fredag 3. februar 2012

Shave or not to shave

Alt hva man kan finne på et lokalt gårdsutsalg! En ekte barbèrkost og fransk såpe kjøpte jeg til husbonden. En nyttig ting å ha på hytta, der livet går litt saktere enn andre steder.

Hyllen og det ovale speilet er begge svært gamle. Det er skatter som min kjære bror har funnet for meg.
Om du ser deg i speilet og spør Lille speil på veggen der... Ja, da får du nok IKKE det svaret du ønsker.Glasset er så ujevnt og matt at det ser ut som du har en skikkelig ræva dag...
Men, hvem har behov for å være vakrest i landet når en er på hytta? Da er det lov å gå med arbeidsbukse, militærgenser og ha sovehår!

Skittentøyposen synes jeg også ser litt gammeldags ut. Den er sydd i vakker lin og fått broderte bokstaver. Jeg liker at ting er både praktiske og pene.

En gammel kommode har fått et tynt strøk maling, slik at den ser en smule slitt ut. På skuffene har jeg malt tall. På den måten kan husbonden finne sine klær i skuff Nr 4, mens jeg okkuperer de fem andre...

Jeg er svak for gamle klokker. Noen av dem funker også, men jeg trekker dem ikke opp. De tikker altfor høyt. Og når de ringer, så kan de skremme vannet av hvem som helst. Skikkelig spooky.
Ikveld kan klokken bli mye. Jeg har meldt meg som sjåfør for både den ene og den andre. Jeg har jo nettopp hentet hjem det gliset av en bil!!! Gjett om jeg ble positivt overrasket da jeg så den! Skal ta et bilde av den en dag den er nyvasket. Den ser noe matt ut nå, siden det bare var meg og 72 trailere ute på veien den natta jeg kjørte hjem...

Nybarbert eller ei. Du må ha ei flott helg!
Legg gjerne igjen noen ord - det setter jeg pris på, vet du!

6 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Hei vennen,og GRATULERER med nytt dollarglis !!! Hørtes riktig så rå ut,med kanostativ og greier......!! Hørtes skummelt ut,med tur midt på natten,med bare trailere til selskap,men du taklet nok det også !!!
Aldri har jeg skjønt at det er speilene,som gjør at jeg får en dårlig dag.......hihiiii.....godt det ikke er verre,jeg kunne lett tro at jeg EGENTLIG har fått rynker på ordentlig,vettu....men det kan jeg altså bare se bort fra nå !!! YOU MAKE MY DAY !!! Kommoden din ble jo supersøt med tall,ikke så mye som skal til :) Kos deg masse,og nyt helgen med din nybarberte mann...... !!! Klem fra meg.

Rosemary and thyme sa...

Koselig innlegg.
Likte kjøpet ditt! Fiiin!
Håper mannen får et ordentlig speil når han skal shave seg da,hihi:)
Spennende med ny bil. Gleder meg til å få et glimt av den!!!

Kjør forsiktig
Klem Tove

mocca sa...

Hei,kjempe fin blogg du har;0) Du har virkelig funnet mange skatter som du har dekorert hjemme ditt med.Kjempe flott.Du har veldig god smak.Gratulere så mye med nye bil,har lagt deg til i blogglista mi,så da kan det jo hende jeg får et glimt av bilen en dag;0)

Janne i Fagerlia sa...

Så mange koselige ting du har skaffet deg. Og at speilet ikke viser hva virkeligheten sier, er vel kanskje en fordel av og til :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Gratulerer med ny bil!! Du er da modig og - som kjører midt på natteren og vinteren med de store og skrekkinngytende trailere!! Med ny bil tar du vel "taxi"oppdragene i kveld med godt humør:-)

Herlig barbersett du har funnet!! Mannen ble nok glad for det:) Kommoden din var fin og så koselig med nummer på!! I-phone-etuiene likte jeg sååå godt!!

Tenker du trives godt på jobben din på Living også. Du er nok i ditt rette element der.

Gleden over snøklokker har nå tatt en midlertidig stopp. Plutselig hadde vi 40 cm med snø her!!!!

Gullhåret mitt har visst også fallt av:-)

Ha en koselig lørdag i den fancy bilen din! Og kjør forsiktig!!!

Klem:-)

sbo sa...

thank you so much. fosbobetr good Archive