fredag 19. oktober 2007

Javel. God jul da, folkens!!

NEI, jeg har ikke nappa for mange ark fra kalenderen.
JA, jeg har kommet litt i julestemning...
Får stadig spørsmål i Veslehuset om jeg kan lage nisser, engler o.l. Så nå er jeg igang!

Kjøpte boka Tildas jul og prøvde meg på to engler. Èn med vinger og èn uten. De var litt pirkete å sy, men jeg vil da prøve meg på noen flere. Trenger bare noe nytt stoff først.


Jeg er veldig glad i skilt.

De er fine å henge opp både ute og inne. Det er litt annerledes pynt, noe som ikke alle andre har.

Dette juleskiltet ble jeg fornøyd med. Skal lage ulike farger på skrifta og på hjertene.

Nå tar slekt og venner også en titt på bloggen min av og til... Da har jeg et problem med bursdag- og julegaver. Jeg kan jo ikke legge ut bilder av det! For det blir nok endel hjemmelagde gaver i år også. Og da liker jeg å sy/male navnet på tingene... Hmmm...

Det er mye en stakkars bloggende husmor skal ta hensyn til...!

Ønsker alle en deilig dag. Og legg gjerne igjen noen ord. Det setter jeg pris på!

10 kommentarer:

Helene sa...

Juletildaen var bare så fin. Skjønner du syns det var mye pirk med å lage dem. Puffærmer er sikkert noe herk å fylle og samtidig få det fint til. Du har vist fått dreisen på det for de var så flotte.

Anita sa...

Kjempe fine juleting!!
Ha en god helg!

faster atta sa...

Dina Tilda änglar är underbara! Jag har gjort en i gult men ska nog göra lite röda oxå...

Klarafina sa...

Nydelige Tildaengler! Jeg likte den med vinger spesielt godt.

marit sa...

Engelen med vinger var kjempefin( den andre også- men den var liksom ikke helt englete...)
Flott skilt også!

Anonym sa...

Enig med deg om skiltene... Tildaene dine var og kjempefine, har vært på Veslehuset og sett og, vet du! Ha en flott lørdag!

Emmeline sa...

Ja snakker meg om...før man vet ordet av det så er hele nabolaget på bloggen. Det er iallefall det jeg har erfart siden ungene maser om denne bloggen i tide og utide til de mest upassende folk også..Men du gir jo heldigvis ikke gaver til upassende folk, takk og lov, hehehe!
Du lager virkelig lekre skilt. Likte veldig godt dette med god jul og egne knagger til hjerter, en innertier spør du meg-veldig veldig tøft. Skal bli spennende å følge med på denne bloggbutikken deres, mange lekkerbiskener som kommer for salg der skjønner jeg! Ha en fin søndagskveld:0)

elin1976 sa...

Hallo.
Da var kompanjongen hjemme igjen med kofferter på 15, 29 og 30 kilo. helt uitrolig at ejg kom igjennom den tollen. he he. Hadde ikke for mye overvekt jeg i det hele tatt. Bare nesten 20 kilo. Kaffe hos meg etter ungene har dratt på skolen på tirsdag. (Sånn i halv 9 tiå eller hur?)
Stikker til senga nå-trøtt. klem fra Elin:O)

Merete sa...

Knallsøte juletildaenglar og hjerter!! Så utruleg søtt mønster på stoffet til kjolane og hjertene..Du er kjempeflink med symaskinen! Ha ein super mandag ;o)

Anonym sa...

Hei. Så utrolig søte dukker du lager!!
Så du hadde skrevet et innlegg i en annen blogg, noe om astrid lindgren. Det varogså et bilde av Madikken på denne bloggen. Tydelig at du også sliker den stilen. Vet du hvor man kan få kjøpt slikt Madikken tøy? Har selv to jenter.
Smil fra Merethe