søndag 12. september 2010

Nytt soverom

Her er alt som skal til for å lage sommersteming på soverommet: Speil, prismekrone og florlette gardiner. Denne hylla er super å henge smykker og skjerf på. Regner med det har vært ei kjøkkenhylle i gamledager, men nå har den fått plass på vårt nye soverom på hytta. Hylla er steingammel og har en herlig brunfarge. -Litt av et funn!
Speilet er også av temmelig gammel dato. Det er både uklart og spøkelseaktig. Ikke særlig praktisk. Men jeg har lett lenge etter et slikt gammel speil, så jeg er kjempefornøyd.

Bildet er også gammelt og har et yndig mor og datter-motiv.
Det nye rommet er et herlig sted å være. Tak, vegger og gulv er malt. Og over alt er gamle ting som gjør meg glad. Fra vinduet ser vi rett ut i naturen. Ofte er det rødstrupen som vekker oss om morningen.

Her ser du hvor slitt speilet er. Det er ektra flott når lysene speiler seg der. Det er bare herlig med levende lys. Alt ser så fredelig og fint ut.
Denne sommeren har vi laget mange nye rom i hytta. Vi har snekret og malt i mange, mange timer. Hele tiden går jeg og gleder meg til å innrede og pynte rommene.
Antikviteter har ventet på å få flytte inn. Jeg kan endelig ta ibruk de skattene jeg har funnet på sommerens turer. Åh, så gøy det er!
Nå er klokka mange. Jeg må ut å mate pinnsvina i hagen. Natti!

9 kommentarer:

Susanne sa...

Dette var virkelig en flott blogg!!!!:D :D :D
Klemmer

Lykkeliten sa...

Et rom å kose seg og slappe av i. Herlig med det gamle speilet!

Lykkeliten

(eddas) sa...

Så koselig et soverom på hytta du har...
ha en fin dag
eddaKlemmer

Tone sa...

Hei Marit!
Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg:)
Så koselig stemning du har laget på hytta:)
Ønsker deg en flott uke!
Klem klem

Hellemor sa...

Hei hei,
så koselig socerom! Midt i blinken!

Gleder meg til du kommer imorra - får jeg nykjola å se? Eg er jo så spennt på å se kreasjonen! Du velger altid så fine stoffer, selvom du sier, det ikke kommer lett. Resultatet er altid lekkert!

Jeg har ikke fått sydd ett sting på den kjole jeg har klippet stoff til - det har gått i ting til jul. Er inne i en bølge av superinspirasjon, og kan slett ikke tenke på å sy klær. Håper du kan inspirere meg lidt tilbake i den rettning :-)

Klemmer

Hege sa...

Et skikkelig delikat kose-soverom:) Speilet ditt var nydelig!

Håper du får en fin dag:)

Klem;)

Fjordheim sa...

For et herlig rom. Så mange flotte ting. Kan forstå at du gleder deg over å få satt på plass alt det flotte du har.
Ha en god kveld :)

Trines Hus og Hage sa...

Du er bare sååå flink med både hammer og sag, nål og broderigarn, og har så sansen for å ta vare på og gjenbruke gamle verdifulle skatter! Jeg har sittet og kost meg litt med de nyeste innlegene dine. Så masse fint du får til! Så masse inspirasjon du gir! Takk for titten. :-)
Klem Trine

Trollmora sa...

Jeg har allerede "mind-stolen" (hjernestjålet... eller noe sånt... hihi fordi jeg har ikke utført noe av det enda så jeg kan ikke si at jeg har stjålet sånn på stående fot) en god del ideer til trollkroken vår (hytta)..... Du er virkelig til stor inspirasjon!

I dag bruker jeg pc-tiden min på å besøke alle dere som jeg er innom å leser hver eneste kveld på sengekanten via mobil og som jeg har på bokmerke-lista mi :) Jeg orker ikke legge igjen kommentarer med mobilen så jeg bestemte meg for å bruke pc i dag for å legge igjen et lite "hei" og i alle fall fortelle at jeg er ivrig leser av bloggen din! :) Jeg sjekker hver kveld etter oppdateringer og jeg koser meg fælt, enten fordi jeg blir underholdt, inspirert eller en kombinasjon av begge :)
Jeg ønsker deg en fin dag og supre bloggdager fremover :)