lørdag 3. november 2007

Ikveld ble det jul på Landstil

Vi ble ønska velkommen på trammen av lys og lykter i alle varianter. Det var julepynta og stemningen fikk vi inn via alle sanser. Vi benka oss rundt et bord med granbar og levende lys. Der, blandt hvite puter og pledd, nippa vi til varm gløgg og kikka beundrende rundt på flotte dekorasjoner og hørte på julesanger som ble sunget ut i novemberkvelden.


Så steg vi inn i det skjønne, det skjøre og det vakre...

Vi ble møtt av så sjarmerende fransk stemning, at jeg trodde jeg var tilbake i Provence igjen...

Over alt stod lekre ting som vi kunne handle. Og her var det ikke vanskelig å bli frista!Loftet var så søtt og romantisk. Gamle møbler av alle slag, sjel i veggene og supre idèer i hver en krok! Helt imponerende!

Stemning var det så absolutt nok av. Den varma godt i en ellers så sur novemberkveld.
Blir ikke du varm om hjertet av å se noe slikt? Jeg får stjerner i øynene, jeg... Eller som jeg sier på min dialekt: va godt å kvila aoene på!

Her er et soverom. Delikat hvitt med mange overraskende ting som franske skodder og en stige med lysslynge. Så enkelt og stemningsfullt - allikevel, hvordan kommer de på alt?


Samme soverommet. De fleste besøkende har godt ned, og pus tør komme frem fra bak gardinet for å ta en lur i ro og mak.


Etter mange timer måtte vi visst hjem. Men bildene her er så ferske at jeg tror, i skrivende stund, at stearinlysene fremdeles brenner på Moi...

Jeg fikk med en stor papirpose hjem - full av skatter! Kan nesten ikke vente med å finne plass til alle tingene. De får dere se ved en senere anledning.

I morra tidlig drar vi til hytta. Jeg kommer sterkt tilbake med blogging og mange nye ting til Veslehuset neste uke. Håper det ligger mange kommentarer å venter på meg når jeg kommer hjem igjen...

Varm om hjertet og med stjerner i øynene, sier ei fornøyd Marit GODNATT ...

9 kommentarer:

Anita sa...

Eia var jeg der!!!!

Ha en riktig go helg!!!

elin1976 sa...

Herregud.....når la du deg i natt? Skilt og ennlegg!!!Jeg dumpa i seg i 12 tiden og våkna i 7 tiden .....så nå er jeg klar for en ny dag. Var dautrett. Klarte jo nesten ikke å snakke klart på vei hjem....kansje de hadde rødvin i gløggen på slutten? Kos deg på hytta, snuppa. Jeg skal kose meg her hjemme i hele dag:O)

Emmeline sa...

Ja nå har jeg vært innom hos Elin og måtte jo få denne historien servert enda en gang hos deg.

Det høres HELT FANTASTISK kjekt ut-- må si som ava..eia var vi der!!
Bildene er så fulle av stemning og det må jo være en drøm å gå rundt i et helt hus som er fyllt til randen av møbler som vi bare kan drømme om!! VIDUNDERLIG!
Og jeg syns faktisk at det var litt søtt at de hadde en butikkatt, regner med at den ikke var til salgs??

Håper dere får en deilig helg på hytten;0) Gleder meg til å se hva du kjøpte når du kommer hjem igjen vel og merke!

Helene sa...

Hei og takk for sist.
Gøy å få møte dere, blir liksom litt "kosligere" når en vet hvem en bloger med.
Skal si du hadde lakenskrekk i går. Innlegg og det hele etter at du kom hjem.
Må si jeg rett å slett stupte i seng. Ok da, jeg sjekket blogen først, men så bar det i seng. Rare greier, men en blir rett å slett en smule hekta..
Kos deg på hytta, og ha en fortsatt fin helg:0)

Anne sa...

Trøstes min. Hadde handlet meg til raka fant der jeg sikkert. Men kjenner nok at jeg faktisk ble litt missunnerlig når jeg leste dette. Så mye fint. Så mye lekkert. Så mye spenende. Så mye inspirasjon...., ja der jenter har hatt en trivelig stund. DET synes hos dere alle.

Gleder meg til å se hva som ble med hjem til deg jeg da. :-)

Hulda sa...

Alt for lenge siden jeg var innom her hos deg. SÅ MYE FINT du har lagt ut siden sist. Det sybordet ditt så kjempefint ut, ordentlig orden i sysakene i den skuffen også. :)

Det må ha vært en opplevelse å besøke Landstil. Så vakre bilder du har tatt der.

elin1976 sa...

Hallo. Mobil er noe man har ¨slik at man skal kunne nås over alt der det ikke finnes fast telefon. Slik som på hytta foreksempel! Kan du ringe meg når du kommer hjem? Viktig. Masse klemmer fra Elin:O)

[morgrethe] sa...

Så fine bilder du har tatt, virkelig stemningsfulle. Er enig med deg...Tilda-englene i den nye boka er jobbige, men veldig fine.

Helene sa...

Har fått meg Tildaboken, så nå skal jeg prøve å bli venn med symaskinen. Mon tro hvordan det vil gå?