tirsdag 9. mars 2010

Punktum

Jeg jobbet veldig hardt like før åpningen av Skulehuset. Når alt først er igang så er det bare å kose seg med de besøkende og de andre utstillerne. Jeg nyter dagene i huset.
Første åpningshelg er over og hverdagen er her. Jeg snuser inn duften av mange blomster og nyter roen - enn så lenge.

Jeg trives best når livet går på lavt gir. Når jeg hadde fått ungene på skolen idag, vasket jeg opp, satte på en klesvask og gikk tur med hunden. Så satt jeg meg i slagbenken med en kopp kaffi. Da kom roen i kropp og sjel. Og jeg er klar for en ny dag med nye utfordringer!
Må bare vise muffinsene som største tippa laget til Skulekjøkkenet, cafèen i Skulehuset. Hun laget dem i en silikonform fra Åhlens. Nydelig rosemønster!

Salget på heklede varer gikk unna sist helg. På tide å fylle på med litt nytt. Det går i søte farger. Jeg har ikke mønster, så ingen varer blir like...

Nå har du en siste sjans til å besøke Vår i Skulehuset.
Jeg tror jeg gir meg etter denne utstillingen. Jeg sliter med tungt, praktisk arbeid for å gjøre skolen istand til hver utstilling. Timer jeg heller vil bruke på kunstnerisk arbeid.
Til helga vil utstillingen igjen bugne av varer - så nå må du benytte den siste mulighet!
Det er rart å sette punktum. For hodet er så fullt av idèer. På syrommet ligger allerede flere nyheter klar. Det er bare tirsdag idag - så jeg har god tid til å lage mye mer!
Det blir lagt ut for salg til helga. Håper du kommer innom da!

21 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder.. men veldig synd at du gir deg.. men skjønner deg.. det er sikkert veldig mye hardt arbeid..

Du skal være stolt av det du har gjort syns jeg..

Kos deg og nyt salget...

klem Kerstin

Emmeline sa...

Hei Marit:) Nå har jeg surfet på innlegget om skulehuset og er så imponert over hva du har fått til? Det bugner jo av varer hos deg, og du har produsert og produsert?? Veldig imponerende syns jeg. Synd at du legger inn årene, men kanskje du kan finne en annen måte å promotere tingene dine på? Levere varer til en butikk eller noe sånt? Det er iallefall imponerende å se alt du lager, lekre og vakre saker. Jeg hadde håpet at dere skulle hatt åpent på palmelørdag---da drar vi sørover til påske, og kjører forbi skulehuset, men skjøner at det er kroken på døren og FERIETID da--og det blir vel deilig tenker jeg:) Well done iallefall. Dette er imponerende!!

h.espe sa...

Åh, jeg vil, jg vil, men får de tikke til...:-(

SÅ leit at du ikke bor nærmere, for skulle så svært gjerne ha vært der hos dere! bare å se bildene er en glede, så hvordan det ville vært å besøke Skolehuset, ja det kan jeg jo bare undres over.... For en flott jobb dere har gjort - hardt arbeid, helt sikkert, men utvilsomt verdt det...

Kos dere videre!!!

Stor klem fra Hildegunn

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg Marit :) Takk for koselige ord fra deg,i det siste....gleder meg alltid til å komme inn til deg,og se på alt det fine du lager !! Nå har jeg kost meg med detaljerte bilder fra skulehuset,leeeenge !! Du er så dyktig,og jeg skulle virkelig ønsket at jeg bodde nærmere !!! At det er mye hardt arbeid bak alle dine ting,vet jeg allt om,så jeg skjønner at du vil gi deg....det har jeg sagt mange ganger selv.....men tror du jeg klarer ? Når utstillingen er over,blir jeg rastløs......og begynner på nye ting.....selv om det ikke må ende med en ny utstilling. Du kan jo levere til en butikk,kansje....? Det blir jo adskillig lettere,og noe helt annet. Jeg gjør jo det,og selger godt derfra,noe selger selvsagt mer enn andre ting,men det er helt greit,da får man en god pekepinn på hva folk vil ha. Men du må jo selvsagt finne din vei......men så mye lekkert som du lager,så må du for all del ikke slutte å produsere,og det tror jeg vel heller ikke,at du gjør :) Godt å roe ned noen dager,men vi har det i blodet,vettu......å kreere :) Kos deg med noe godt i koppen,og turer med hunden.....hverdagsgleder som teller mye :) Stor klem fra meg til deg :)

Huset på toppen sa...

Inspirerende bilder,Marit! Jeg skjønner at det ligger mye arbeid bak ditt skulehus utsalg, mange timmer med for arbeid...du skal være stol over hva du har klart å få til, lykke til med salget!!
Ønsker deg en fin uke!
klem Linda

siddisisalou sa...

Det ser så koselig ut på skulehuset - og skulle gjerne ha hjulpet deg, men bor nok altfor langt unna. Men forstår godt at det må ta på med alt forarbeidet.

Minka sa...

Heisann..Takk for sist, var koselig å titte innom. Det er jo slik en hyggelig atmosføre å bare være der..masse flotte ting og se på. Håper du ikke gir deg helt...Lykke til neste helg..klems...

Magdalena sa...

men kjære, skulle så mer enn gjerne vært og hjelpt til! skjønner godt det er mye forarbeid, og til tider mye tungt arbeid... skulehuset er jo en drømm, synest vi her ute... men vi bor jo så langt unna, så mange som ønsker denne drømmen kan ikke være der...
lykke til med det du gjør...
nyyydelige bilder, og den heklede stemora var utrolig vakker!
klem til deg!

Janne i Fagerlia sa...

Vet bare så kjempegodt hvor mye arbeid det ligger bak slike utsalg. Har vært med og leid en gammel gård til samme formål. Kjempeartig, men utrolig mye jobbing både i for og ettertid. Skulle gjerne har vært på besøk før det er for seint....

Fjordheim sa...

Ja det er tungt arbeid å gjøre et lokale klart for salg. Du skulle hatt noen med deg til det. Men samtidig er det egentlig greit å gjøre det alene. Det syns i hvertfall jeg.
Visst dette er siste gang så må jeg i hvertfall få tatt meg en tur dit.
Ha ei kreativ uke :)

Unknown sa...

Så synd at det er siste utstilling på skulehuset...det ser så koselig ut der. Men jeg skjønner at det er mye jobb å lage alle tingene.
Honning og flora ligger på sjelland...de har egen blogg og nettside med kart...jeg anbefaler et besøk.
God uke til deg.
klem...Ellen

Linda sa...

Hei Marit!Åååå,så skjønt det ser ut i ditt flotte kjøkken.
Fine kaker som jenta di har bakt.
Takk for tipset med former.
Sendte deg en tanke da jeg så vinhønene i vinduet på Lydia.
Var innom og kjøpte rosa stoffer i dag.Lykke til med skolehuset.
Jeg flyr til Roma, til våren.
Klem Linda :))

Monica sa...

det var trist å høre Marit, men jeg skjønner det godt.. dete r mye arbeid som ligger bak, det vet jeg. Jeg la inn årene for Løå denne gangen, fordi jeg kjente alerede etter en gang at det ble for mye! Du har virkelig stått på, og jeg må bare si at det er så vakkert i skulehuset, med go stemning og utrolig vakre og forseggjorte produkter. Jeg sitter nå å hekler på en lue til min lille prinsese som ønsket seg ny lue og nåleputen jeg bruker er den vakreste jeg har sett, laget av deg i skjønne farger med perler...ahh!! Hver dag når jeg går forbi min vakre tildadukke fra deg smiler jeg og blir glad, den er så forseggjort og skjønn!! Ja du er rett å slett bare helt rå på symaskin, hekling og håndarbeid generelt!! Håper du fortsetter å promotere dine vakre ting på en annen måte. Klem monica

Snuskebassa sa...

Hei Marit.
Kjedelig at du vurderer å gi opp Skulehuset, men alt til sin tid. Du kommer nok sterkt tilbake :-)

Du er hjertelig velkommen til å spise Marie-kjeks. Her i heimen baker vi ikke selv. Det vanker noe halvfabrikat ved store anledninger....
Hunden kan du binde i treet.

Vi snakkes sikkert :-)
Likte veldig godt tingene jeg kjøpte av deg/dere. Du har en vakker skrift. Den skal du ha :-)
Klem fra Liv

Prinsesse Elin sa...

Hei hei Marit.
Dette var virkelig ikke deg å kaste inn årene slik. Men det ligger mye arbeid bak jeg vet alt om det. Så på en måte skjønner jeg deg men på en annen ikke. Det er jo nå skulehuset har blitt vakkert. Fine klær og andre vakre saker og ting som man absolutt ikke kan få nok av.
Kjenner jeg deg rett har du tusenvis av nye planer og sysle med.
Takk for skiltet. Det er nydelig. Jeg digger det rett og slett. Det er faktisk så fint at jeg ikke har hent det opp enda for jeg skulle hatt 10 stk. Et til hvert rom. Nå flyttes det mellom alle 10 rommene og jeg sliter med å velge hvilket rom det blir.
Ha en fin kveld videre. Klem fra Elin:)

Anonym sa...

Heisann....

Der skulle man ha vært!!!

Skulle ønske at jeg bodde nærmere, da hadde du garantert fått besøk av meg.

Lykke til med de siste dagene i SKULEHUSET.
Hege anita

Synnøve. sa...

Skjönner godt at det er tung og hard jobbing för at få til utstillinger i Skulehuset. Men du er flink å greier det hver gang.
Men som du sier, du liker å väre litt kunstnerisk.
Håper du kanskje pröver igjen da.
Litt lenger frem.

Har litt for langt for å reise til Skulehuset, for ellers hadde eg värt der.
Klem og lykke til de siste dagane.
Synnöve.

Min stil sa...

Du/dere lager bare så utrolig masse flott. Jeg er stålimponert, og er full av inspirasjon etter å ha vært innom bloggen din.
Ha en fin dag videre.
Klæm Susanne

Nina sa...

Heisann:-)

Det ser jo bare så fantastisk ut i det skulehuset, og jeg burde jo absolutt ha vært der, så nært som jeg bor! Men dessverre så kolliderte dine åpningstider med klassetur og bursdager.

Lykke til videre med det du velger å gjøre:-)

Klemmer fra bloggløse Nina i Stavanger

Pauline sa...

Lykke til med siste helg i skulehuset, og lykke til videre med det du måtte finne på!
Ta gjerne turen utover Jæren når det våres litt mer! ;-)

Kreoline sa...

Hei Marit, skjønne bilder du viser. Skal se på lørdag om vi får tid, det er mye å stå i med for tiden. Men man velger jo tiden selv også, hadde vært koselig å vært der. Ha en fin dag, kos deg, klem fra Mona.