torsdag 3. februar 2011

Bli-ny-prosjekt

Her er mitt siste bli-ny prosjekt.
Jeg har tatt ibruk hvitmaling, servietter og decopage-lim. Og med slike enkle midler kan man komme langt! Så langt som bare fantasien strekker seg!

En kreativ dag har jeg malt. Burde heller skrevet effektiv dag. For idag har jeg fått gjort mye. Gulvvask og husmorsysler, ei økt i snekkerboden, malt ei hylle, vært hjelpelærer i håndarbeid på skolen, og laget komper til middag. -Og ennå er klokka bare 15.30! (Ikke se på klokka på bildet, den lyver...)

Faller du for slike produkter når du er på bruktbutikken? Det gjør jeg.
Jeg ser alt som før-bilder. Jeg vet at det meste kan gjøres om til det bedre.
Samme trehylle, men med lysere og røffere preg. Forandring fryder, ikke sant?!
Tenkte å gi den bort, men så fikk eldstetippa se den. -Kul! Hvor har du kjøpt den, mamma?!
Så nå flytter den inn hos henne.
Samme bilde som på trekassen. Men nå er det limt på et hjerte som jeg har skåret ut i finèr. Dette tenker jeg å henge som pynt på jenterommet på hytta.
Åh som jeg liker å lage ting av tre. Ei god sag, noen fjøler og fri fantasi. Da koser jeg meg i snekkerboden. -Og så godt som sagspon lukter! Mmmm.

12 kommentarer:

Sologbolig sa...

Så deilig med dager da man føler at man har fått gjort mye. Jammen ble det forandring på hylla, utrolig ka litt maling og stæsj kan gjøre. Kjempeflott ble den. Ha ein fin ettermiddag/kveld. Klem.

Janne i Fagerlia sa...

Du er et oppkomme av ideer. Og det beste av alt er at man på denne måten også er en god ambassadør for gjenbruk....

Unknown sa...

Så flott den hyllen ble;)
Jeg skal jammen se alt på brukten som før-bilder neste gang jeg og;) Er nok ikke så flink til og se mulighetene...
Kjempefint blir det jo og det er jo litt ekstra gøy når man har laget det selv ♥ Hjertet var også lekkert!

Klem Line

Janicke sa...

Kjempelekkert! Både hyllen og hjertet...

Ha en strålende kveld videre :)

Tone sa...

Hei Marit!!
Så flott den ble med litt hvitmaling, hadde nok ikke sett helt det samme som deg selv om jeg prøver å se mulighetene:)) Du er jo bare superkreativ!! Nydelige bilder du viste fra hytten og tidligere! Ønsker deg og dine en flott helg, klem fra Tone

Manne's hverdag sa...

OMG - SÅÅÅÅ utrolig nydelig!!!
Takk for flott inspirasjon!!!

Ha en fortsatt fin torsdagskveld!!!

Hilsen
Marianne

Mitt hvite hus sa...

Så herlig med dager man får gjort masse. har selv hatt en slik dag..

Så fint det ble.. du er alltid så flink å fikse og ordne du =))

klemmer

Min stil sa...

Heisan du. Så utrolig flott den ble. Flinke du!!!
For en utrolig flott blogg du har. Legger meg til som følger med en gang for dette vil jeg se mer av. En blogg helt etter min smak. Liker slike prosjekter selv, men med stor tvillingmage blir det ikke så mange maleprosjekter, men jeg satser på å komme sterkere tilbake etterhvert.
Ønsker deg en fin og kreativ kveld.
:) Susanne

Unknown sa...

Så FLINK du er!!!!! og så fin blogg du har!!!! dette vil jeg følge med på, så jeg legger meg til som følger her :o)

ha en flott torsdags kveld...

Klem fra Mia :o)

karinanna sa...

Så flott, både hyllen og hjertet.
Takker for alle gode ideer du legger ut.
Har sett en del av de hyllene på loppemarked, men har ikke sett muligheten som du har gjort. Så flott at det finnes så kreative bloggvenner.

Bestefars Verksted. sa...

Så flink du er !!! Og ja,jeg ser også etter slike objekter,på min vandring.......ser for meg før/etter-bilder,jeg også !!! Hylla ble jo supersøt,ikke rart tippa likte den !!! Gleder meg såååå til jeg kan være i snikkarboden....akkurat nå er det ti centimeter stålis,der inne......så da venter jeg litt til,jeg :) Glad i sagsponlukten jeg også......får man den på boks,tro......hihiiii :) her snekrer vi på denne kaffestasjonen vår,etter mye forklaringer.......jeg hadde en ide,og da han sa han forsto,betydde ikke det at han hadde skjønt hvordan jeg ville ha det......!!!! Men nå vet han.......må lære seg å lese tegninger,vettu.......og KOMMUNISERE......!! Jaja,håper å få mye gjort i helgen....... Du har jammen hatt en effektiv dag,mer enn jeg kan skryte av,etter å ha vært nesten søvnløs i tre netter,med stadig tilbakevendende hodepine.....kjennes ut som jeg bærer ti kilo sukker på skuldrene,så det sitter nok i nakken. Går på veggene av slikt,og ideene hoper seg opp ! Har så lyst å lage en sommermesse,og satse på masse ting i tre,allt fra hyller,til småting,men alene blir liksom litt stusslig. Har også planer om malerier,men de tar jo sånn plass å henge opp......hodet koker av ting jeg vil,du vet hvordan det er :) Kos deg da,og ha en superduper helg,bittelitt på forskudd :)

Bente sa...

Du er dyktig, denne blei heilt kanonflott.
Forstår godt at du ikkje fekk gje den vekk :-)

Ha ei fin helg.