fredag 4. januar 2008

Storms never last... Do they?

Jeg måtte "låne" et bilde for å vise været vårt idag.
Kunne jo har tatt et bilde selv, men da jeg var ute tidligere var det for å foreta førstehjelp på eiendommen.
Et stort hagebord med 4 stoler var på tur alene. Lamper og pynt som hadde stått oppå bordet, lå nå smadra og knust under det.
Ved veien har blomstenes klatrestaiv blåst i stykker. Dette måtte jeg skru ned fra veggen, så det ikke skulle treffe folk eller biler. Mens jeg står med drillen og demonterer det, kommer ei vindkule og blåser meg overende!
Vi har et høyt hus (se bildet øverst til høyre) og vi er vant med vind. Men maken til idag har jeg ikke opplevd! Vindretningen er maks uheldig for oss idag.

Så innendørs: Jeg har ikke tall på hvor mange høner jeg har solgt de siste månedene. De fleste er bestillinger, men nå har jeg jammen klar 3 stk til Veslehuset. Ikke verst...

Må innrømme at jeg begynner å blir lei hanekammer, nebb og vinger nå. En kan sikkert få fugleinfluensa av mindre enn dette...

Da er det godt å koble av med litt broderi. Jeg laga dette håndkleet til min lille niese. Hadde litt sansen for dette pinnsvinet med barnevogna...
Mens jeg sitter og skiver så rister huset. Lampa gynger og vinduene beveger seg! På taket ligger pannene og klaprer - de som ikke har blåst ned enda...

Jeg nynner ivrig på Storms never last og håper for Guds skyld at Dr. Hook har rett...


18 kommentarer:

Klarafina sa...

Huff da, storm er ikke morsomt! Fint å kunne sitte inne med litt broderi da. Finfine høner!

Anita sa...

Vind ja! Vi har idag flydd fra Mo i Rana via bla.Rørvik og det var en nær døden opplevelse... Tror aldri jeg har vært såå redd jeg!! Fytti katta!!! Er sjarmerende med vær, men ....
Såå fiine høner!!
Ha en strålende helg!
KLem Anita

n o r d i n g å r d e n sa...

Era bag in box hönor är fantastiska!! Gör ni fler "vin-djur" också!? God fortsättning på året och trevlig helg! Mari.

chevostar sa...

Kjedelig med uvær da. men sånn er det å bo på vestlandet.... blåser hos oss og.. skikkelig sur og kald vind!!!
Flotte høner du har laget! Og søtt håndkle!
Ha en flott helg! I stormen.....

Linda sa...

Hei Marit!Ja det blåste godt her sør,men hos deg må det ha ruska
innmari.Flotte høner du syr.Tenke seg til jeg har også sydd.Gave til min svoger.God helg i blosten,hold deg fast.Hilsen Linda :)

Anne-Berit sa...

Ja la oss inderlig håpe at Dr.Hook har rett,det var da voldsomr for et vær dere har da,ikke noe moro når det går ut over gård og grunn nei.Nydelig broderi på håndkleet og de hønene er flotte,men jeg kan skjønne at du begynner å bli lei,du som lager dem.Ser at min svigerdatter Anita har fortalt om deres opplevels på turen heim fra oss.Var visst ikke helt greit nei.Ha ei fin helg:-)

elin1976 sa...

Hallo
Akkurat da jeg satte meg inn i bilen etter å ha vært hos deg så kom det en stakkars katt over veien....den var nedi med to labber i løpet av de 3 meteren. ha ha ha. Tror du vi lo eller.
Her måtte sigve inn til byen i kveld for polti og komunen ringte. Hele byggeplassen står uten gjærder for de har nemlig blåst bort.
Så nå håper jeg bare at han ikke detter nede Ground zero. (15 meter rett ned)
Ha en fin kveld. Skal se at hvis vi er riktig uheldige så blåser du over haugen og bort hit og derreter blåser vi sammen til kongeparken:O)

Linda sa...

Hei igjen.Her laver snøen ned.Han far i huset har vært ute å måka for andre gang i dag.Nå er det min tur til å ut.Må opp å pakke inn gaven jeg har sydd.Kan jo ikke legge ut bilde før gaven kommer frem.Fortsatt god helg! Hilsen Linda :))

Lene sa...

Hehe... Neeeiiiida - det er kun hønepøne som forteller skrøne. IKKE Dr Hook. Storms never last :)

Men dog er det en trøst å kune kose seg med saker og ting innendørs, og jeg skjønner at du ikke har noe problemer der. Fra morsomste Klara Klukker, til søteste pinnsvin (når Klara har kaklet nok;).

Jeg ønsker deg en fin, og forhåpentligvis løyende dag :)

Lovise sa...

Bevare meg vel for et vær dere har da. Du må bare klamre deg fast i symaskinen eller noe sånt.... De hanene var virkelig fine:)

elin1976 sa...

Lever du???Ja her har det jammen blåst i det siste. Var ute å gikk en liten tur i dag men jøye meg for et vær og for en motvind.
Nå har det slått over til regn så den vinterdrømmen som jeg hadde her tideligere i dag falt fort i grus.
Nå har jeg sittet å printet ut ting til å lage kort av. Har også sydd meg ei veske med bilde av oldemor Agnes på. Skal sy noene kaniner i dag og i morgen ellers så skal jeg lage noen andre små saker.
Mannen ser på tv og prinsessa sitter å designer klær på dataen. he he. Tidlig krøkes.
Hadde tina si kommende svigermor på telefonen i dag. Tror vi tenker likt om ting og tang så nå skal vi møtes å diskutere dette angående disse turtelduene som er litt forut for sin tid. (i alder vel og mene)
Nå er det helt stopp på å treffes etter skoletid. De kan være i lag på skolen men that`s it. skjønner hva jeg mener.
Snakkes:O)

Helene sa...

Hisann
Her snør og blåser det som værst, så det var endelig godt at jeg hadde fått ryddet inn julepynten min for ellers hadde nok Tilda tatt vingene fatt bokstavelig talt he,he.
Nesten 50cm med snø har det kommet siste døgnet. Da er det jo typisk at mannen er bortreist på jobb. Slår aldri feil det der.
Fine høns/haner du har laget. De blir nok ikke boende lenge i Veslehuset kan jeg tenke meg :0)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hold deg godt fast i bordkanten!! Vi vil ha deg med her i bloggverden en stund til!!

Nusselig pinnsvin med barnevogn, - så søt att!

Hulda sa...

Håper at været bedrer seg hos dere, kanskje det allerede er blitt bedre. Her er det fint vær, stille og rolig.

Så mange flotte ting du har sydd, også må jeg bare gratulere med det flotte rommet til jentene. Virkelig fint og trivelig!

Emmeline sa...

Huff og huff med det været deres.
Jeg har vært innom Veslehuset og ble så imponert over hønene der, skjønner at dere har masse gøyt under produksjon så det skal bli kjekt å se innholdet i det vesle huset videre. Håper det store huset holder seg på beina/grunnmuren videre, det har kanskje løyet litt ettehvert????
Det lille pinnsvinet var knallkoselig, veldig fint arbeid.
Ha en fortsatt fin søndagskveld Marit!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ja, det blåser godt om dagen ....vi får bare "Klamre " oss fast!

Håper du har det fint , og det er vel på sin plass å ønske deg Godt Nyttår også!
Høner og haner er flotte , ikke rart du selger de :))

Klem

My little footprints sa...

å kjære vene, det høres jo helt forferdelig ut! Det er godt man da kan holde seg inne. Trist med alt som blåses bort og ødelegges da! Får håpe resten av det du har ute(om det er noe mer igjen) får stå sin prøve. Det er fryktelig kjedelig når slikt hender!
Må kommentere hønene dine også de var jo kjempefine! Det var en skikkelig sjarm over dem ;) Broderiet ditt var også fint, er godt å gjøre noe annet når man føler at man blir litt lei!
Ønsker deg en fin uke, så får du holde deg fast så du ikke blåser over ende en gang til ;)
Klemmer fra Beth

elin1976 sa...

Halloen. Tina ønsker seg penalihuset på veslehuset. Eller jeg er ikke helt sikker på om det er et slik. Sånn som Mathilde har.... you fiks? Hvis det ikke er for mye bry da.