søndag 6. april 2008

Loppemarked - igjen.


I går besøkte jeg nok et loppemarked.
Rett innenfor dørene delte køen seg i to: Møbler til venste, glass til høyre... Hjelp, hva skal jeg velge?! Godbitene selges jo først! Jeg har himla mye glass, jeg går for møbler!
Da ble dette speilet mitt. Hylle og knagger under.


Jeg så også dette fasettslipte speilet. Likte det også. Så jeg pruta litt og fikk begge for kr 100,-. De skal males hvite og patineres. Da blir de nok flotte.
Se også den stor duken jeg fikk fatt i. Salongbord-størrelse, heklet for hånd kr 40,-! Kupp!


Den minste tippa mi er 9 år og allerede dreven på loppis. Men ho sliter i trengselen. Det lange håret hennes henger seg stadig fast i folks glidelåser, borrelåser og vesker... Stakkar.
Denne osteklokka kjøpte ho for å ha krydder-brunosten sin i. Dèt er jenta si, det!


Fikk også fatt i et dobbelt trekk med håndlaga blonder på. Har ingen planer for hva det skal brukes til, det var bare såååå nydelig. Slike ting klarer jeg ikke gå forbi!


Jeg er svak for sink og gamle redskaper. Her er en kombinasjon... Men hva er det?!?
Den sila på toppen kan jeg jo sette i hagen og ha blomster i. Den har jo en perfekt drenering!


Spørs om ikke denne dama hadde visst hva jeg har kjøpt...?
Ho vet nok hvordan det skal brukes.

Det var litt av det jeg fant på loppis denne helga. Jeg synes det er så mye fint, men hva skal jeg med alt? Jeg må snart begynne å selge noen av loppene, tror jeg... Ellers blir det fullt her!
Synes bare det er så vanskelig å gå fra så mange flotte ting, de liksom roper etter meg: TA MEG MED HJEM! JAVEL, SIER JEG DA...

27 kommentarer:

Anita sa...

Så flott det speilet med hylle under er!! Selv fant jeg ingen ting i helgen, dvs jeg fant to ting, men til mer enn loppe pris da! De hadde et eget bord med litt "finere" ting og der finner selvfølgelig Anita sitt! Bedre lykke neste helg for meg! Ha en koselig uke! Klem!

Helene sa...

Fin,fin ide, Marit. Start opp en loppisbutikk der du selger ditt overskudd av godbiter. Hadde nok blitt helt hekta på den jeg:=)
Du finner så mye fint at jeg snart må få deg til å sende mail til meg om hvor det er loppis, så jeg kan få oppleve litt av morroa jeg også. Hadde vel blitt helt gal, og jeg tor nok tingene hadde ropt: "KJØP MEG" med høy røst, og jeg hadde nok ikke akkurat trengt den store overtalelsen dersom jeg hadde sett disse tingene du fikk med deg hjem.
Knallfint, alt sammen!!

Bestefars Verksted. sa...

Å,du hellige jul.......så innmari heldig du var med alle funnene,hadde tatt allt,jeg også......men i likhet med deg,så må jeg vel begynne og selge snart ???!!! Jeg har faktisk begynt å bli litt mere kresen,men dukker de rette tingene opp,er jo det heeeeelt glemt !! Så da blir det litt trangt,sånn etterhvert.... Gleder meg til du skal patinene speilene,det blir nok knallbra :O) Ha en flott,kreativ uke ;O)

Fjordheim sa...

Så flott speil du fikk tak i, og så billig. Du var jammen heldig. Er på utkikk etter speil selv. Håper jeg kan være like heldig en gang. Ha ei flott uke der på Jæren.

Nilla sa...

Flotte saker du har funnet der:)
Lenge siden jeg var på loppis, men finner masse saker hos ContainerGirl her hver uke....

Må bare begrense meg litt da:)
Kan ikke fylle opp hytta heller.

Prinsesse Elin sa...

Yes!!! BRA JOBBA M. Speilene er nydelige og jeg tror den sil tingen er noe som har med bær og gjøre.
Her har jeg bobblet over av energi i dag og havna heeeeeeelt tilfeldig på et hagesenter.
(det var aldri planen det når jeg lurte på om jeg og gemalen ikke kunne ta en kjøretur i finværet. he he - ler ondt) Vi burde absolutt ha et krativt møte...soooon. Klem:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hehe ..ja det er ikke lett å gå fra flotte funn, eneste som nytter er å selge unna, bygge på huset eller la vær å gå på loppis...;o)))Men du så mange flotte saker!
Ha en skjønn uke

Tante Mimmi sa...

Å! Så misunleg! Både på loppis og sykkeltur!
Tenk å få sykkle i slike områder! Min halvdel og eg var i Stavanger sist helg utan slep og då køyrde me til Solastranda og rundt i kring. Det er jo så fint på dine kantar!!
Og så dei gøye kakene! Kvar har du fått tak i slik form!!? (Har du tid kan svaret leggast igjen hos meg!;)
Takk for inspirasjon!!!

Hulda sa...

Hei! Så du har også vært på loppemarked denne helga. :) Jeg var på et lørdag, og fant også mye fint, har lagt ut noen bilder.

Du var veldig heldig både med speilet og den flotte hekla duken. DEN var jo virkelig et kupp, også til bare 40 kr!! Liker også slike sinkting, fant meg en stor balje som jeg skal plante i.

Lynetmor sa...

Hei, så mye fint du har kjøpt. Og de blondene var jo bare helt skjønne da. Ønsker deg en fin dag :-)

borghild sa...

ALT var bare helt fantastisk! Jeg hadde også kjøpt alt dette, det jeg fant på loppis i helga falmer totalt i forhold til dette. Hvorfor kan de ikke ha slike fine ting på loppisene her i byen?? For jeg var der før de åpnet, så jeg kunne ikke gått glipp av altfor mye... Vel vel, det kommer flere loppiser!:-) Kos deg med funnene, du finner nok en plass til de:-) Ha en super uke, klem B:-)

Magdalena sa...

å herlighet.... Du har gjort kupp! Likte alt sammen,- så skjønnt med 9-åringen din...
Tenker på den duken, DET flotte håndarbeidet til 40 kr...
Synest som deg at det er fantastisk å finne skatter på loppemarked, finne ting som ikke fåes i butikken.
Har vært lei av å bare fine basarer i avisa, men nå se jeg idag at det er to skolekorps-loppemardet ( i to forskjellige bydeler)til lørdag!! Og vi som skal reise bort. -Forresten, du tar fine bilder!lekkert...
Klem magny :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

kjempegøy å gå på loppemarked når du finner så masse flott!
Fine funn du har gjort her!
Fin uke til deg!
:O)

h.espe sa...

Får inntrykk av at det bare er jeg som ikke har vært på loppemarked denne helga - alle bloogerne viser jo de flotteste funn...

Liket spesielt godt det speilet med hylle og knagger. Det blir nok fantastisk flott når du får behandlet det. Heldige du!!


Ønsker deg en flott uke!

Miss.T sa...

Oji så mye fint du hadde fått !!! likte det speilet med hylle under kanonbra !!! Det blir nok kjempefint hvitt ( nå syns jo jeg alt blir fint hvitt , hehe ) Likte de andre skattene dine også ! Heldigen !!

Tulipaner og krystaller sa...

Åh der var det mye fint. Etterlyser loppis her hvor jeg bor. Blir misunnelig når jeg ser alt det fine dere finner. Hyllen med speil og ja alt. Flotte ting:-)
Kos deg med alt det fine du har kjøpt deg og ha en super uke. Hilsen Marit.

Synnøve. sa...

Töff jente den dattern din.
Men vad er krydderbrunost?
Spiser brunost da, men aldrig hört om krydderbrunost.
klems Synne :D

Millas hem sa...

Hej!
Så fina loppisfynd, spegeln är helt underbar förstår att deu fastnade för den direkt, det hade jag också gjort!
Kram Camilla:)

Anonym sa...

Å så mye fint du har funnet:) Den silen der tror jeg kommer fra fjøset! Det ser iallefall slik ut..da jeg var lita så husker jeg at morfaren min silte melka igjennom en sånn sil da han tømte den ned i tanken.

Ei jente fra trøndelag

Nette sa...

WOW!!!!! For noen loppiser dere har tilgang på da, kjempefine ting du har skaffet deg!

HildeS/Frøken Fryd sa...

ÅÅåååå eg blir heilt misunnleg når eg ser alt det flotte du har fått tak i. Her er det laaaaangt mellom loppemarkeda, og er det ein sjelden gang så går eg glipp av det, hmff.
Nydelege ting du fekk tak i:)

Prinsesse Elin sa...

Jævl....bra tildaen på veslehuset. ÅÅÅÅÅÅ ME JUST LOVE:o)

Anonym sa...

Hei
Det er en melkesil,den setter du ett filter oppi og siler melka igjennom.Den andre gjenstanden er nok ei slags melkebøtte ,mulig det er en som hører hjemme sm m separatoren.
Flooo blogg du har.....

Hilsen ei tidligere budeie

Lene sa...

Vil du være såå vennlig og ta meg med neste gang du skal på loppemarked...! Det øverste speiliet og duken skulle jeg jammen ha fightet for der i køen! Alt var igrunnen baaare flott - mens jeg bare finner skrot.

Ha en fin kveld, Marit :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Gurimalla sååå masse nydelig du har funnet :)

Anonym sa...

Hei igjen
Etter å ha tenkt meg om ser jeg at spannet ditt er til ei mjølkemaskin


BUDEIA

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is