1976 sa...

Ha ha ha ha. Skjermbeskytter. Men en ting er i allefall sikkert De har det iallefall bra. Med M i hus som gjemmer kattemat bak gardinene deres så lider de ingen nød.
Her har min kjære prinsesse fått besøk av sin prins så nå sitter de oppe å spiller data. So romantick. Need for speed carbon.
Ja, ja nå skal jeg lage pizza deig og kose meg med en stor kopp te.
Bokstavelig talt for egentlig er det en suppeskål men jeg synes den passer perfekt som te kopp- en passe porsjon.

Kos dere masse begge to. Hils o.
Klemmer fra Elin:O)

Anne sa...

Ja dere kattevenner er noen utrolige mennesker. Du husker det
katteinnlegget mitt i forrige uke... tor jeg nsten må skaffe meg en jeg også til tross for at jeg er litt "alergisk" mot kattehår, dvs... ikke kløe og nysing, men gråtende øyne og hysteri :-)

Søt den klumpen din da... Kanskje hun vil vil starte egen blogg ??

Fin helg ønskes deg.

elin1976 sa...

Hei sveis.
Har endelig klart å fikse veslehuset slik at alle innleggene kommer på en og samme side. I allefall de 30 første:O) I am so goood

My little footprints sa...

Hei!
Så morsomt å høre om kattepusene dine! Ja de kan være noen rare vesener. Min heter voffsi ;) Og ja, den har fått navnet etter noe helt spesielt. Tenkte å legge ut et lite innlegg om ho om ikke så veldig lenge ;)
En god helg ønskes til deg og lille pus ;)
Klemmer fra Beth

Anne-Berit sa...

Kokos er en skikkelig sjarmis syns jeg,kanskje litt sløv i blikket på det første bildet,men det kan jo noen og enhver bli etter en stund ved pc-en,så der er jo ikke han noe anderledes enn oss andre.Gøy å høre om hvordan kattene dine fikk navnene sine.Ønsker deg ei flott helg:o)

Huset i Hagen sa...

Likte disse bildene dine. En katt passer alltid inn i ethvert interiør synes jeg. :0)

Gry sa...

Söte er de, kattene dine! Bra tanker om kattemat,ha,ha...jeg må le av resonnemanget ditt- for du har så rett! Vem har vel sett en katt jage storvilt og husdyr!!??

Har traumatiske minner fra barndommen når vår kjäre katt ble påkjört og ble liggende på veien uten at noen brydde seg. Det var ikke hyggelig beskjed å få når du var på vei hjem fra skolen. Siden den gangen har jeg hatt hund i steden!

Önsker deg en fin lördagskveld!

Klem Gry

Hilsen fra landet sa...

Klart pusen må ha vilt og okse!! Ingenting under.

Burde forresten kanskje vært kattemat med musesmak?!? :fnisen:

Monika sa...

Heia
Fikk ein go latter av katter - og kattematen din
Smil fra monika
ps. flott blogg du har - kommer innom ein annen gang også
Så får eg mate kattene mine eg og

Lene sa...

Hahahaha... Bare dere nå ikke bruker han som dørmatte ;)

Ha en herlig søndag, både du, Kokos og resten av gjengen :)

Anonym sa...

Vi har to katter vi også...en koser med alt og alle..gamla selv koser kun med de hun mener er go kjent og det er ikke mange.
Jeg reklamerer litt for deg i bloggen min. Kommer til å bestille ett lekkert skilt fra deg, de er bare midt i blinken.
Håper det går greit.
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Hulda sa...

Utrolig så søt katt! Hehehe, høres ut som det har vært ganske ville tilstander når han var liten. :) Passet jo bra med Kokos på han karen der. ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken underbar misse och roligt inlägg! Den svarta musen... han bloggar kanske i smyg, då du inte ser : ) Jättego katt!! Mari.

Linda sa...

Hei Marit! Håper du hadde fin tur.
Vi var en tur på hytta,deilig var det.Gøyalt å høre om katta deres.
Flotte bilder på forgje innlegg.Ser du blir stadig inspirert.Ha en fin uke.Hilsen Linda :))

Anonym sa...

For en skjønn pus, her i huset har vi to kastrerte hannkatter som nå er 17 år gamle!!! Joda skal behandles som 90-åringer sa veterinæren til meg i sommer,:o)) Min datter vil ikke høre snakk om at de er gutter så hun sier Hviten, hun... og Svarten hun er ...osv! Så nå tar jeg meg selv i å si "hun" jeg og!
Hilsen fra Lisbeth

Lovise sa...

Heisann. Det var et flott innlegg du har laget om det seminaret. Jeg sitter her og er sliten etter ei tøff arbeidshelg, og tenker på det du skriver. Jeg elsker jobben min, men det er visse ting som tar erergien min og sliter. Jeg må passe meg disse tingene....
Herlige varmeputer du har laget. Skulle hatt en på nakken nå!
Klem.