søndag 18. november 2007

Advarsel! Pass på!

Jeg vil idag advare dere mot denne engelen. Den svever så uskyldig i "byslaget" ved inngangsdøra vår...
-Men den er ikke så uskyldig som den ser ut som!!!

Igårkveld var jeg nemlig alene hjemme, mannen var bortreist. Og som den mørkredde fruen jeg er, vokser liksom ørene når jeg er alene. De tar inn all slags lyder som jeg til vanlig ikke reagerer på.
Og igårkveld var det en ekkel dunkelyd som fanget min oppmerksomhet. Tenkte på om det var noen som dunket på vinduet, banket på døra eller trampet hardt på terrassen - alle alternativene var like fæle.
Jeg snek meg ned i kjelleren og fant ut at lyden kom fra trappa. Noen hadde altså stått og banket der i ca 3 timer...! Jeg samla alt mot jeg hadde og gikk ut på trappa (fytti jeg er TØFF!!)
-Og der hang denne engelen og dunket ekkelt i veggen! DÈT er ingen englete oppførsel, spør du meg...! Terrorisere ei mørkredd, ensom dame på denne måten... Så til andre pinglete damer: Ikke alle engler er så snille som de ser ut som!

Har hatt dilla på lyseblått veldig lenge nå. Men idag måtte fargen vike for lin og ruter. Det minner meg om norsk jul. -Ikke det at jeg har pyntet til jul ennå, men jeg må innrømme at jeg kjenner stemningen sterkt og godt inni meg!
På stuebordet er det vinter... (ikke JUL som noen påstår) Mosekledd svibel med "snø" rundt beina. Den har to stjerner av fattigmannsølv på seg.


...Men i huset lukter det JUL idag. Det er ikke til å komme ifra. For øye straks skal vi spise middag; Pinnekjøtt med kålrabi/gulrot stappe. Det står høyt oppe på lista over mat jeg liker!!!

Ha en fortsatt deilig søndag!


7 kommentarer:

Anita sa...

Den har nok litt skit på vingene den engelen din!!
Så fint bord du har dekket! Med duker og div. Var veldig fint og pynte den lykta med prismer!! Utenpå? Ikke sant?
Hmmm! Pinnekjøtt erjo godt, men min favoritt er ribbe og det blir det her idag!! Skal på bordet om litt!! Yammy!

Go middag!

elin1976 sa...

Ha du har hærmet!!!
Jeg har også en slik hengende utenfor. Den kom opp i går men tok ikke bilde.
Riktignok er min svart men fyttikatta likevel for ei hærmegås;O)
Å pinnekjøttet også.....hm......ja ja det må være familiesvakhet for det har blitt ganske mange like middager etterhvert. hmmmmm.....igjen.
Her har det blitt en stor vintage tilda som skal bo her hjemme. I brunt med rosa prikker. Jeg har ikke stappa den enda men jeg gjør det i kveld. Vi har forresten fått enda en mail fra Anette. Tone vil og ha en sokk. ja,ja Koslie at tuttne fra Moi handler. Må snart bort å besøke tone igjen. Denne gangen uten så mye mennesker.
Her har det blitt lite med julepyssel i dag, foruten denne vintage tildaen da men som jeg sa i sted den skal mor ha. her er det julefred i heiomen men om ca 20 minutter så detter de inn både sigve og tina og christiane og rune. Isak hadde drete på veien heim så sigve måtte pent stoppe på tonstad og skifte bleie. ha ha ha ha. Skal jobbe dag i morra for eg å mette bytta. Blei så gla når hun ringte. Ikke for mange kvelder på denne dama. Gi beskjed når sokken til Anette er ferdig. Jeg må forresten f¨kasta meg rundt å sy en støvelett til henne. see you

mimmi sa...

Hei du, og tusen takk for koselig kommentar. Vi har også hatt pinnekjøtt forresten, og endelig kom julelukta :).

Er skikkelig mørkredd selv, så spørs om ikke den engelen evt ville blitt forvist til garasjeveggen min :).

Har få musikale evner kjenner jeg, så de notene egner seg i grunn best på en stige her i huset :). Var så heldig og fant 6 STORE notebøker med skikkelig gulna ark på en bruktbutikk. Og de betalte jeg 30 kroner for. Etter en hel kalender kan man nesten ikke se noe mangler i den ene boka, så det var et kupp.

Ha en kjempe fin søndag!

Berit T sa...

Måtte flire når jeg leste historien din om engelen ja. Merkelig så nifse alle ukjende lyder blir når det er mørkt, men du var tøff alikevel som vågde deg ut!!!
Synes jeg kjenner den gode lukta av pinnekjøttet, ble ganske sulten.
Så koselig du har pynet.
Ha en fin kveld.

Helene sa...

Så koselig du har pynta. Skal vaske i huset held denne uke for på lørdag er det julemesse her på klubbhuset og etterpå bærer det rett hjem for å pynte til advent. Det er fast tradisjon for da har jeg fått opp julestemningen.

PS: jubilanten ble helt sjokka og helt satt ut. Han ante ingenting, så tåran stod i øya på han. Han hadde egentlig invitert noen kammerater på middag hjemme hos seg, så da ingen dukket opp ble han jo litt sur. Heldigvis ventet en feststemt gjeng på han og kvelden ble helt topp for alle.

Emmeline sa...

Herliga London... At det ikke er JUL hos deg, pøh det tror jeg ikke på. Med pinnekjøtt på menyen og svibel på bordet???
For meg er det jul iallefall.
Litt av en engel du har anskaffet deg må jeg si. Jeg hadde engang en sånn dompap i tre som drev og slo mot veggen her. Den hang på altanen, og jeg husker at mannen min fikk nok en natt--løp ut på altanen i bare trusen og kastet dompapen "overbord" og akkurat da gikk det et sneras fra taket som han fikk midt i hodet.
For å si det sånn; det var HELT STORARTET for meg iallefall. Jeg mener bestemt å huske at jeg lo meg i søvn den kvelden, hehehe!
ØNsker deg en SUPERDUPER uke=)

silje-sin sa...

Hei:) først om fremst takk for kommentaren på bloggen min,selv om det er noen dager siden:) Så koselig du har gjort det hjemme hos deg,må innrømme at jeg fikk litt julestemning! Eller man kan jo kalle det vinterstemning også:)Morsomt å lese om den rampete engelen:) ha en fin dag! klem