fredag 30. november 2007

Det er håp for alle!

Liker du denne? Ikke?!
Slik ser Tildadukken min ut, de som jeg selger SÅ mange av!
Den må da være et tydelig eksempel på at hår og klær har litt å bety for hvordan folk oppfatter en. Det er altså ikke bare det indre som teller...
Stakkar kunden som har bestillt og betalt denne. Ho angrer nok fælt nå når ho ser dette bildet...

Må forte meg og vise hvordan ho ble til slutt.

På med lue og skjerf. Så fikse krøllene litt - og vips! Klar for å reise til et nytt hjem. Håper ho får det fint der. En blir liksom litt glad i dukkene en sitter og jobber med . Jeg kjenner at jeg legger igjen litt av meg selv i dem...

Der er nok vinter der denne skal flytte. Ho er i alle fall klar til en tur på isen.


Denne fant vi inni kottet på hytta til mine foreldre. Jeg synes den var nyyydelig. (Dvs. den var ikke det da vi fant den, jeg SÅ at den kunne blir nydelig...) Mannens kommentar: "Herrrligheten. Skal du ha den!?!"

Vel hjemme pusset jeg den opp. Vi har jo ovn fra før, så jeg trenger den jo ikke, men... Tenkte den var fin bare til pynt? Mannens kommentar: "Herrrligheten. Ingen som pynter med en ubrukelig ovn, vel!?!"

Men hva har vi ikke gode naboer til, om ikke for å bære inn en blytung ovn? Fikk to menn til å bære den inn på kjøkkenet mens mannen var borte. Var selv veldig fornøyd! Mannens kommentar da han kom hjem: "...Herrrligheten...."

Vil da få ønske dere ei fin helg og en god start på advent. Selv drar jeg til Tallin og håper på mye julestemning der.

Håper det er mange kommentarer å lese når jeg kommer hjem... (Det er der DU kommer inn....!!!)17 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Så bra at du tok vare på den knallfine ovnen,den varmer sikkert der den står,bare til pynt.Jeg ble ihvertfall helt varm om hjertet bare av å se den.God helg!!!

Bestefars Verksted. sa...

Oiiii,så fin Tilda'en var !!! Så stilig med skøyter !!! Og den ovnen...jeg hadde gjort akkurat det samme,om jeg bare hadde plass....og om den ikke varmer opp rommet,ja...så varmer den hjertet !!! Nydelig var den !! Og så sjarmerende og pynte på,vil ha,vil ha.....onkelen min har en sånn,som bare står og ruster bort,men den er sånn med stekeovn i,kjempefin er den !! Men må vel finne huset først,kansje...hihi...God tur til Tallin,og ha en fin adventshelg :)

fer sa...

Me gusta mucho tu blog!!! Hermosas cositas y detalles!!! Saludos desde Argentina.

Anita sa...

Jeg har tenkt på det hver gang jeg lager en Tilda, at forandringen er utrolig når den får hår og ikke minst øyne!! De Vinter T med skøyter er knall!!

Håper du koser deg og shopper masse fint!
Klem Anita

Jorunn sa...

Den ovnen gjorde seg virkelig som pynt synes jeg!!! Herlighet så lekker ;)
Den Tilda'en der, den skal jeg sy også. Helt sikkert en eller annen gang. Den er nydelig, rett og slett.
God adventshelg til deg!

Hulda sa...

Ønsker deg ei fin helg - den første i advent! Kos deg på helgeturen, du finner nok mye fint! Så flott med den osteklokka du har pynta under.

Merete sa...

Sååå søt tilda!!! Artig med alle småtinga ein kan få kjøpt til dei og pynte med som f.eks dei stilige skøytene :o) ovnene du har fått tak i er nydeleg og pyntar fint opp der den står! menn har vel ikkje alltid heilt sansen når det gjeld detaljar og pynting..eller? Nyt adventshelga!

Helene sa...

Ingen tvil om at klær skaper folk og DUKKER. Trodde først det det var tvillingbroren til Karsten Isaksen du holdt på å lage :0)
Dukken ble jo så fin med skøyter, så nå skal jeg prøve meg på en "kopi" til tantebarnet mitt.
Ovnen din ble flott på kjøkkenet.Godt du har sterke naboer som kan ta i et tak.
Når du leser dette håper jeg du har hatt en flott opphold i Tallin og riktig fått shoppa en hel masse julestæsj :0)

elin1976 sa...

Gleder emg velig til du komme hjem sånn du kan visa meg alt det fine du hat kjøpt. Masse klemmer fra Elin:O)

Two sa...

Heilt ening, på tide å få den ovnen ut av skapet! Og typisk menn, dei vil ikkje jobbe med ting, helst kjøpe fiks ferdig!! Den Tildaen kom seg fort,berre ho fekk kle seg. Skal tru om det er slik med oss også kvar morgen???

Albertines verden sa...

Ja, det blir jo litt som med oss vanlig dødlige (får kanskje bare snakke for meg selv)Ser ikke så veldig bra ut uten voks, glattetang, litt sort på øya og noe annet enn en striesekk på. Men det var godt du viste henne ferdig, for vi damer liker jo ikke å vise oss fra den siden. Regner med at du har hatt en fin tur til Tallin. Med ønske om en fin uke!

Shabby-Roses-Cottage sa...

wonderful winter Tilda...
I love it!!!
Love greetings,Patricia

Emmeline sa...

Ja dette var brukbare før og etter bilder, hehehe! Skal si du har dreisen på disse flotte Tildaene. De er skikkelig fine:)
Det ovnsprosjektet ditt var etter min smak og veldig fornuftig spør du meg. Ovnen var ellers veldig fin syns jeg...utrolig koselig!!
Håper turen til Tallin ble kjekk og at du har funnet masse fint til julegaver, til huset og til deg selv.. Blir gøy å høre hvordan det har vært:)

vincibene sa...

Your Tilda-Lady is lovely, your decoration wonderful!

Greetings
vincibene

Zizzi Molde sa...

Du, den var knalltøff, altså... Har en fetisj til gamle ovenr selv, og har lenge vært på utkikk etter en gammel en til kjøkkenet. Det vil si, vi har en, men den er ikke noe PEN! Og da er vi over på det med at det er det ytre som teller, iallefall i mange situasjoner. Håper du har kost deg i Tallin, gleder meg til å se hva du, og ikke minst din farmor, har brukt penger på!

elin1976 sa...

Ring meg i morgen når du har tid og har lest dette. Gleder meg forresten til du kommer hjem:O)

elin1976 sa...

Veldig glad at jeg fant deg og at du lever. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha