onsdag 10. juni 2009

Drivhus?

Det ser ut som og det lukter som et drivhus i denne delen av stua. Pelargonia, tomater og husfruen nyter sola. Tomatplanten i sinkbøtta vokser himla fort. Nå når den opp til gardinstanga.

Jeg har sagt det før, men jeg kan vel si det igjen. Jeg liker varkre ting. Og det er mye vakkert å skue rundt. Detaljene i dette bildet synes jeg er vakkert. Refleksen i vasen, yndige blomster og nytt liv under norgesglasset. Balsam for øynene.

Jeg drømmer om et drivhus en gang i fremtiden. Nå øver jeg meg i stua. Her er det mye glass, mye sol og mange planter.

...Men du verden så varmt som det blir... Puh...
Kanskje jeg vokser litt ekstra nå? Er det derfor bruddet mitt endelig har begynt å gro?


En burgunder klematis og en sommerfuglbusk er det som bor under norgesglassene. Perfekte minidrivhus, spør du meg. Norgesglass kan brukes til mangt og meget.


Flere ganger i uka trener jeg hos fysioterapaut. Det hjelper, men du verden det tar mye tid. Jeg har funnet en egen måte å bruke hånda på og synes jeg klarer meg godt. Men det er ennå langt frem før alt er bra. Det positive er at det er god trening i håndarbeid og hagearbeid! Jippi!

20 kommentarer:

Unknown sa...

Kjempe fine bilder! Det så kjempe koselig ut! Du har en veldig inspirerende og flott blogg!
Klem*

Monica sa...

For et positivt og vakkert innlegg Marit, åsså så kejkt å se innlegg fra deg igjen. jeg bare elsker det gamle bordet ditt... beundrer virkelig det! herlig farge også:) Utrolig vakre og stemningsfulle bilder:) Du liker å nyte vakre ting sier du, og det forstår jeg for du er flink til å lage det vakkert rundt deg:) Ønsker deg en nydelig dag:) klem monica

☆Therese sa...

For en nydelig "krok" i stua di!!!
Det ser helt herlig ut, det må
være et godt sted å være :O)

Så lurt å bruke Norges glassene på den måten!!! Takk for ideen :O)

siddisisalou sa...

Ja, jeg kan formelig kjenne lukten og stemningen i dette rommet. Så koselig og så kjekt du har det

Tina sa...

Drivhus ja, det er drømmen her også, i Boligpluss var det inspirasjon om akkurat det. Også sommerstue, det må jeg bare ha. (Bare å spare sier mannen - ikke lett det nei, så fristelser) Hvordan gjør du det når du planter klematis, de er så vakre, hadde vært gøy og fått dem til selv. Tar du fra noen du har eller kjøper du frø, har ikke peiling på slikt jeg da vettu! hehe Ha en fortsatt fin fin dag, klæm

Tina sa...

så mange fristelse mente jeg altså hehe

Pauline sa...

Herlig liten drivhuskrok du har i stua di!!

(du får sette drivhuset på hytta da, vettu!;-)
Godt å høre at armen er begynt å gro ordentlig!

SILVIA sa...

So beautiful!!! Your blog is wonderful!

silvia

Fjordheim sa...

Flotte blomster hos deg. Ja kan forstå at det blir varmt i stua vist du bruker den som drivhus. Håper du får et ute en gang.
Nydelig teppe du har laget. Har startet på et i litt mindre utgave. Eller det blir nok helst en duk i en eller annen størrelse. Får se hvor mange lapper jeg orker sy i sammen. Tenkte det var greit som et sommer håndarbeid å ta med seg.
Godt at det virker som armen begynner å gro som den skal.
Ha en god kveld :)

Anita sa...

Hei vennen! Teppet ditt ble kjempefint, har så lyst til å starte på ett nytt jeg også, men..... Nå er det sommer! Har bestilt en stitceri mønster boks fra Katrines og da kan jeg ihvertfall starte opp med litt små kos! Koselige bilder fra stua de også! Bra at det går bedre med hånden, selv om jeg syns du har løst problemene fint underveis! Kos deg!

Anonym sa...

Det var en lur måte å bruke Norgesglassen på! Inspirerende!

Fotballmamma sa...

lenge siden jeg har vært her..så mye fint du har laget "siden sisst". Har kost meg her og skrollet rundt hos deg jeg. god bedring til deg. (:

Monica sa...

hihi ja lesing er jeg forsynt med, men en koselig kommentar fra deg er jo alltid bare kjekt.

Vet du, det er flaut og si det men jeg betalte bare 300 for teppet:S Og det er bare helt nydelig!! Merkelig at de priser enkelte ting skyhøyt, men slik som det er brukt meget med tid på og som bare er helt umotståelig vakkert til en slikk og ingenting.

hihi må le litt av tuppa di som pruter. Jeg er heller ikke slik at jeg tørr det, men beundrer av og til dem som tørr... Håper vi får se de nye kjøkkentingene til hytta da:)

Jeg kjenenr meg igjen i det å ha mye håndarbeid rundt forbi. Nå er jeg ferdig med duken i plattsøm og har verken strikketøy eller hekletøy som er påbegynt. Har litt ting i søm som ligger å venter på meg men ellers lite, så det er veldig uvanlig. Strikkede kluter er supert, de er så mye bedre synes jeg. Hadde litt dilla på det en stund så det ble litt vel mange hihi enkelt og greit håndarbeid og perfekt for forreninger som du sier

nei nå ble det stil tilbake her du. ;)

Ønsker deg en videre fin kveld! Klem monica

Garden Angel sa...

Så store deilige vinduer du har!
Skjønner godt at plantene trives der! Men ja...deler drømmen med deg...Et drivhus hadde vært kjekt;)

Det er så godt å se at det spirer og gror! Selvom det er så som så med været..!

Det lappeteppet ditt under her var nydelig!!!
Du er jo bare så flink!

God klem fra meg(",)

Kreoline sa...

Hei Marit, så nydelig teppe du syr på, og sååå koselig du har det hjemme. Huset ditt har samme form og vinduer som jeg hadde i det forrige, der var det god drivhuseffekt, men så er det så skjønt med alt lyset som kommer inn hele året, det savner jeg. Måtte le med meg selv av kommentaren med stoffene, typisk, det og det og det, må bare prøves, så herlig når ideene popper opp. Godt å høre at armen blir bedre, snart er du i 100, men det har du vel vært hele tiden, hihi. Ha en fin dag i morgen, kos deg med det du gjør, klem fra Mona.
PS: Hvis bordet ditt forsvinner en dag, så vet du hvor du skal lete, hahaha, har ønsket meg et sånt lenge, men det kommer nok en dag.

Julies sa...

Sånn drivhus i stua vil jeg ha og !
Kjempekoselig !

lavendel mio sa...

Kjempekoselig drivhuset ditt i stua:)) Og de bildene var såå nydelig:)
Ønsker deg en flott torsdag:))

Unknown sa...

Så mange fine blomster og planter du har i stua di! Og for et nydelig teppe du har sydd! Jeg kan nesten ikke tro at du har sydd det med venstrehånda! Utrolig bra! Tusen takk for de fine ordene dine om kortene jeg lagde. Det setter jeg stor pris på! Ha en herlig dag!

Linda sa...

Hei Marit1Godt med gode drømmer.
Smart med minidrivhus av norgesglass.
Gleder meg til å se ditt nye lilla teppe.
Vi hadde fin dag med invielse av gapahuken.Selv om det var lett regn i går.Jeg lukta bål da jeg kom hjem.Men en fin uteplass for de eldre er tatt i bruk.
Ha en fin dag!Her må rundstykkene tas ut av ovnen.Klem Linda :))

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flott og lyst og hos deg,ikke rart plantene vokser raskt!
Så herlig lappeteppe du har sydd:)
Ha ei flott helg!