torsdag 23. juni 2011

Time for tea

Jeg serverer et skikkelig friskt innlegg idag.: Hjemmebrygg med mynte og solbærblader! Fikk idèen i Boligdrøm og gikk straks i hagen for å plukke. Det smaker nydelig!

Ha sukker og mynteblader i en blender. Da får du et dekorativt og smaksrikt sukker til teen. Jeg er vill etter mynte. Blir så glad når jeg kjenner den duften!

Denne helgen skal husbonden og jentene våre på sin årlige guttetur. Dvs fedre med barn drar til reisemål som ikke er egnet for mødre. I år har de valgt Liseberg, Gøteborg.
Fruen drar i stedet på jentefest og er ganske fornøyd med det.
Men først rekker jeg et par dager på hytta. Bilen er fullpakket, jeg skal snekre, bake, male og være kreativ. -Og jeg skal huske å pakke fotoapparatet...

Om et par timer feirer vi St. Hans med digert bål, grillkos og leker. Eldstetippa har invitert 10 venner på besøk, så jeg må vel snart på bakt de muffinsene jeg lovet.
Ha en fin feiring og ei flott helg!

6 kommentarer:

Sologbolig sa...

Hørtes godt ut , både teen og tid alene! Kos deg . Klem.

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Den teen så god ut!!!:-) Blir nok deilig med alene-tid. Tenk så effektive vi blir da.

Veldig smart måte å skjule varmepumpen. Den var skikkelig fin! Flink du er!

Brødene så kjempegode ut.

Så du har vært på koselige Hjelmeland, ja:-) Hørtes koselig ut nede ved sjøen. Hjelmeland ligger et lite stykke unna oss som hører til Finnøy kommune. Plassen vår som ligger midt i Hidlesundet er på øyen Nord-Hidle som er en av Sjernarøyene (består av 7 øyer) Øyen er uten fastlandsforbindelse. Vi har også solen til den går ned rundt 22.40 (bare den kunne vist seg nå)

Ønsker deg en fin "få gjort masse-helg":-)
Klem fra Hjørdis

Roka Design sa...

Ha en strålende flott St.Hans feiring:)
Klem Kari:)

Cecilie's hverdagslykke sa...

Hørtes godt ut, kanskje jeg må prøve den en gang! ;) Nydelig blogg du har, skikkelig smart det med varmepumpa. Legger deg til i leselista mi, for deg vil jeg gjerne følge videre ;) Ønsker deg en herlig kveld! Klem fra Cecilie

Mitt hvite hus sa...

MMM dette hørtes virkelig godt ut...

nydelig farge på sukkeret også..

God helg =)

Klem

Villblomsten sa...

nam , det så deilig ut :-)

og flott "dekking" av varmepumpen :-)