torsdag 11. mars 2010

Finale

Grunnen til at dette blir siste utstillingen i Skulehuset, er at jeg er lei alt tungt arbeid som ingen ser at jeg har gjort. Jeg har gravd, gruset og måkt så armene nesten ikke virker lenger. Jeg tar meg av vedlikehold, renhold, reklame, snekring, regnskap, baking, utstilling osv. Huset er 110 år, det er uisolert, uten vann og uten strøm. Prøv det den som vil...
Jeg har levd ut mange av mine drømmer i dette huset. Men nå er det på tide å gå videre.


Jeg er IKKE lei av å lage ting. Skapergleden bobler i meg hver dag!
Jeg kan godt tenke meg flere utstillinger, men da i et varmere lokale. Kunne godt tenke meg å selge varer til en butikk også.
Fremover nå skal jeg holde kurs her hjemme! Gleder meg til å se mange kreative sjeler i arbeid rundt kjøkkenbordet! Tenker også skravla vil gå når vi har matpause og koser oss i salongen.

Selv om jeg skriver "Hette til Norgesglass" på prislappen, bestemmer du selvsagt om du heller vil bruke den til andre ting...
Stakkars bikkje. Den er nok glad at den snart skal hjem igjen. Har hatt Lady på lån i over 2 uker nå. Ho ligger på fanget når jeg sitter ved PC'n, stjeler godstolen min i stua, og ligger midt i sofaen når vi ser på tv. Snakk om hundeliv...

Jeg har forandret masse på utstillingen denne uka. Avdeling for barneklær er nå på gangen. Da jeg skulle ta bilde, begynte paraplyen og kjolen å dingle i en veldig fart.
Det var litt rart. For akkurat her er det visst en sterk energi. Ei dame som kjenner og ser litt mer enn oss vanlige, fortalte dette forrige helg.
Spøkelsene var alene i huset i 50 år før jeg tok det i bruk. Jeg føler meg varmt velkommen når jeg går inn. Jeg blir i orntlig godt humør straks jeg kommer innenfor. Og jeg føler alltid et behov for å synge når jeg er der... Rart...
Jeg sier fuglehus, men dama som har laget det, er dansk. Ho påstår dette er et fooolehooos.
Da jeg gikk rundt i utstillingen idag så jeg mange nye ting som jeg ikke har lagt merke til før. Så nå ligger en haug på disken som jeg selv skal kjøpe på lørdag. Noe er til meg selv, noe er gaver.

Vi gikk tomme for egg forrige helg, så nå har jeg laget nye. Med og uten blonder - men alle har gamle bilder på.

Mye av det vi selger er supre venninnegaver. Det er så greitt å være litt i forkant med gaver. Så slipper en å stresse rett før en skal i bursdag.

Tenk nytt! Gaveeskene er så dekorative at de kan stå fremme hele tiden. Du kan f.eks. oppbevare t-lys, servietter, teposer, godteri, regninger eller hva som helst oppi dem.
Bildet lyver. Mange av dem er digre! Kom og se selv.
Lørdag og søndag klokka 11-15!
Velkommen skal du være!

14 kommentarer:

Minka sa...

Skjønner godt det er mye stress som ingen ser..Godt å høre at du ikke gir deg helt hvertfall. Blir sikkert kjempe gøy med de kurskveldene, hadde jeg bodd der hadde jeg komt løpende..Og blir artig å se om det blir utstilling ett annet sted. klems..

siddisisalou sa...

Har stor forståelse for det du skriver, og håper du sitter igjen med mange gode minner som er godt å ha i bakhodet - og at du kan glemme alt slitet det har vœrt !

Nina Lunde sa...

Bloggen din er bare heilt nydelig, og det verkar som om du også er det! :-)

Derfor har eg sendt deg ein aword inne på bloggen min!

Ha ein flott dag :-)
Klem

My home is my Castle sa...

Skjønner godt at det blir for mye for deg...Synd det skal være sånn, men du blir nok savnet ;)
Spennende med den energien da:))Den eller de som er der koser seg nok når huset er åpnet igjen ;)

Sååå mye lekkert.. Skulle gjerne vært der en tur, men det blir nok litt for langt..
Masse lykke til :))

Klem,Kari

Janne i Fagerlia sa...

Såååå mye lekkert. Bra du ikke har tenkt å legge lokk på kreativiteten selv om du gir deg med Skulehusprosjektet.

huset ved elva-elin sa...

Hei :) Så utrolig kreativ å flink du er :) jeg ville legge meg til som følger av denne bloggen men fant ikke ut hvor :/
Ha det fint
Hilsen Elin

Tone sa...

Beundrer din kreativitet Marit, og godt å høre at du fortsetter med skapergleden din:)) Håper du publiserer når du skal ha kurs, sånn at vi andre får mulighet til å lære:) Ha en fantastisk siste helg i skulehuset!
Klem

Synnøve. sa...

Da sier vi farvel til det gamle skulehuset. Hvad skal det nå bli av det?
Det har värt moro å följt deg og skulehuset under de her årene.

Men du er så kreativ så du finner fort på noe annet.
Klems Synnöve.

Mitt hvite hus sa...

Skjønner godt du er sliten...etter alle tunge tak..og dette skal jo være lystbetont og kjekt..

herlig hund med hette på da..

spennende med kurs da... det blir kjempekosleig for alle som kommer..

Lykke til

Klem Kerstin

Kari sa...

Har stor forståelse for det kan bli for mye for deg, men håper du sitter igjen med mange gode minner. Skulle gjerne tatt meg en tur til skulehuset, men bor dessverre altfor langt unna.

Kari :-)

Gro sa...

"Grip dagen",det er d første pc-en min får beskjed om.Skulle ønske eg kunne ha hjelpt deg litt med vedlikehold og utstilling,men bur nok for langt borte.Men det er mykje du har der som vi blogglesarane kunne tenkt oss å kjøpt.Så tipset fra meg blir,start salg ved hjelp av bloggen din.

Snuskebassa sa...

Hei
Trist at dere slutter av med Skulehuset.
Det er klart at det ligger mye arbeid bak et slikt prosjekt. Du har ihvertfall klart å sette Ålgård på kartet, og det er supert.
Tenker nok at du dukker opp med nye prosjekter. Lykke til videre :-)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Tusen takk for så kjempekoselig tilbakemelding på bloggen min. Hyggelig at du har kikket litt bakover og fant sangteksten. Ja, den er vemodig vakker og det er så sant, så sant at vi må leve her og nå. Nyte nuet og gripe dagen. Jeg tror det er viktig å prøve å minne seg selv på disse tingene, hver en dag.
Imponeres stort over dine skaperevner med garn, tekstiler, papir og andre materialer. Du er virkelig flink! Håper denne siste utstillingen blir en knallsuksess og at du ganske snart glemmer de tunge og tøffe tak, og sitter igjen med gode minner og takknemlighet for at du fikk sjansen til å leve ut mye av drømmene dine.
God klem fra Trine

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra