mandag 17. mars 2014

Fruene på fyret

 Vi har tilbragt en fantastisk helg på Obrestad fyr. Nærmere naturen kommer du ikke! Vi fikk smake på både solskinn, regn og en real storm! En nesten full måne lyste opp havet - MAGISK!

 Jeg ankom tidlig på fredag. Og senere kom interiør-fruene til dekket bord, tente lys og nylaget mat. Det ble en trivelig jentekveld som varte til de små timer!
Vi har leidd Obrestad fyr tidligere også. Og vi stortrives der!

 Det er så mektig å bo så tett på hav, himmel og naturkrefter. Vi er helt betatt av dette stedet!
Etter en tur med obligatorisk drivvedsanking, ankom en ny gjeng fruer fyret.

 Interiør-fruene reiste hjem, og inn flyttet mine venninner i Konjakklubben Strikk & Drikk.  Vi hadde planlagt en italiensk helaften for å overraske våre ektefeller!
Mange flotte råvarer ble tilberedt. Nivået av sprudlende prosecco sank i glassene, mens humøret steg tilsvarende.

 Mens vi storkoste oss med forberedelser, reisete våre menn på kryss og tvers i dristriktet. De skulle på diverse aktiviteter og sightseeing. De hadde bare fått en pakkeliste og et lite hint om italia. De ble overrasket når de så kjente biler ved fyret, men ante ennå ikke at de skulle overnatte her.

Inni stuen fikk de servert velkomstdrikk av sine fruer. Så ljomet O Sole Mio fra spisestuen, og de doble dørene gikk opp. Her var tente lys og et stort bord dekket i italienske farger!
Det ble maaange hyggelige timer ved bordet. Tre deilige retter ble servert, italiensk musikk smøg inn i livlige samtaler. Stemningen var helt topp, og mennene var særdeles fornøyd med sine foretaksomme fruer på fyret!
Dette var en perfekt helg!!!

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

For en plass! Og for en helg :)
Slike helger lever man lenge på :D

-Kamilla- sa...

Herlig!
Husker at du har vært der tidligere på venninne tur, og som vanlig deler du flotte bilder. Ha en fantastisk uke *Klem*
-Kamilla-

truongmuunghenhan sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.