lørdag 11. februar 2012

Tapre jenter

Ifølge urskiven i vinduskarmen går tiden ganske så sakte. Selv synes jeg dagene flyr litt for fort avsted. Lille-tippa og jeg måtte tilbringe to dager på sykehuset denne uka, da hun skulle operere et vondt kne. Vi fikk hver vår sykeseng ved siden av hverandre og hadde det faktisk riktig koselig. Fine samtaler og utmerket service. Alle måltider servert på sengen!

En blomst til mine tapre døtre som for tiden er en smule handicappet, men allikevel har masse godt humør og stå-på-vilje.
For noen dager siden hadde jeg to selvgående jenter. Nå har jeg jenter som trenger hjelp til å bade, smøre mat, vaske håret og stelle seg...

Lille-tippa hadde mye smerter etter operasjonen. Hun fikk smertestillende medisin i en krane i hånda. Da ble alt godt og hun ble en smule høyrøstet og fjollete... Hun sa de rareste ting så både jeg og sykepleierne fikk mang en god latter.

Ikveld skal husbonden og jeg ut med venner. Først på revy, deretter skal vi spise tapas i en hytte i skogen. Kjenner at den kombinasjonen blir litt utfordrende når det gjelder å finne passende antrekk.
Mens jeg grubler over kleskoden, skal du få et fyringstips i vinterkulden: (så noe lignende på en blogg en gang)

Lille-tippa og jeg har rullet små ruller av avispapir. De har fått et magebelte av hyssing. Deretter har vi dyppet dem i flytende stearin.
Nå har vi mange gode oppfyringskubber! Dekorativt og effektivt!
Ha en flott helg!

5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Takk fot tips om opptenningsbriketter. Kjempesmart!

Min stil sa...

Flinke jentn dine. Go bedring.
Flotte opptenningsbriketter :)
Susanne

Odins lille hjørne sa...

god bedring til lillepia! Så lurt med de opptenningbrikettene!! :0)
klem fra odin

Linda sa...

Gratulerer med morsdagen.
God bedring til jentene dine.
Håper du fant en fin kleskode.
Høres ut som en flott kveld.
Ha det fint!Klem Linda:))

Fjordheim sa...

Har lyst til å lage meg slike opptenningsbrikketter. Mye koseligere enn de du kjøper. Eller jeg kjøper aldri slike, bruker bare en krøll med avispapir. Men det er sikkert mye bedre å bruke disse som er dyppet i sterin.
Godt at det går bra med jentene, og at det tar det fint. Selv om det er litt rart å plutselig skulle måtte hjelpe de med ting de har klart selv lenge. Dere får ha fortsatt god bedring og
lykke til :)