lørdag 24. november 2007

Bake kake søte.

Da vi besøkte Landstil fikk vi servert deilige Sarah Bernhard kaker med appelsinsjokolade inni. Oppskriften står i fjorårets julenummer av Vakre hjem.


Oppskriften på bunnene fikk jeg av ei bakeglad venninne. De var veldig lette å lage.

Travle husmødre har ikke tid til å gjøre kun èn ting av gangen...
I tillegg til Sarah Bernhard lagte jeg to ostekaker. (Den ene hadde jeg med meg på fest ikveld, den andre skal jeg servere i morra.)
Samtidig som jeg baker hører jeg på lydbok. Det synes jeg er topp. Det er ikke få bøker jeg har fått med meg mens jeg syr, baker, maler eller kjører bil... Som sagt før: jeg liker å få gjort mye samtidig...!


Slik ble det ferdige resultatet. Jeg kan love at de smelter i munnen... Mmmm...


Var også innom på Krims & krans en snartur. Det er så mye flott å se der, at en snartur bare er tull... (Er som å komme i selskap og bare få slikke litt på kakene...)

Tenkte å invitere med meg Elin til denne butikken når de har pyntet den til jul. Det må være et flott skue! Da skal vi være der leeenge! Det er 45 min for oss å kjøre dit. Men med kaffi og kake i bilen blir det en riktig hyggelig utflukt!

Den minste tippa mi har snart bursdag. Så dagene har gått med til shopping, baking og rydding. (-ikke blogging, dessverre...) Men idag måtte jeg bare ta meg tid til litt dill. Har ei hylle i trappa som fikk litt vinterpynt idag. Så har jeg noe koselig å se på når jeg springer opp og ned trappa. -For der blir det mange turer i løpet av en dag...

14 kommentarer:

elin1976 sa...

JA JEG BLIR MED!!! Må jo le litt for hva tror du jeg har stående oppe på vent til å komme ned her....jo akkurat slike blanke fine juletrær som du har pynta med i trappa.BOMBE!!!
De er så fine. Har fått prinsesse vil ikke i seng men hun synes jeg fortsatt er blodig urettferdig som ikke skulle legge meg sammen med henne men fortsatt sitte oppe å se tv. ha ha ha ha ha.
Ikke nøl med å ringe om du trenger hjelp på tirsdag. Eg kjæme fortare enn lynet:O)

Helene sa...

Har også slike juletrær som skal frem til jul. Trodde det var litt tidelig ennå, men det var flott og koselig i trappa de.
I dag har du vært ordentlig "superhusmor" eller nesten som et kinderegg med tre ting på en gang he,he.
Elin har også nevt Krims og krams i et tideligere innlegg. Har aldri oppdaget denne butikken når jeg har vært vestover på deres kanter. Kan du forklare litt nærmere hvor den er?
God helg!

Bestefars Verksted. sa...

Ååååå,jeg vil også være med....neida,men denne butikken så da farlig lekker ut !!! Og 45 minutter er jo ingenting for shoppegale jenter....hihi...!!! Tro meg,jeg vet hva avstander er....bor jo tross allt oppe i nord !!! Så koselig det ble i trappen din,virkelig julestemning ;) Og de kakene så jammen gode ut,må vel lete opp dette bladet fra ifjor,har jo en hel samling,tross allt.....bare med juleblader altså......!!! Helt sant...! Men du,hvor har du fått alle armene fra ?? Fru Lund,kansje...?? Effektiv som få....det er du !! Ha en superduper søndag ;)

Nina i Paradiset sa...

Grrr....
Grønn av misunnelse siden jeg trolig må bruke 45x45 minutter for å komme til denne sinnsykt spennede butikken!!
Ser forresten ut som en plass det kan være greit å ha med sovepose i,-om en bruker like lang tid som meg!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Helene sa...

I mitt innlegg med PAY IT FORWARD står du som nr 1 på listen, så jeg håper/lurer på om du tar utfordringen?

ENGEL sa...

skikkelig koselig stemning du har laget!

Linda sa...

Hei! Masse deilig bakst.Må kanskje se om jeg har det bladet.God ide med lydbok. Ha en flott og kreativ uke. :))

Anonym sa...

Du gir meg så mange gode ideer! Jeg har en haug med Norgesglass,men har ikke kommet på hva jeg skal bruke dem til ennå. Men selvfølgelig skal jeg ha et lite vinterlandskap inni. Kjempefint!

Jeg skal forresten også til Krims og krams før jul.Jeg har tenkt å få med søstrene mine. Har aldri vært der før, men av bildene så ser jeg at butikken er midt i blinken for meg. :)

Ha en god kveld!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Skjønner du er er venninne med Elin ja, hehe, like effektive begge to!!

Fin vinterpynta hylle også:)

Klem og god uke

Anonym sa...

hmmm de kakene såg kjempe gode ut!

Zizzi Molde sa...

Kommer du hit med en kake og? Sitter ved kjøkkenbordet og ser på sneen som laver ned, og kjenner jeg har ikke lyst ut.. Har lyst å være hjemme og vake hus og se på julepynten min... HAr fått opp julegardiner på kjøkkenet, og holder på å telle på knappene om jeg skal henge opp julegardiner på stuen. kjenner jeg ikke helt vet om jeg orker, men vi får se i løpet av uken.... Nå skal jeg på senvakt, og i butikken er det jo det reneste kaos om dagen, ALLE skal ha noe nytt til jul. men det er jo gøy, og da .-) Ha en finfin mandag!

Anonym sa...

jeg og blir med....elin har jo innvitert meg på julebord også;)
gu for noen deilige kaker!!!
kjekt å være tilbake i bloggverden!
tipper du sitter og syr noe fint:)
hilse Karoline

elin1976 sa...

Å som jeg gleder meg til kakene du har laget.....