onsdag 1. juni 2011

Storbyen venter

Endelig har jeg funnet en kirkestake som jeg liker og som passer inn i heimen her. Den er matt hvit og står fint sammen med den gamle døra jeg har midt i stua.
Hver kveld har vi tent lysene, mens regn og vind herjer utenfor.
Nå er det slutt på uvær og tente lys. Vi drar nemlig avgårde til London! Der er det meldt 20 grader. Vi ser frem til en storby med travle gater, severdigheter, musikal og nye opplevelser. Det er gøy å vise ungene den store verden og la dem bruke fremmede språk.
Tipper disse gulspurvene også lengter etter bedre vær. De søker ly under paraplyen. På det meste satt det 4 fugler under her. Koselig å se på.
Med det kalde været ble det også fart i strikkingen min. Har brukt mønsteret til den tradisjonelle Telemarkskofta, men laget min egen vri - selvsagt.
Har laget modellen lang og smal. Rundt kantene har jeg heklet en søt kant. Det er kun knepping øverst, så den henger fint. Jeg har også sydd på perler på den ene borden. Kofta er strikket i alpakka og er myk som bare det! Mmm...
Uansett vær må jeg ha på meg kofta på neste strikkekafè. De var litt spent på hvordan det ville bli når jeg tuklet med et tradisjonsmønster. He, he.
Nå er jeg godt igang med nytt prosjekt. Det blir med i bagasjen til London. Klarer meg ikke uten håndarbeid, selv ikke på storbyferie...

10 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Oiiii,den ble jo kjempefin Marit !!! Søte farger,så sommerlig !!!! Og lurt med knapper bare oppe.......du er en luring altså :) Du får kose deg i London,nyte varmen...og masse god mat og inntrykk :) Nå bærer det avgårde på fisketur her......måtte bare innom deg først,og ønske deg god tur,vettu :) Klem fra meg !

Mamsens hus sa...

Nydelig jakke du har strikket deg. :)
Riktig god tur til London. :)

Pauline sa...

Fin lysestake og nydelig kofte!!
Kos dere i London!

Klem! :-)

Dronninghuset sa...

så flink du er da! ble kjempeflott! herlig med myke plagg.

ønsker dere god tur til London.
mye å se der. blir sikkert gøy.-)) hilsen Tove

Linda sa...

Nydelig jakke.Du kan godt tukle når resultatet blir så lekkert.
God tur til London.
Gå litt i Notting Hill for meg da:)
Klem:))

anneskreative sa...

Så flott jakka di ble,,,,syntes det er moro og lage nye varianter av gamle strikkeoppskrifter,,,,dette blir nok en favoritt på sommerkveldene,,,
God tur,,,,og kos deg i storbyen.
Anne

Tone sa...

Knallfin ble den:)) Håper dere får noen minnerike dager i storbyen, vi drar litt lengre sør til enda varmere breddegrader for et par uker!! Skal bli godt å dra fra høststormen!! Ha en flott helg, mange klemmer Tone

-Kamilla- sa...

Gjør ikke no om du tukler litt med originalen, når resultatet blir så fint som dette :0)
Har også tittet litt på kirkestaker,men ikke funnet en som passer her hos meg. Men din var jo nydelig da :0)
Kos dere så masse i London!
*Klem*
-Kamilla-

Lisas hjem og skatter sa...

nydelig kofte :) kos dere masse i London!!!

klem/lisa

h.espe sa...

Sååååå herlig Marit!!! Vet ikke om du alt er kommet til London, men uansett - du må kose deg masse!!! London tror jeg er min favorittby, jeg elsker mangfoldet der, og drømmer meg tilbake alt på flyet hjem...;o)

Gøy å kunne eksprimentere med gamle mønster, og jakken din ble skikkelig flott, så da bør de kritiske stemmer tie..;O)

Nyyyyt dagene!

Goklem fra Hildegunn