mandag 29. oktober 2007

Tildas jul i Marits hus...

Jeg har kommet godt igang med Tildas julebok.
Disse tingene ble sydd i går kveld/natt og montert idag. (..Jada, jeg sover også litt innimellom. Jeg hadde meg 5 timer på puta før klokka ringte.)

Englene er pirkete å sy, men det er verd strevet. Jeg synes de blir skjønne!
Tromma blir ikke masseprodusert. Det kan jeg straks fastslå! Fuglene, derimot, var enkle å lage.

Hva synes dere om den lille veska da? Den var gøy å lage og jeg synes den ble veldig koselig. Med den er variasjonene mange...

Sybordet som jeg dro hjem fra loppis står nå midt på stuegulvet og venter på sitt siste strøk maling. Bildet av det vil komme øye straks!

Så et siste sukk: Jeg har 1 arbeidsdag igjen før jeg slutter. Og det er på onsdag. Som vanlig krasjer den hersens kveldsjobbinga med noe. På onsdag er det jo Halloweefeiring og jeg har ei lita heks å style! Min mann sa han skulle komme ned på jobben min med henne. Så får jeg sminke og pynte henne på bakrommet der...
1 dag igjen folkens... 1 dag igjen...!


5 kommentarer:

Helene sa...

Synes du lager så mye flott nå for tiden at jeg tror du slett ikke kommer til å kjede deg med å være hjemmeværende husmor.
Du og Elin tryller frem det ene flottere enn det andre. Veslehuset er en blog jeg bare må innom for å se hva dere har stelt i stand, og det er jo ikke småtteri. For et tempo.
5 timers søvn hadde aldri i verden holdt for meg. Har lakenskrekk på kvelden, men når jeg omsider kommer meg under dyna trives jeg veldig godt der :0)

elin1976 sa...

Hallo snuppa.
Ha en gladelig nyhet. Har bytta slik at du ikke blir alene på jobben på onsdag.:O)
Du kan da ikke sitte å kjede deg bak kassen he he. Så jeg skal jobbe kveld da og dag på torsdag. Tingene ble knallfine. Jeg har kjøpt maling og skal til å male litt nå i kveld. Forhåpentligvis så tørker malingen fort og jeg klarer to strøk. he he. Turbo malereren vil få tingene på plass slik at jeg kan få på plass pyntetingene.
Skal også sette meg ned å stappe og montere de to ekstra store og lange tildaene. Ha en fin kveld. Å hvis du kjeder deg.....-RING:o)

Anita sa...

Så fin engelen er! Jeg vil også finne et sånt sybord på loppa, det så jo helt perfekt ut! Vil ha! Vil ha!!

Ha en god kveld

Gunhild sa...

Så mye fint som du og Elin lager! Jeg har jo også sydd et par sånne fugler.
Kommer nok til å sy flere. Det var jo ganske fort gjort. Kikket på forrige innlegget ditt også. Den lyseblå mugga med den lille blomsten på var kjempesøt. Har aldri sett det motivet på Egersund før. Måtte le da du sa at du bøy over deg selv. Jeg ble beskyldt for det samme ei gang. Og gjett om jeg får høre det fra tid til annen. Men jeg tror fremdeles at ikke det stemte.

Anonym sa...

Sybordet ditt ble utrolig fint! Skulle gjerne hatt et slikt. Gleder meg til å se det "live".
Siv