fredag 12. desember 2008

Lucia helg

Her er litt øyegodt på en fredag!
En sølvfugl gliterer omkapp med snøen. Sola gir sitt livgivende lys. Slike små øyeblikk er det som gir meg påfyll i sjela. -Rett og slett en rusletur i hagen.

Sittegruppa øverst oppe i hagen er nå vinterkledd. Det er koselig å servere varm mat og drikke her og nyte vintersola. Men nå er hverdagen for travel. Gleder meg til juleferie, jeg liker best når livet går litt s a k t e . . . Først da får en tid å nyte tilværelsen.
Jula skal vi feire på hytta i år. Åh, som jeg gleder meg!

Jeg mista en stor del julestemning på vår tur blandt plamer, ørken og kameler... Men takk og pris retter det seg opp her hjemme. For snøen ligger hvit og fin, sola skinner og gradestokken viser minus.
Igår spillte jeg julemusikk mens jeg var turbo-husmor: Jeg sydde en julegave, bakte 3 sorter julekaker, skrev og sendte en haug julekort, sydde Rudolf-antrekk til en skoleforestilling, laget middag, hjalp ungene med lekser, handlet klær til husbonden og gikk på revy om kvelden.

Se, det er nesten litt vinter på sybordet også! Er det ikke nydelig?

Var på et symarked i Dubai og fikk plukket med meg litt smågodt. Nå har jeg sydd varer til hele bygda og vel så det, i Skulehuset. Over jul er det min tur! Jeg vil også ha litt nytt til hus og hytte. Og jeg kan jo røpe at det vil gå i hvitt...
Jeg har annonse i lokalavisa idag. Nå har publikum 2 helger igjen til å sikre seg flotte julegaver fra Skulehuset. Har DU vært der?!?
På lørdag feires Lucia i Skulehuset. Jeg gleder meg til å høre barnesang i klasserommet! Se hvite kjoler, glitter og levende lys. Det er julestemning, det!
Så det fristende ut? Kom og smak da vel. Jeg byr på kaffi også!
Sted: Skulehuset
Tid: Lørdag 13. des kl 11.30
Velkommen.

16 kommentarer:

Lena sa...

Du store verden så mye fint! Herlige adventstid, det er deilig. En liten "overraskelse" til deg i bloggen min ! Ha en god helg:)

tinemor sa...

Nydelige stemningsbilder.
Og masse flotte skatter på sybordet ja.
Ser for meg masse lekkert med det på.
Og kaffe hadde vært godt ja, men bor desv for langt unna.
Lykke til i Veslehuset i helgen
Klem

Heidi og Cathrine sa...

Å ja, jeg vil gjerne komme, høres sååå koselig ut. Jeg skal ha stand på torvet i morgen. Da er det Jul i Bygda og små og store, korps og handelstanden er med å bidrar til en trivelig dag. Grugleder meg. Det er masse stress og pes, men når jeg endelig har fått alt på plass så er det bare kos. Håper bare den herlige julestemningen utendørs holder seg.
Mye snadder du har kjøpt i Dubai:)
Me like!!
Lykke til i morgen, håper du får massssse besøk.

:-)

Unknown sa...

Fantastiske lussekatter, de ser virkelig gode ut. Koselig blogg du har med mange fine bilder. Jeg linker deg også.
God adventshelg til deg.
Klem...Ellen

Hulda sa...

Mye øyegodt her, ja. :) Så fint at du tok noen bilder ute. Flotte saker på sybordet, blir nok mye fint ut av dette. Kos dere i Skolehuset. Ps. har julegave-giveaway hos meg. :)

Fjordheim sa...

Utrolig hva du rekker på en dag.
JEg driver å forbereder 70 års dag for min svigermor og så skal jeg ha utstilling på julemesse i morgen, så jeg burde laget litt mer til det. Men, men. får jeg solgt det jeg har laget er det bra.
De lussekattene såg gode ut. Skulle gjerne vært en tur å smakt på de.
Gleder meg å se hva fint du skal sy til deg selv av stoffer og utstyr fra Dubai. Kan tenke meg det var mye flotte ting å kjøpe der.
Ha ei nydelig helg :)

Viola sa...

Vilka härlig bilder jag får njuta utav hos dig idag! ha en skön lussehleg och äntligen så snöar det här idag, såsom jag längtat, klem VIOLA

Merethe sa...

Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg møtt opp i skulehuset. Det må være et herlig sted å få skikkelig julestemning!! Igjen,du lager så mye fint. :) GOD HELG!!!

Mitt hvite hus sa...

Ååå så flotte bilder fra hagen, der hadde jeg kost meg også. Nydelig det første bilde med fuglen=)

Masse flotte skatter til syprosjektene dine=)

Ønsker deg en fin helg og lucia feiring. Bollenene så deilig ut0)
Klem Kerstin

Monicas sa...

kommer gjerne på kaffe og kaker ja....i tankene i allefall..så mye fint du har funnet deg....HA ei god helg

Kari sa...

Hadde jeg bare bodd nærmere så skulle jeg gjerne tatt meg en tur. Har fulgt med lenge på bloggen din og bildene du viser fra skulehuset er så stemningsfulle. Ha en fin helg!

Elzie sa...

Vilka fina bilder du visar. Och "riktiga" lussekatter. Mina blev hårda och torra, ville inte jäsa *s*.
Hoppas du får en bra helg.
Kram Elzie

Magdalena sa...

nyyydelige bilder i de vakreste vinterfarger....
tusen takk fro tiiten, og lykke til videre i skulehuset...
klem, magny

Synnøve. sa...

Så flotte bilder.
Snö i din hage. Nydeligt må eg si.
Kommer in på en kaffe eg :D
Klems Synne.

Min Verden sa...

Så herlig å lese om turen og send mora di over hit når du er ferdig med henne - hehe! Heldig du :) Vel, skulle gjerne kommet en tur og tatt en kopp te og en lussekatte. De så deilige ut, men må nok melde forfall pga lang vei ;) Kos dere. Hanne

Anita sa...

Så nydelige ting du har handlet!! Også så pene lussekatter! Ser veide ut de;0) Sitter her og koser meg med MammaMia og blogging, skal sy litt straks, ett par dekkebrikker til julegave, har aplikert litt i det siste og det blir veldig fint! KOs deg!