fredag 16. september 2011

Fin fredag

Pelliser liker ikke regn. Derfor har flere planter nå fått komme innendørs.

Store tønner og rusta spann. Bare kom igjen! Det er koselig å forlenge sesongen litt. Godt å få litt av hagen inn i stua.

Så fin, så fin. I all sin enkelhet. Blomsten sprer glede, mens tente lys lager et fin stemning.

Innendørs har møbler blitt flyttet litt rundt. Det gamle grønne bordet står nå midt på gulvet. Det er et av mine favorittmøbler. Elsker fargen! Og jeg liker tanken på at det har fulgt slekten i så himla mange år.

I sofakroken er det godt å være - og gjerne med en god bok. Leser nå den nye boken av Jørgen Lier Horst, Vinterstengt. Skummel lesing for en lettskremt frue...
Det føles virkelig som kvalitetstid når en sitter ned med en god bok!

Idag har vi endelig fått godt vær. Og pellisen og jeg nyter å kjenne solen varme.
Det er deilig med fredag. Huset dufter av flittig frue: ...Lavendelsåpe, maling og kanelboller!!!
God helg!

11 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det må en sei. Skulle ønske det lukta like godt her. Men det får nok bli en annen dag. Nå står jobbhelg for døra.
Herlige blider fra stua di. Flotte blomster. Håper mine overlever regnværet ute. Ikke i dag da, vi har hatt sol noen dager nå. Men det blir vel mer regn fra søndagen av. Kanskje jeg bør tenke på å få
de ut av den våte jorda.
Ei god bok er virkelig kvalitetstid. Les ut etpar bøker forrige helg da vi var på ei leiehytte. Ikke noe som må gjøres der da. Annet enn å kose seg med å lese og lage mat.
Ønsker deg ei herlig helg :)
Ønsker deg ei herlig helg :)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Flott farge på blomsten! Koselig på stua di. Jeg likte også fargen på det gamle arvebordet svært godt!!

Refleksjon på livsvegen sa...

Trur eg må berge mine eg også..
Og så er det trusel om nattefrost..

God helg!

Bestefars Verksted. sa...

Nå er jeg spennt ,altså.............om det går å få inn noen ord hos deg :)Har prøvd i dagevis,men nå har rørleggeren kansje fikset......jeg håper det ;) Først må jeg si at jeg misunner deg padleturene.....har lenge ønsket meg en slik,nemlig !!! Tenk så mye glede du kommer til å ha av den.......kjenner jeg blir glad på dine vegne ;) Så koselig å se stua de,og det bordet hadde jo absolutt rett grønnfarge....skjønner godt du er glad i det ! onkel har et digert skap ute i bestefars verksted,det er i denne herlige fargen+ hvitt,og gjett om jeg sikler etter det.......yes,i do :) Må vel ta inn pellisene mine,jeg også....men da blir det jammen trangt....jeg pleier å ta dem ut av krukkene,og plassere alle i en stamp (eller tre),for å spare plass. Man kjenner det blir kaldere,ja......var bare 6 grader her idag morges !! Så nå er det høstfølelse......jeg fyrte i peisen nå ikveld,og det var sannelig litt koselig....men det hadde sikkert vært koseligere å spist kake med deg :) Kos deg iallefall med boka,og nyyyyt helgen ;) Høstklem fra nord !!!!!

Tone sa...

Så herlige bilder, godt å kunne invitere sommeren inn, men kjenner det høstes i lufta:) Jeg er utrolig glad i høsten, elsker denne litt kalde luften , og med blå himmel og solskinn er det perfekt å rusle tur å se på allle fargeskiftene på trærene. Nå er det loppis for hele familien i dag, det blir kos:)) Ønsker deg en fin lørdag! Høstklem Tone

Fågel Blå sa...

Vilken fin blogg du har underbara bilder!
Kommer snart tillbaka!
Kram Kathrine

Fågel Blå sa...

Vilken fin blogg du har underbara bilder!
Kommer snart tillbaka!
Kram Kathrine

Prinsesse Elin sa...

Er innom for å ønske deg en fin fin lørdag. Klem fra Elin:)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Stemningsfulle bilder!! Det er et veldig koselig hjem du har! Og bordet har en så skjønn farge og patina. Er det ikke deilig med slike dager hvor man føler at man har vært skikkelig flittig? Jammen har du vært effektiv!! Maling, vasking, baking etc. Håper du har kost deg på håndballturnering. Tenker kanelbollene fikk bein å gå på:-)
Tusen takk for din alltid så koselige kommentarer! Jeg setter stor pris på dem:-)
klem:-)

Snuskebassa sa...

Høres skikkelig flittig ut :-)
Lekre pelargoniaer! Rett og slett noen prakteksemplarer.
Klem fra LIV

VillaVårfrubakken sa...

Kommer på at jeg nok må ta inn mine, koselige stemningsbilder fra stua di. Ha fine høstdager...klem