torsdag 15. november 2007

JIPPIIII! Pakke i posten!

Fikk mange kilo stoff fra Danmark idag!
(Hvis en toller leser dette: Jeg fikk mange kilo bomull, ull og lin idag!)
Pga streik blandt langtransport-sjåfører i Danmark var pakken veldig forsinket. Det fortalte de på Stoff og stil da jeg ringte og sa at de forsinker hele julegavesyinga mi!!!


Det går nok ikke så lenge før disse fargene er å finne på Veslehuset.

Dette skal bli klær til mine barn. Rosa, blonde og strass.... Deilig.


Dette skal bli duker til utebordet på hytta.

Kraftig stripete bomull og blank voksduk med blomster. Jeg bruker aldri voksduk, men da jeg så denne blanke måtte jeg bare ha den. Vi griller ute året rundt, og nå slipper duken å bli skitten ved hvert måltid... Den er sikkert flott å ha oppå lin også!


Teddystoff og frottèfleece skal bli myke, deilige puter til jentene. De skal de ha på rommet sitt på hytta. Den ene sengen der brukes til sofa. Nå kan de snart kose seg med puter i alle fasonger.

Nei, det blir ikke mye sying så lenge fingrene bare danser rundt på tastaturet. Her må noe gjøres! Jeg må komme meg i arbeid. Snakkes!

PS. Håper du legger igjen noen ord når du har vært innom. Det er så koselig...!


19 kommentarer:

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jo, her vart det fart og fræs!! du har mange ideer forstår jeg! det blir nok mange som får myke pakker i år, - deilige myke pakker:) Nydelige farger du har valgt! Kos deg med syingen!!

Anne sa...

Snakk om arbeidslyst og pågangsmot :-) Ikke helt godvenn men den symaskinen jeg i grunn og beundrer alle ders sy.sterke damer med fingerferdighet og tålmodighet der ute...

Skal bli spennende og følge med på resultatet :-)

marit sa...

Nydelige stoffer! Skal bli moro å se hva du syr etterhvert. Ha en fin kveld:-)

mimmi sa...

Hei du :)

Tusen takk for kjempe koselig hilsen :).
Så mange nydelige stoffer, lekre altså. Veldig fine bilder har du tatt av dem jo..
Skjønner at du har etterlyst denne sendingen.
Du lurte på hvor jeg hadde fått tak i den foccacia oppskriften. Det er fra en nydelig låve her i Kristiansand, hvor ei skjønn dame har innredet til interiør og gave butikk.
Jeg har sett de på en eller annen nettbutikk, men jeg husker ikke hvilken. Jeg tror det kan være fra landstil i Moi? Men jeg kunne jo evt sendt en til deg herfra hvis du ikke finner. Jeg er super fornøyd, og fått mye skryt av den, så gjør litt av seg på kjøkkendørene.

Ha en fin kveld :)

Klarafina sa...

Skjønner godt at du har ventet utålmodig på stoffene. Det blir nok mye fint ut av de.

elin1976 sa...

Er også fornøyd med stoffet. Kommer nok til å handle der etter jul. Iallefall ullfilt. Her går det i pytt og panne. Mannen kokkelerer. he he
Jeg er helt dautrett etter 4 kvelder på jobb. Så i kveld blir en tidlig kveld kjenner jeg. ( å kjenner jeg meg rett blir det da en tidlig morgen) vel, vel kan sove i helga. Har vært så flink å tatt hele hoved etasjen. Nå er alt ryddet både i skuffer og i skap. I helga skal jeg ta alt oppe. Begynte i dag men måtte gi tapt for klokka.
Tenk nå er det bare 6,5 timer igjen på jobb så er det HELG. Kom opp og få en kaffe på lørdag. Å hviss jeg er i riktig godt humør skal du få noe å spise også.
Stoffene dine ser så lekkre ut. Gleder meg til å se hva du skal sy til jentene. Klem:O)

Emmeline sa...

Åååå såååå fine stoffer. Av alle ting så ble jeg helt bergtatt av den voksduken. Den så faktisk LEKKER ut, og det kan man ikke si om vanlige voksduker. Jeg bruker voksduk på kjøkkenbordet faktisk. Ikke dekorativt men praktisk. Med fire unger ihuset har jeg så mye å vaske at vakre og upraktiske duker blir nedprioritert!
Blir spennende å se hva du klarer å trylle frem av disse stoffene. Vi venter selvfølgelig i spenning
:0) Ha en fin dag!

Anita sa...

Wow! Så fine stoffer! Så gøy og kunne sette i gang med alle de!!

Klem Anita

Merete sa...

Wow, så fantastisk mange flotte stoff du har kjøpt deg!! Gler meg til å sjå kva du tryllar fram av dei..Er imponert over syferdighetene dine og heimesydde kler til ungane er jo såå søtt :o) Ønsker deg ei herlig helg!

Shabby-Roses-Cottage sa...

OH so wonderful fabrics !!!
I love it all!!!
I wonder so much what do you make from this...
Love greetings,Patricia

Linda sa...

Hei Marit!
Morro med pakke i posten.Gleder meg til å se noen resultater.
Ha en flott og kreativ helg.
Linda :))

Anonym sa...

Takk for koselig hilsen på min blogg!
ÅÅÅ så masse flotte stoffer du har fått da! Ser ut til at du har endel å gjøre før jul ja! Ønsker deg en flott helg!

Lene sa...

Herlige stoffer du har fått tak i. Elsket bare rosa med blonder og strass - heldige små princesser som får kle seg i sånt :)

Lene

Solstad sa...

Oj så masse flotte stoffer, gleder meg til å se hva det blir av de ;)
Er det ikke dyrt å bestille fra danmark??? Har begynnt å sy litt småting jeg og ...men vet ikke helt hvor jeg skal kjøpe stoff henne :/
God helg!

Hulda sa...

Så mye flott stoff du har kjøpt! Her var det virkelig mye lekkert. Selv er jeg veldig glad i lin, gjerne blandet med bomull. Det er så anvendelig, og fint til det meste. Flotte innlegg du har! :) Kom gjerne innom hos meg også, her har jeg laget litt dekorasjoner til helga.

elin1976 sa...

Det var akkurat det jeg satt å tenkte på nå.....skal jeg be Marit sende mailen for jeg vet ikke hva du skal ha for sokken. Syr ny støvelett i kveld siden Anita fikk den ene.
Disse badedamene ville ikke være særlig samarbeids villige i dag. Tok en pause etter å ha gjordt feil for tredje gang. Da kom det noen stygge ord fra munnen min. he he
Her i liå blir det nok mer sying og mat. Er ikke helt sikker på hva det blir men jeg kjenner at noe må det bli.
Vi får ta en telefon senere i kveld sånn i 22 tiden kansje?!? I tilfelle jeg kjeder vettet av meg.
snakkes. - Klem fra søster

Jorunn sa...

Åh, så masse fine stoffer.
Gleder meg til å se resultatene av sying din!
Ha en super lørdagskveld og en fin søndag!!
Klem fra Jorunn

Lene sa...

Takk for kjempekoselig kommentar. Jeg er veldig glad i antikhvitt, forskjellige krem/beige nyanser og sølv, ja. Men har også kontraster hjemme. Liker det søtt og romantisk, men også litt røft og maskulint og prøver å finne en ballansegang her. Får helt sikkert illustrert det i bilder senere.

Og så er det jo såååå mye flott til inspirasjon rundt om i denne bloggverdenen. Jeg tar meg f.eks stadig i å være på jakt etter et sybord noe alà ditt. Ahhh, ønsker meg, ja :)

Ha ei god natt :)

Lene

Anonym sa...

Hei!

Gleder meg til å se resultatet av syingen din! Jeg er ofte innom Veslehuset og kikker. Dere lager så mye fint!