onsdag 3. september 2008

TILDA ADDICT - del 1

Tilda Addict...
Jeg har hørt dette ordet nevnt på utenlandske blogger. Nå innser jeg at jeg er angrepet av denne avhengigheten jeg også...
Jeg har jo hele tiden sagt at jeg ikke har så mye Tilda selv, siden jeg selger en hel del. Men hva er første tegn på avhengighet? -Fornektelse...

Når jeg samler sammen det jeg har i huset blir det mye. Fryktelig mye! De er overalt, i alle rom.
Sykdommen arter seg på den måten at en alltid er rastløs. En kan nesten ikke vente til ei ny bok kommer for salg, eller at nye stoff kommer i butikken.
Søvnløshet er også vanlig. En våkner midt på natta av nye idèer som dukker opp.

Det er også vanlig med verkende skuldre, etter mange timer med symaskinen. Sprukken hud på fingrene er også helt normalt. Det kommer av mye broderi med spiss nål.

Denne engelen er DIGER! Noen ganger føler en seg ikke fornøyd med bare vanlig størrelse. En må ha mer og mer.
Jeg nøyer meg heller ikke med de vanlige mønstrene. Jeg finner stadig på en ny vri på det jeg syr.


Nå har du sett bitte, bitte litt av hva mitt Tilda addict-syndrom har gitt seg utslag i... Men det ender langt fra. Å, nei da!

Imens er det ingen tvil om hva jeg skal forsette med... Gjett da vel?!?15 kommentarer:

Anita sa...

Akkurat sånn er det her også!! Når noen spør om de kan få se hva jeg lager, sier jeg så kjekt at, nei her er det ingen ting, jeg har solgt alt jeg! Men så begynner vi å samle sammen også har vi masse:o) Akkurat nå om dagen tror jeg at jeg ikke syr Tildaer, men...... Har visst to nyss ferdig og to som nesten er ferdig! Gleder meg til å se Tilda fortsettelsen! Nå skal jeg starte på ett strikke prosjekt! Gleder meg! KOs deg i Tildas verden:o)

Anitas hus sa...

Dette kan du Marit! Flotte Tildaer.
Du og Elin er jo så flinke til å lage deres egne Tildaer, med flotte farge og mønstre. Skjønner godt at det er lett å bli avhengi;)
Har samme problem som deg når det gjelder søvnen, ligger ofte våken og grubler på hundrevis av idèer en har lyst til å gjøre.

Ellers så måtte jeg le litt av innlegget ditt lenger ned, jeg ante ikke at kaniner kunne svømme. Det har ikke engang falt verken meg eller ungene inn å ta med vår Trampe på badetur, men kanskje vi skal prøve det en gang.
Ha en flott og kreativ dag!
Klem:O)

Ingunn sa...

Wow!!!Du hadde ganske mange!!Herlig!!

Anonym sa...

Vanvittig produksjon!!! Og de er aldeles nydelige alle sammen!!!

Lynetmor sa...

Hei, så mange flotte Tildaer som du har :-)

Anonym sa...

Such wonderful Tilda dolls! I love them all, wonderful colors. Great!
Gisela

Jorunn sa...

Hi hi, men det er ikke den verste avhengigheten man kan ha da :0) Det er jammen litt av en produksjon du har! Min favoritt er den store engelen, nydelige farger!! Keep up the good work!

Synnøve. sa...

Det er en farlig sjukdom det derre der...
Men eg trur du overlever.Litt såre fingra og kanske en vond rygg er prisen man må betale for å möte en Tilda.
Men klarer du å selge vekk disse flotte damene eller blir dem boende hjemme hos deg?

Nå må du ha en flott kveld, med eller uten Tilda.
Klems Synne.

liven sa...

Ikke den verste lasten man kan ha dette:O)
Så masse fine Tildaer du har!!
Ikke så stor samling her men litt er det jo bltt etterhvert!!
Synest der er såå mye skjønt!!

Ha en fin kveld og ny dag i morgen:O)

borghild sa...

God kveld i stua!
Ville bare si at jeg har trukket vinneren på jubileumsinnlegget mitt, og vinneren ble DEG! Tenkte jeg skulle lage en Tilda til deg!!!:-D He He... Neida, skal prøve å få til noe annet, men får jo nesten prestasjonsangst når du er så flink selv!! Ha en fin kveld! Klem B:-)

Viola sa...

Hejsan Marit, måste bara säga att du är helt fantastisk med att skapa dessa underbara varelser, de är så härliga, så skicklig du är. Hoppas vi får se mera, kramar från VIOLA

Fjordheim sa...

Ja, ja ikke den værste avhengigheten jeg har sett dette da. Faktisk en veldig koselig avhengighet. Håper ikke du har tenkt deg avgårde på avvending. Det ville nok har forårsaket ramaskrik i bloggverdenen.
Flott samling med Tildaer du har. Sitter å tenke på at jeg skal finne frem Tildas julebok å finne noen nye ideer. Er litt lei av å sy vesker. Må finne på litt nytt, Ha en fortsatt god dag :)

silje-sin sa...

Hei Marit! Takk for hyggelige kommentarer hos meg:) Oppskriften på kjeksene ligger på bloggen min, under etikken "oppskrift". De er utrolig gode.. Fikk lyst til å bake de selv da jeg så de på den bloggen:) Ellers må jeg si at Tildaene dine er så utrolig flotte, og så friske herlige farger! Ha en flott kveld:) klem fra silje.

Charlotte sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Og ja, du kan bare glede deg til de Stieg Larsson-bøkene. Selv syns jeg det er litt vemodig å tenke på at jeg aldri skal få lese flere bøker av ham. Han er en forfatter som har satt dype spor etter seg. Men kanskje han inspirerer andre til å skrive i samme stil... Ikke vet jeg, men de bøkene tror jeg at jeg kanskje vil lese igjen om noen år.

Ellers så må jeg si at du lager noen fantastisk flotte Tildaer! Du er bare så utrolig kreativ, hvor tar du det fra? Jeg mener at man aldri kan ha for mange Tildaer, de er jo nett som familiemedlemmer! Selv har jeg bare 3 sånne damer, men jeg håper de snart kan få seg noen søstre.

Håper det er greit at jeg linker deg i bloggen min, så kan jeg lettere komme på besøk til deg en annen dag.

Klem fra Charlotte

Anonym sa...

EG E ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPI ENDELIG SKJER DET NÅGE LIKSOM. HA HA HA HA HA HA. DETTE BLIR BRA:o) ME:o)