lørdag 9. juni 2012

Offisiell åpning av sommeren!

 Min favorittplass i hagen er i den store trappa ved brønnen. Idag satt jeg klar og ventet på at statsministeren offisiellt skulle starte sommeren.
R-r-r-r-reiseradioen! Jeg bare MÅ høre den vignetten!

 Fra min barndoms sommer har jeg sterke minner om reiseradioen som surrer i bakgrunnen  mens farmor nynner fornøyd på kjøkkenet sitt. Idag satt jeg med frokost i hagen. Honning på maten, te i koppen og lodder på beina. Da fikk jeg en intens følelse at farmor satt ved min side. Så herlig!

 I trappa opp til hagen har jeg snekret en ny grind. Hvitmalt nostalgi ønsker deg velkommen inn. Tror jeg vil lage mer slike små snekkerier i hagen. Synes det er koselig å ha mer enn bare blomster til pynt. Foran grinden ser du kjempe-valmuer i fri dressur.
 
 

 Valmuene er jeg glad i. De viser en enorm voksevilje der de raskt utvikler seg fra lubne knopper til prakfulle blomster.
Og når solen er i ferd med å gå ned, er valmuene de som strekker seg høyest opp. Solen fanger dem og de lyser virkelig opp. Et fantastisk syn!

Jeg har planer om å bygge en stor grind i hyttehagen også. Og i min iver med spett og digre tråkkheller, brast jeg et ribbein. Gud hjelpe, så vondt det er. Snekringen må jeg drøye litt. Jeg sliter med å klare daglidagse gjøremål. Bare det å puste er vondt, men det bør jeg jo strengt tatt prioritere...

7 kommentarer:

Linda sa...

Hallo Marit!For en herlig frokost på trappa.Min måtte nytes inne på hytta,kom nettopp hjem fra ferie.
Men på onsdag haade jeg å mine venninner en slik herlig frokost på brygga:)God bedring til deg:))
Klem og gode tanker til deg.

loftkroken sa...

Så vakre bilder,du har en nydelig hage ♥
Virkelig flott oppe med brønnen :))

Sommer klem Bente

Bestefars Verksted. sa...

Men i alle dager Marit.....du må da ikke la dette gå på helsa løs......i din kreative iver !!! Men jeg kjenner meg en smule igjen,så jeg skal vel bare holde smella igjen......hihiii :) Nydelig er det hos deg,og grinda var jo kjempesøt og nostalgisk ! Ønsker meg noe slikt,jeg også,og vil gjerne lage en,men den må jo ha en PLASS.......og det har jeg ikke !! Ønsker meg en hage,vettu......så jeg også kan sette meg ned,og la minnene om barndomsdagene komme frem.......mormor som lå på kne og klippte plenen,og morfar som satt på en krakk,og klippte rabarbra !!!! Det var tider...... :) Ønsker deg god bedring,skulle nok kommet på sykebesøk,om jeg bare slapp unna flyturen.... :) Klem fra meg til deg !!!

Fjordheim sa...

Ei flott trapp opp til en flott brønn. Og ei kjempefin grind i hagen din. Ja du er jo så flink til å få det til. Du kommer nok til å lage mange flotte ting til hagen både hjemme og på hytta i løpet av sommeren.
Nydelige kjempevalmuer du har. Ønsker meg egentlig valmuer i hagen her også. Hadde valmuer der vi bodde før. Får se om vi klarer å få til et bedd der vi kan ha de.
Ønsker deg en god søndag og ei herlig ny uke :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så vakkert!

Solklem

Lisbeth sa...

Så nydelige bilder!
Vakker hage :)
God bedring til deg som er så uheldig.

Klem, Lithe

loftkroken sa...

GOD BEDRING ♥
Hørtes ikke godt ut dette :/

Klemmer til deg