mandag 15. juni 2009

La humla suse.


Det ser utvilsomt ut som sommer utenfor. Et stort blomsterflor og herlig humlesurr. Jeg ser at gresshoppene har inntatt enga. Men ennå er de rolige. De lærer kanskje ikke å spille før de er større?
Også fruen er å finne i hagen - ganske så ofte. Dette bilde viser sjelevarmeren jeg startet å strikke. Jeg manglet 15 cm på siste armen da jeg brakk hånda. Mamma overtok strikketøyet mitt og laget det ferdig. TUSEN, TUSEN TAKK MAMMA!
Den er laget av alpakka og er helt herlig å ha på seg.
Ser dere sommerfuglen? Ja?
-Da er det altså sommer. Ikke sant?
-Og hva gjør vi om sommeren? -Bader.
Måtte bare få det sagt. Det er visst mange som ikke sjekker kalenderen... Jeg fikk så mange kommentarer ang. badinga i forrige innlegg. Hadde det ikke vært for gipsen så hadde jeg startet for flere månder siden - tenk hvor lang sommer jeg hadde hatt da!?! Min rekordsommer (ca 3 år siden) var fra 3. mars til 28. november! Gradene i vannet varierte fra 2 til 23.
Blærespirea er en av mine favorittplanter. Den vokser fort, er hardfør og har en nydelig burgunder farge. Det fremhever alt som står rundt den. -Og så skjønn i buketter! Her spiller den på lag med prestekraven. Er det ikke flott?

Det ser ut som sola har flytta inn i disse liljene. De er et elegant syn, høye og yndige.
Da takker jeg for at du ville bli med meg en tur i hagen idag. Det må da være en god start på uka?
Du slår kanskje følge en annen dag også?
Ha det riktig godt!

18 kommentarer:

Unknown sa...

Så mange fine blomster det var i hagen din! Du er jo ganske sprek som orker å ha så lang badesesong.. Det lengste jeg har hatt må være fra 1.mai til 1.oktober.. og da var det kaldt..
Ha en flott dag!
Klem*

Rekkehuset sa...

Jaaa, jeg blir med neste gang også! Nydelige bilder:-) Jeg er ikke enig med deg i at bading er et must (i alle fall ikke med 3 grader...fryser bare jeg tenker på det..), men du er nok en tøffing der også;-) Du, den sjelevarmeren (?) var virkelig lekker - kan du tipse meg om hvor du har oppskriften fra?
Ha en fin uke Marit, klem fra Hanne.

Hulda sa...

Koselige bilder av deg! Så fint sjal, godt at moren din laget det ferdig for deg. Flott i hagen hos dere, syns det er så herlig å høre på humlesurr en sommerdag.

Fine bilder i innlegget under også, herlig med kurven på bryggekanten.

Anonym sa...

Så fine bilder, den sjelevarmeren din var utrolig fin. Kan jeg spørre hvor du hatt fått tak i oppskriften? Ha en fin dag!

My home is my Castle sa...

Så flott hage du har...
Nydelige bilder :)

ha en fin dag og kos deg i solen :)
Klem,Kari

Fjordheim sa...

Mange flotte blomsterbilder, og ei flott dame. Jeg bader nok ikke i vann som holder noe særlig under 20 grader nei. Så da blir nok sommeren min litt kortere enn din hehe. Men det er den nok likevel.
Der vi var i helgen var det jo kuldegrader om natta.
Og i dag blåser det kaldt ute.
Men varmen kommer nok om ikke så lenge. Ønsker deg en flott dag :)

Guttemamma sa...

Virkelig nydelig sjelevarmer,Marit!! Og vi trenger noe å varme oss på i den norske sommeren...

Pauline sa...

Så koselig å få bli med på hagevandring hos deg!! :-)
Ha en fortsatt flott uke!

Anita sa...

Sååå fint hos deg! Masse fine blomster! Har vært å kjøpt meg en plante med brudeslør idag jeg, skal få plantet den i morgen! Fint bilde av deg også! KOs dere!

Merethe sa...

En koselig rusletur i hagen sammen med deg...Fine bilder og en lekker sjelevarmer. :)

Miss.T sa...

Så flott blomsterspill i hagen din. DU vet jammen og nyte de små øyeblikk.. jeg får masse inspirasjon av bloggen din !! håper armen din er i tipp topp stand snart : )

Unknown sa...

Koselige blomsterbilder, sjelevarmeren er nydelig, både du og din mor må være flinke til å strikke. Jeg strikket små jakker til jentene mine da de var små og vi kaldte det hjertevarmere.... jakken og omtanken varmer på flere måter.
Klem...Ellen

Josefine sa...

Heisan..så koselig vandring i hagen din...flotte bilder. Nydelig sjal du har fått deg, godt at din mor kunne gjøre det ferdig for deg. Ikke helt sommervarme enda, hverfall ikke her i Bergen i dag...kald nordavind..brrrr.

Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem

Nikoline sa...

For eit nydeleg mønster på den sjelevarmaren!! Den finaste eg har sett...
Eg hutrar berre på TANKEN med den badinga di,altså... fytti... så kaldt!
Men nyyydelege bilder frå hagen,blir meir enn gjerne med på fleire slike hagevandringar.
Ha ein fin junikveld vidare:0)

Kreoline sa...

Hei kjære Marit, endelig tid til litt bloggbesøk. Så nyyyydelig i hagen din, skjønner godt at du koser deg der. Bade??? syns du er kjempetøff, husker ikke sist jeg badet i sjø eller vann, det er maaange år siden. Jeg er en fryktelig pyse når det gjelder vann, det går helt greit i dusjen, nok det. Håper du koser deg med stoffer og sying, her er det ikke tid til annet enn maling. Nå må det slutte å blåse så vi blir helt ferdige. HA en fortsatt fin uke, klem fra Mona.

Odins lille hjørne sa...

Så fin hage! Den sjelevarmeren så deilig ut! fin til kalde sommerkvelder! Godt med en mor som kan hjepe litt.. det er lov det!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Virkelig sommerstemning hos deg:)
Flotte bilder, og den sjelevarmeren var toppers!!
Lykke til med videre bading,tror jeg holder meg på land til det blir varmt nok..er pysete på kaldt vann:)
Ha en fin dag!!

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊