mandag 19. november 2007

Det er ikke størrelsen det kommer an på...

...har hørt folk bruke det uttrykket. Men her kommer det i alle fall an på størrelsen. Jeg har nemlig laget en KJEMPE TILDA!
Tenkte å ha henne på trappa. Men synes fargene blir litt for sarte for å ha ute.
Før jeg vet ordet av det sitter kanskje Tilda i sandkassa på lekeplassen sammen med noen nabounger... Og det er ho ikke kledd for... Ho må nok bo innedørs.

Og alt det levenet min forrige engel laga på trappa... Hva kan vel en kjempeengel som dette finne på?! Kakke på døra med sølvkula si...? Ved neste vindkule er ho kanskje på fullt firsprang nedover gata her...? Nei, tar ingen sjans på det!

Jeg sydde samtidig denne "vanlige" Tildadukka. Den er jo rene babystørrelsen i forhold til kjempeengelen.

Denne Tildadukka har kledd seg med ullpolo, vanter og lue. Ho venter i Veslehuset på nytt sted å bo... Mon tro hvor hun havner...?


Disse strømpene henger også i Veslehuset, men de har en adresse som de snart reiser til. Trykk på bildet for å se detaljene. Jeg ble veldig fornøyd med dem...

10 kommentarer:

Merete sa...

Knallflott kjempetilda du har sydd!! Den tok seg bra ut på trappa di, men kan nok kanskje bli litt for fristande for naboungane, ja ;o) fin dokke å ha med i sandkassen det der! Julestrømpene dine og er nydelege! herlege fargar.. Ha ei super veke :o)

Anonym sa...

Helt nydelig engel! Hvis du har planer om å lage flere engler før jul,så kunne jeg godt tenkt meg å kjøpe en i de samme fargene bare i vanlig størrelse. :) Men det var skikkelig tøft med en kjempeengel også, altså ! Jeg har bare ikke så god plass.

elin1976 sa...

Halloen på doooen.
Ja ja den var fine.....du er så flink atte. Jeg har lagt ut min for salg for jeg har fått tag i et stoff som jeg heller vil sy en til meg selv i. Men vingene.....glem det. Ble bare plukk. Gidde ikke å stresse med de.
Her er det vante. Har sydd godnatt tilda, vanlig tilda og holder på med en rød kjempetilda.
Skal begynne kl. 16 i morra så jeg syr støvelettene da. Ok. Det var vel ikke før ønsdag du skulle nedover til Sandnes?
Hvordan går det oppe i liå i kveld då? Har husbonden satt i gang med husarbeide eller ligger han fortsatt og reparerer etter helgen stakkars......NOOOOOOOOOT.
Skal sy litt til nå så vi får snakkes. Klem :O)

Helene sa...

Kjemetildaen var råfin!!!
Har gått å lurt på om jeg skal hive meg rundt å lage en slik til å ha ved inngangsdøra, og nå ble jeg helt sikker. En slik MÅ jeg ha!!!
Stakkers den naboungen som rører den he,he
Er ikke så redd for det. De fleste "barna" er ganske så store for vi flyttet til et byggefelt på slutten av 80-tallet. Alle her fikk barn i en fei så nå er e fleste vokse, så vi "gamlinger" sitter her og dingler med beina. Vel, fullt så ille er det heldigvis ikke, men de vokser jo til, og de fleste oppfører seg heldigvis greit:0)

Anonym sa...

He he he he .. det skulle tatt seg ut om den store tildaen stakk av... hi hi
Den var kjempe flott iallefall!!!!
Ha en fin dag!

Shabby-Roses-Cottage sa...

Oh your Tildas are so so so sweet !!!
The angel with so nice fabric and the winter-Tilda...
I love the corner you decoreted out of home...
Fantastic work...
Many love greetings,Patricia

Linda sa...

Takk for hilsen hos meg.Det hørtes deglig ut med pinnekjøtt,det skal vi ha på julaften...Mannen i huset koker og steller.
Flotte julesokker.Kjempefin Tilda engel og Nissemor.Ha en fin dag. :)

Brocante sa...

Jeg hadde sansen for kjempe Tildaen din! Liker at det størrelse på ting og at de syntes! Hilsen Brocante

Albertines verden sa...

Hadde skikkelig sansen for en gedigen Tilda. I vanlig størrelse er jun rent anorektisk og irriterende å sy. Håpløs å få vrengt armene. Grrr. Hvor mye har du forstørret damen? Ha en fin helg!

Two sa...

Hei og takk for besøk i bloggen min. Ja, det stemmer, ser no at det var her eg såg bildet av lille Rudolfen, eg veit eg tykte den var så fin, kanskje mest fordi eg har ein gut som også heiter Markus! Og så har eg ikkje vore flink nok til å lagre evt. bilder med opphav, det er eg begynt med no! Håper du synest det er ok at eg vart inspirert av deg,laga ein litt enklare versjon eg då, men damene i quilteklubben var veldig fornøgde i går med både den og dei andre modellane.