mandag 1. desember 2008

En god start!

Jentene og mamma sang mens lyset ble tent. Koselig når familien er sammen og har god tid. Idag var det husbonden som tok initiativ til at vi skulle samles. Vi så The Julekalender sammen med ungene. Også Blåfjell fikk vi med oss. Og ute dalte snøen.
Perfekt start på desember!
Jeg manglet beige stoff til vinger, så jeg måtte bruke fantasien. Hengeselja i hagen ble stusset litt...

Jeg sydde denne digre engelen til Skulehuset. Da den ble solgt måtte jeg ta farvel med den. Jeg hadde blitt så glad i den... Tror den kommer til et godt hjem.

I hendene holder den et hjerte med små engler på.

Også bjørka trengte litt stussing... Denne engelen fikk litt andre vinger. Ho ble kjempeskjønn. Noen figurer jeg lager blir jeg straks glad i. Det er noe med uttrykket på dem...
En dag ble sytråd og broderisaks byttet ut med ståltråd og tang. Jeg laget kranser av eucalyptus! Det lukter jo herlig når en jobber med denne planten!
Alle kransene fikk en liten prisme i midten. Kombinasjonen av denne sarte grønnfargen og prismer er nyyydelig!!!

Ikveld har vi fått en nydelig hvitt dryss av snø. Jeg elsker å gå tur i slikt vær. Å se snø som daler i lyset fra gatelyktene er herlig. Husbonden sa ja til å lufte fruen ikveld, så nå må jeg stikke.
Ha det riktig godt!

12 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Hei Mari, så koselig dere har hatt det i dag! Ja, perfekt start på Desember. Tenkt at vi allerede er der. Her falt det også litt hvitt på morran og det var koselig å titte ut på mens Adventslyset brant. Katten fløy etter fillene, det var så moro å se :)) Ikke mye kulde og snø vi opplevde den tiden vi var i Nederland. Synes alt er kos jeg, tross mørke dager.

Fine vinger til englene, noen ganger kan raske løsninger være vakkert!

Så hvordan er formen etter mange timer i Skolehuset? Som jeg har sagt tidligere, jeg er enormt imponert!

Klem fra Øst
Aina

ENGEL sa...

koselig!klæm

Lemi sa...

hei marit! kjempeflotte engler, vingene ble jo stilige di ;)

kos deg på lufteturen din..

My home is my Castle sa...

Såå nydelig den Tildaen var :))
Ble jo så fin med nye vinger ;)

Klem,Kari

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som dere har hatt en perfekt dag=) Så koselig du har pyntet. Og Tilda enegelen din var jo nydleig. Spesielt med det lille hjertet=)

Ha en like perfekt dag i morgen =)
Klem Kerstin

Helene sa...

Hei Marit.
Du er nå bare så kreativ som få. Bare å komme på å bruke andre materialer når du er tom for stoff er jo helt unikt. Flott resultat.

Helene sa...

Hei Marit.
Du er nå bare så kreativ som få. Bare å komme på å bruke andre materialer når du er tom for stoff er jo helt unikt. Flott resultat.

Synnøve. sa...

Hei og godmorgen.
Elsekr dine Tildaengler. Så fine dem blev. Kunde ikke fått bedre vinger jo.
Ja en tur ut i snöfall er så deiligt.
Håper det kommer mere snö her og.
Såg ut på trappen nå, det ligger ett kvitt pudder der. Kosligt.
Önsker deg en fin tirsdag nå.
Klems Synne.

Anita sa...

Vakkert! Likte veldig godt den engelen med seljevingene!! Lite Tilda søm her om dagen, mendesto mere annet;0) Så koseig med Blåfjell på tv, er fast kos her at vi sitter sammen med ungene når de ser det, så lenge alle er hjemme da! Idag skal største ha vennegrupppe her, så da skal vi bake litt! Sandnøtter eller serina kaker og pepper nøtter! De har laget så masse kort at det får bli litt baking istede! Må finne på noe med de ellers blir det fort litt kjedelig, ikke alle jentene i den alderen leker lenger. Synd men sånn er det! Baking håper jeg faller i god jord hos alle! Hvitt ute her også, så vidt;0) Så fint, håper det vare til jul+++++! Nå skal de transporteres til sine steder! Ha en koselig dag! Klem!

Merethe sa...

Den engelen med vinger av greiner var så nydelig. Forstår godt at du blir glad i ting du lager. Du lager så utrolig mye vakkert. :)

Randi sa...

Ååå...er det ikke koselig når det er sånn sne dryss?? jeg elsker det... og spesielt på denne tiden av året. Da må jeg bare ut.

Fortsett med å kos deg i denne søte førjulstiden
Klem

Marias skriblerier sa...

Nyyyydelig adventsstake! Likte også bloggen din godt!

Ønsker deg en inspirerende og kreativ dag!