mandag 6. juni 2011

Barbeint i London

London er en variert by. Men gaten ved hotellet overrasket oss virkelig. Her var gamle bygninger, brosteiner, oliventrær og hester! Gaten var full av staller!
Hester var nok vanlig i bybildet i gamledager. Men dette hadde vi ikke ventet å se nå.

Vi bodde i frodige Sussex garden. Lange alèer med store trær. Musteinsbyginger med smijernsbalkonger og mange blomster. Et nydelig syn.

Balkongen var akkurat passe stor. Jeg fikk nyte strikketøy og morgensol mens ungene fant passende make-up, outfit og accessories - sagt på godt norsk...
Jentene storkoste seg på shopping. Primark ble deres favorittbutikk.

Også i en travel storby finnes grønne lunger. Og det gjelder å nyte dem så godt en kan. London viste seg fra sin fineste side, med over 25 grader i skyggen.
Da var det deilig å gå barbeint i gresset og ta en liten lur i det fri.

Vi besøkte de fleste severdigheter og mang et bilde ble tatt. Vi fartet på kryss og tvers med undergrunnen. Bare det er en fasinerende opplevelse for 2 jenter fra landet...!
Vi fikk også med oss en uforglemmelig kveld på musikalen Mamma Mia.

Sammen er et godt sted å være.

Nå er hverdagen her igjen. Vi har 4 dager med storby-minner å ta med oss videre. En opplevelserik tur for hele familien.

10 kommentarer:

Eva sa...

Åhh London er fantastisk - men at man kan gå barbeint DET har jeg egentlig aldri tenkt på hehe.
Flotte bilder :)

Klem fra Eva

VillaVårfrubakken sa...

Var der med mine store barn for noen år siden.....så herlig. Nydelig den jakka de under, så flink du er. Ha en fantastisk uke...klem

Frihet sa...

Så deilig med tur og sol!!
Flott strikkejakke under her :)

I en Sving sa...

Så flotte bilder. Ser ut som om dere har hatt en fantastisk tur. Lurer på en liten svipp til London i sommer og nå frister det bare enda mer.

Sologbolig sa...

Så fine bilder. Ser ut til å ha vert ein fantastisk tur. Deilig å ha fine dager å tenke tilbake på. Ha ein fin mandag. Klem.

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

For en fin plass dere fant dere i London. Det var et godt tips! London blir man aldri lei av! Har enda ikke fått sett Mamma mia - alltid fullt når vi er der. Men musicals er et must:)
Takk for hilsen! Malingen av piketitteren/spøkelsesspeilet:-) er i gang! Datteren legger et teppe over speilet hver natt:-)
Ha en fin mandagskveld i regnet:)
Klem

Pauline sa...

Ser og høres ut som en flott Londontur med mange gode minner!!

Ha en fantastisk hverdagsuke, klem! :-)

Fjordheim sa...

Så godt at dere hadde noen herlige dager i London. En fasinerende by.
Var der for en del år siden. Mange spennende ting å oppleve der.
Ønsker deg ei herlig uke :)

Bente sa...

Hei :)

London er utrolig spennende by,så ut som dere har storkost dere :)

Men du, har kikket litt nedover på siden din, og herligland så flink og kreativ!! Snekrer,strikker og jeg vet ikke hva,du er jammen flink!!
Låner litt ideer herfra :)

Ha en fin dag :)

Anonym sa...

Så kjekt med en flott helg i London! Er det mulig å få vite hvilket hotell dere bodde på? Det var bare så utrolig sjarmerende strøk :-)

Klem fra Liv Marit