torsdag 3. april 2008

Bakom synger hverdagen...


Må takke for at så mange tok turen opp på trammen min i forrige innlegg! Takk for besøket!
Idag håper jeg du slår følge med meg inn på vaskerommet!?
Starter med en klypepose som snart havner i Veslehuset. Jeg maser alltid om at vi må ha det fint i hverdagen... Og det mener jeg! Da er alt mer hyggelig.


Sink kan brukes til det meste.
Fint til å ha vaskepulver i. Også fint å putte stygge flasker oppi.
Fargene går i grått, rosa og hvitt.


Om noen andre enn meg (mot formodning) skulle vaske klær, er det ingen tvil om hvilket vaskepulver en skal bruke. Jeg har limt på en tag med sløyfe.


En liten del av rommet brukes som tørkerom. Det er malt hvitt med et rosa felt midt på.
På veggen har jeg malt verset: Sakte det synger i bjørkenes sus, fred i ditt sinn fred i ditt hus.
Jeg tenker ofte på ordtaket "Du blir ikke lykkelig av bare å gjøre det du liker, men å like det du gjøre". Så jeg lurer meg selv. Jeg pynter vaskerommet og tror det er gøy å henge opp klær... Lettlurt...? JA!


Jeg liker at det lukter godt når husarbeidet må gjøres. Bruker derfor Durance husvask. Kjøpte ei flaske i Provence til 5 euro!
I høst sykla vi langs elva Durance i Frankrike! (Burde fyllt opp drikkeflaska og tatt vannet med hjem...!)

Knaggrekke til ungene. Den malte jeg for mange herrens år siden. Det er ikke mange ting som forblir slik jeg kjøper dem. Må liksom dille litt...


Så også med klypene - selfølgelig!
Sammen med klypeposene jeg selger, følger det alltid med 10 malte klyper.


Utsikten rett i kjellertrappa er ikke noe å rope hurra for. Men istedet for gardiner har jeg heller laget en diger bjørkekrans.
Ja, da var vi ved veis ende!
Håper du gjør din hverdag trivelig. Det er hverdager vi har flest av. Lykke til og takk for at du ble med meg!

16 kommentarer:

- B sa...

For et herlig vaskerom!
Selv jeg kunne nok muligens likt å stelle med klesvasken der inne...

Du er virkelig flink til å gjøre det hyggelig rundt deg, til inspirasjon for meg og sikkert mange andre!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nydelig vaskerom med fine detaljer ! Og ja , det er hverdagen vi har flest av , uten tvil !!! Mitt vaskerom er veldig preget av det , men i motsatt mening , hahaha!!

God helg , klem !!

---ler ennå av at du vil " light my fire , baby"

tinemor sa...

Så fint og friskt vaskerommet ditt er.
Min ser ikke ut!
Mørk, trist og ja.....
Men det blir, det blir. En dag i sommer (eller ti dager) skal jeg sette igang å få inn litt maling og lys.
Som du sier, kanskje blir det gøy å vaske og tørke og brette klær.... Man kan jo håpe! ;-)

Elins Cards and other handscrafts sa...

Det var da ett herlig vaskerom :o)
Og sånn en koselig blogg du har. Ser ut til at du er flink til å gjøre det koselig rundt deg ;o)

Prinsesse Elin sa...

Ja jeg tviler ikke på om du har gjort noen flaue ting....he he. Jeg la meg kl. 22 og sov som en stein til 5.30. Å det er LEEEEEEENGE til å være denne dama. he he. Men jeg fikk da gjort litt i går da.
Ditt vaske rom er veldig mye finere ennn mitt. Her skulle det virkelig lig hatt vært en make over. Ikke bare en overflatisk en som jeg hadde for et par uker siden. Men nytt belegg(helst sjakkruter) store gode skap fra bunn til topp, benkeplate med forheng forran vaskemaskin og tørketrommel og en ny vegg farge. Ikke grå men en ennen lys en. Å furuhelvetet skulle vært malt eller beiset hvitt. Å så ytret dina om å få et rosa hundehus!!! HA HA HA. Ring meg å fortell. Jeg har med moblien;O)

Maria sa...

ved du - det er netop det som er sant. Det er i hverdagen vi lever de fleste timer, og jeg er helt enig med dig i, at vi må gøre det fint for os selv i hverdagen !

Nydeligt vaskerum du har ! Det er indbydende, og man får virkelig lyst til at vaske og ordne der *smiler*.

Jeg har selv lidt pyntet i mit vaskerum, men det er ingentig i forhold til dig, Der må jeg oppe mig, og sætte igang med lidt pynt og fine sager.

Klem Maria.

Synnøve. sa...

Må si at du finner på de mest otrolige tingen för å ha det morsomt i hverdagen....
får massa inspirasjon fra deg. Det skal du ha, og finner stadigt nye ting å fixe på her hjemme. Til makens store sorg. Han er litt anti, pynt og dilldall hehe....
Men hvorfor ska man ha det kjedligt hjemme?
Håper uansett dagen din blir fin. Her går det i husvask og kläsvask idag.
Kos deg.
Kjempeklem fra Synne :D

Tante Mimmi sa...

ÅÅÅ, så hærleg blogg! Fann deg hos Anette! Eg linkar deg! For eg vil kikke innom att!!

liven sa...

Åh for et herlig vaskerom!! Her må være kjekt å stå å jobbe:)
Nydelig inngangsparti du har også!! Tusenfryd er bare en helt nydelig plante!!

Astrids nr.2 sa...

Så flott et vaskerom! Du gir meg inspirasjon til å gjøre noe lignende med mitt kjedelige 70-talls vaskerom. du skjønner, da vi flytta hit var vaskerommet tapetsert med brun/organgeblomstrete tapet. Nesten moderne igjen, men grufull spør du meg. Jeg har liksom ikke prioritert dette rommet, men kanskje det blir mer morsomt å være der da? Du er flink !!! :)

Helene sa...

Hei
Er bare så snarest innom for å ønske deg god helg, Marit.
Ps. Så flink du er til å gjøre det fint og trivelig rundt deg. Kanskje jeg burde ta en make-over på vaskerommet, så hadde det muligens blitt gøy å vaske klær..

Skrapkaka sa...

For en innmari koselig blogg du hadde! Har kost meg og bladd meg bakover i bloggen din nå:) Vaskerommet og alle de flotte detaljene var en fryd for øyet:D
Hit kommer jeg nok snart tilbake.

God helg og takk for titten:)

~Annicen~

Miss.T sa...

For et flott vaskerom !! nå ble jeg inspirert til å gå ned i den fuktige ekle vaskekjelleren min å fiffe opp litt..
Hadde nok vasket hver dag hadde mitt vaskerom sett slik ut, istedenfor blir det skippertaksvasking med 6 maskiner på en dag...hehe : )

Ønsker deg en super helg !!

Anita sa...

For et herlig vaskerom!! Blir jo en fryd å vaske tøy der!! Har lagt ut bilder av mitt i dag også;o) Ikke helt like herlig!! Her er det faktisk 3 loppemarkder og en antikkmesse i helgen!! Yes! Nå skal mor kose seg! Kos deg med ditt du også! Klem!

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg Marit,så utrolig søtt vaskerom du har,virkelig fint !! Likte så godt verset du hadde på veggen :) Og det er jo helt sant som du sier,om at det er hverdager vi har flest av !! Man må jo kose seg,så snart man kan,pleier jeg og si.....og er blitt veldig flink til å leve slik,etterhvert....selv om det medfører litt ekstra tyngde,når jeg entrer vekten......hahaaa :O) Man trives jo så mye bedre,når man omgir seg med ting man er glade i,og som gjør det vakkert rundt oss. For meg har fargene i et rom,veldig mye og si....kunne foreksempel ALDRI hatt mørkegrønt,eller mørkeblått soverom.....da tror jeg aldri jeg hadde sovna....er nok veldig sær,men sånn er det !!! Leiligheten vi bor i,har kombinert bad/vaskerom...og det betyr ROT....... Jaja,det er vel en bagatell i den store sammenhengen,men du vet.....det ligger der og irriterer åkke som !! Kos deg,og ha ei super helg ;O)

borghild sa...

Nydelig!! Det er jo mye gøyere å gjøre husarbeid og vaske klær når omgivelsene er koselige! Og koselige omgivelser, det er noe du kan!!! God helg til dere!! Klem B:-)