søndag 5. februar 2012

Ekte vare

Oppskrift på en fin kveld: Litt glam, litt rødt i glasset og en dusk persille.

Jo mer farge på maten, jo friskere blir vi. I skåla ser du bakte tomater og paprika sammen med vårløk. En smaksrik vitaminbombe som er godt både på brød og ved siden av middagen.

Slike drinker laget lilletippa og jeg ikveld. Den funker både for de over og de under 18. Dette er også vitaminbomber og smaker himmelsk.

For en tid tilbake kjøpte jeg denne juice-maskinen. Oppi her putter vi alt som kan krype og gå av frukt og grønt. Alt kommer ut som juice!
Vi har drukket både ingefær, brokkoli og rosenkål. Så lenge det kamufleres med noen epler og appelsiner så smaker alt friskt og godt!

Best å fylle kroppen med realt drivstoff og ekte vare. For nå venter en innholdsrik og travel uke. Mye jobb og mye sosialt. Herlig!
Ha en flott uke alle sammen!

5 kommentarer:

Tone sa...

Er så enig, det er ekte vare som er det beste !! Så kjekt at tuppa vant på jæren i dag, kan tenke de lever lenge på den :))
Ønsker deg en god uke i vinterværet!
Klem fra Tone

Fjordheim sa...

Ja det smaker best med god hjemmelaget mat. Den juicen ser herlig ut.
I november kjørte vi fra øst til vest litt sent. Var vel på Bryne rundt midnatt, Og på strekningen Mandal-Bryne var det utrolig mye tungtransport ja. Har ikke opplevde det så ekstremt før, men så er det ikke ofte vi kjører så sent.
Godt du ble fornøyd med bilen.
Ønsker deg ei god uke :)

Tante Titti sa...

Ingenting er som deilig, fargerik og velsmakende vitamin- og energibomber!!!
Ønsker deg en fin fin uke!!
KLÆMM!!

Mette sa...

Hei!Så hærlig og friskt det ser ut:)Vi trenger vitaminer i disse tider:) Kjempefin blogg du har,så utrolig mye fint håndarbeid ,og masse fine gamle ting<3 Takk for at du stakk innom meg:) Jeg legger meg gjerne til som følger på bloggen din:)

sbo sa...

thank you so much. fosbobetr good Archive