mandag 7. september 2009

Tid for jakt

Et barskt navn på dagens innlegg. Synes du ikke?
Saken er den at jeg bladde gjennom avisa før vi dro til hytta. Der leste jeg at et Loppemarked skulle finne sted på lørdag. -Ungene ville mer enn gjerne bli med mamma på jakt! Bevæpnet med småpenger var vi klar for å fange hva-det-skulle-være.

Jeg nyter å ha god tid sammen med ungene og lære de praktiske ting. Og det varmer mammas hjerte at de lett hånterer både sag, drill og symaskin. Huslige sysler blir også en lek når vi har god tid sammen. På Julibakken lever vi det gode liv!

I tillegg til loppemarked var vi innom 2 bruktbutikker. Dette resulterte i stappa full bil tilbake til hytta! -Og da merner jeg FULL. Fullt bagasjerom. En stabel i førersetet og en koffert på hattehylla...!!!
Av ulike årskaker er jeg glad at ikke husbonden var med. -Du forstår hva jeg mener? -Har du ikke nok gamle kofferer? -Enda ei trekasse! osv, osv... -Og så hadde det blitt rimelig trangt i bilen da!
Muggen er litt av fangsten. Den er av tung, solid emalje. Det var et sett med mugge og fat. Flott?

Her har jeg lesset ut noen av mine ting fra bilen. Trekasse, kofferter, bord, bilder, kurver, kjøkkenutstyr osv... I tillegg kjøpte ungene masse flott og jeg fikk endel julepynt.
Det er jammen gøy å gå på jakt!

Koffertene var i tipp-topp stand og er supre til oppbevaring. Den øverste er en piknickoffert med lærstropper til bestikk inni lokket. Der har jeg nå sakser, heklenåler og strikkepinner. De andre rommene har plass til nøster og sytøy!

Oh yeah! Gjett om jeg gliste da jeg fikk kloa i dette store, gamle englebildet. Smilet ble ikke mindre da de forlangte kr 20 for det... Et kupp!

Et bitte lite vaskebrett. Så himla søtt!
Helgas hyttetur var nydelig. Flott vær, bading, turer og masse kos. -Og lørdagens jakt var jo også innbringende...
Mer følger i neste innlegg.

Ha det godt så lenge!

22 kommentarer:

Ann sa...

Hei.. Her var det masse fint som vanlig.. Den vinhøna jeg bestilte fra deg er kommet velfremme:O) Den var kjempefin.. :O) Nå sitter den på kjøkkenet og er så fornøyd... :O) Ha en flott dag.. og uke..

Ann sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
My home is my Castle sa...

Oi så mye flott !!!
Så heldig du er :)))
Kjempemoro når man finner noe..

Klem,Kari

Klaffen sa...

Oj så masse fint!! Litt av en fangst:) Klem

Kristoffa sa...

Så fine ting du har fått tak i.Helt enig at det er best å sette igjen mannfolka hjemme når man skal på loppemarked. Da kan man gå rundt og titte i ro og fred, og jakte på nye godbiter. Loppis er moro!!!

liven sa...

Herlighet så mye fint du har funnet da!!
Stod det virkelig 5 kr på vaskebrettet....eller hørte lappen til noe annet???
Det var jo bare så skjønt!!
Fantastisk å finne så mye!!
Var på loppis på lørdag men det ble bare litt småsaker!!
Neste helg er det påan igjen.....

ha en fin dag:o)

Magdalena sa...

oi... virkelig Kupp med stor K...

har forresten helt make rosa emaljekanne og fat...
dette gjør at det kribler i loppefoten,- herligt...
fin uke til deg..

Christine Louise sa...

Oi heldige deg.. Så masse fint. Jeg var på loppis i går, og kom kun hjem med barnebøker til Mathias ;)
Englebildet var nyyydelig :)

Klem fra meg..

Mia sa...

For noen flotte funn du har gjort da... riktig så imponerende. Og livet på hytta øres bare så idyllisk og koselig ut.

Så hvordan gikk det med hageselskapet ditt her forleden...? Jeg tenkte på deg da regnet høljet ned her hos meg, faktisk hadde vi en av de aller værste dagene her, med tanke på været, altså... Jeg har lest meg til at du fikk skryt for maten, og det er jo alltid stas. Så jeg regner med at resten av selskapet var like så vellykket som maten... tross eventuell dårlig vær.

Mitt hvite hus sa...

Wow for en fangst da... så masse flott til en billig penge... bildet og vaske brettet... herligehet... så heldig du har vært... Mugga var bare så nydelig... Klem Kerstin

Fjordheim sa...

Så mye flott du fikk tak i. Herlig bilde da. Det likte jeg godt. Ser ganske stort ut.
Jeg fikk også tak i litt på lørdag, bl.a st lite englebilde og en piknikk koffert. Syns de er flotte. Har ikke hatt noe oppi min enda da. Men den blir nok fyllt opp etterhvert.
Ha en flott dag :)

Ellemeller sa...

Herlighet for eit kupp du gjorde med det englebiletet!
ANita

Jorunn sa...

Du verden så masse flott du har fått tak i! Helt enig med deg, man kan ikke ha med gubber på slike handleturer.. hi hi :) Koffertene og englebildet var kjempefine, kunne godt tenkt meg noe sånt jeg også. Kanskje det kommer et loppemarket rundt her jeg bor snart, så får jeg ta meg en tur dit.

Hulda sa...

Så mye flott som kom ut av jakten! Jeg falt veldig for det store bildet med engelen. Så nydelig, flott ramme også. I det hele tatt veldig mye fint!

Anita sa...

Såå fine ting du fikk tak i, digget fatet og muggen ;0) Morsomt med jakt, når man skytr blink. Har vært på sopp jakt i helgen også vi og vi fant litt. Nå får dere kose dere fortsatt!

Linda sa...

Hei Marit!For en herlig jakt du var på....Kan forstå at du var fornøyd.
Jeg var også på jakt i danmark,fant vaskrbrett og gamle kopper.Herlg med slike ting.
Dere er heldig der vest har intrykk
at det stadig er fine ting å jakte på?Her i nede synes jeg det er få ting å finne i bruktbutikkene.
Ha en fin dag!Klem Linda :))

pepperkverna sa...

Så ut som en fin dag.....Hege

Black Feathers sa...

He he, ja jakten gav virkelig resultater ;) SÅ masse flott du hadde funnet. Skjønner at bilen ble full, hi hi.

Ha en fin dag ;)

Hjerterom sa...

Hei :)

Vil si du har gjort litt av et kupp :)
oi,så masse fint!
Likte så godt det bildet...

Ha en fortsatt fin dag
Klem Siw

Bestefars Verksted. sa...

Oiiioiiiii,Marit...så utrolig en fangst !!! Neste gang må du nok ha med to biler......hahaaaa mannen kan jo kjøre en....husk bare å ta på ham en munnkurv :) Kjenner meget godt til sånn utsagn om trekasser,og gammelt skrot.... : ) Nydelig det englebildet,og koffertene også......og vaskebrettet......du var skikkelig heldig ! Gleder meg allerede til å se innlegg fra skulehuset......håper du deler bilder med oss nysgjerrige...heheeee :) Idag har vi storm i nord,så det klippes og limes,- og drikkes te,i stor stil :) ha en superduper ettermiddag :)

Kreoline sa...

Hei Marit, wow, her har du vært heldig, digga bildet, og spesielt prisen. Nydelige ting, godt du tok turen. Husker at vi hadden slik koffert, den lille, en gang, men det er lenge siden. Uff og uff, jeg kastet for mye forrige gang jeg flyttet, men jeg har som unnskyldning at jeg ikke var helt meg selv den gang. Kaffekoppen venter den, bare si i fra når du har tid, som regel er jeg ledig om ettermiddager, men har også fridager. Ha en fin kveld, kos deg, klem fra Mona.

borghild sa...

He he he... Neida, jeg sitter ikke og spiser is og kikker på månen lenger;) Jeg er bare litt lei, har ingen bilder å bruke, finner ikke kameraet (har egentlig ikke lett heller) og sånn går no dagan... Så da surfer jeg en runde på kvelden uten å legge igjen spor (særlig;), og sysler med andre ting i stedet. Dessuten er jeg blitt gressenke for noen måneder, så da blir det enda litt travlere i hverdagen med jobb, barnehage, planlegging og organisering... Har lange dager både i morgen og torsdag, men har store planer om å få gjort noe på fredag. Da har jeg fri (og ja, jeg sender ungene i barnehagen "dårlig samvittighet") Kanskje blir det bilder av de ferdige prosjektene, og kanskje de halvferdige også? Jeg har iallfall vasket og ryddet i hele ettermiddag, slik at jeg er ferdig med det til 'helgen' begynner:)
Flott fangst du har fått! Ser et par ting der ja, som jeg gjerne kunne tenkt meg! Jeg var en kjapp tur innom en loppis på lørdag jeg også, og fant et par kule stoffer, alltid like gøy!!:) Ha en fin uke, Marit! Klem B:)