torsdag 6. mars 2014

Gamle strikkemønster

 I strikkekurven akkurat nå ligger min farmors gamle oppskriftshefte!
En godt brukt, allikevel komplett, bok med de søteste babyplagg. Det er en fryd å bla gjennom. Nydelige klesplagg og snitt vi ikke ser lenger.

 Det må jeg få gjort noe med! Jeg har kjøpte litt tynt alpakkagarn og tester noen oppskrifter. Kjempkoselig. Og tenkt at farmor har sittet og lest det samme når pappa var liten!

Nå er det denne lille "lekedressen" jeg strikker. Er den ikke skjønn?
Imens er flettegenseren min satt på vent. -Og neste onsdag er det ny strikkekafè full av nye fristelser. -Hjelp, nå hoper det seg opp her!!!

5 kommentarer:

Lisbeth sa...

Så koselig at du prøver deg på de gamle oppskriftene :) Har også noen slike bøker liggende, men aldri tenkt tanken på å prøve å strikke en av dem. Uff, nå kom det enda en ide i hodet mitt ;)
Ha en fin dag :)

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg !!! Så koselig med de oppskriftene du har i kurven,og bra at du lager din utgave,det ser jo skikkelig fint ut !!!! Flink er du,med allt du vil og kan !!!!! Men du,altså......han frekke mannen du traff på Jula......han skulle jammen sett bloggen din,og allt du skaper !!!! For en uvitende,og uhøflig mann !!!!! Tenk og si sånnt,til noen,i 2014.......snakk om å være gammeldags i sinnet !!!!! Nei,godt vi ikke lar oss stoppe,når ideene må ut !!!! Han skulle også sett hytten din,og allt du har fått ut av den.......tenker han hadde blitt stum av beundring !!!!! Ha en fin kveld :) :)

Linda sa...

Herlig med gamle oppskrifter.
ser ut til å være trivelige dager dere har på hytta.det er blitt nydelig.Du er god med malekosten og intriør.God helg!Klem:))

Siddis back home sa...

Veldig koselig! Ha en fin kveld hos deg!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Koselig med slike gamle strikkehefter. Du er bare så flink til å strikke. Skulle ønske jeg var like flink.

Kjekt å se før og nå bilder av Julibakken! Og gulvet ble kjempefint. For en forandring maling gjør. Tenker dere koser dere der masse!!

Ha en fin dag i morgen. Nå begynner det å bli for sent å ønske deg en hyggelig kveld:-)
Klemmer fra Hjørdis