onsdag 24. oktober 2007

Mitt veikryss

Jeg har lenge stått i et veikryss og lurt på hvilken vei jeg skal gå...
Jeg var på en veldig travel og trafikkert vei som gikk himla fort i en retning som jeg ikke ønsket. Og hva gjør Marit da? Jo, jeg svinger inn på en rolig sti, der jeg kan rusle i mitt eget tempo og nyte livet.

Den travle veien består i kvelds- og helgejobbing. Det gjør det umulig å følge med på barnas aktiviteter og slappe av med mann og familie. Det er usosialt og jeg trives ikke med å ha det sånn.

Så har sagt opp jobben min! Det er litt skummelt, men jeg VET det er riktig for meg. Til å begynne med skal dagene bli viet Veslehuset og ettermiddager og helger skal jeg nyte sammen med familien. Så får jeg se hva tiden bringer...!


"Hvis du elsker livet, så kast ikke bort tiden, for tid er det stoff som livet er laget av."

11 kommentarer:

elin1976 sa...

Ja, å stell av en tå pasient;O)

Klarafina sa...

Lykke til på stien! Håper at den leder deg et sted du vil trives.
Når det gjelder mine fotooverføringer på stoff så har jeg brukt ferdige ark å putte i skriveren. Veldig kjekt men ganske så dyrt, og så skulle jeg gjerne hatt litt mer antikkfarget bakgrunn og ikke bare hvit. Derfor har jeg nå gått til innkjøp av noe som heter Bubble Jet som brukes til å preparere stoffet. Skal prøves med det første og håper på et vellykket resultat. Det er bare så morsomt. Er på leting etter bilder av fler engler. Trenger noen som er litt mer voksne i uttrykket enn mine gamle glansbilder.

Anita sa...

Lykke til, det er nok sikkert et riktig valg der du er nå!

Ha en go kveld!

Helene sa...

Noen ganger må man foreta valg som kan virke litt skumle der og da, men jeg er sikker på at ditt valg vil være det rett for deg. Din egen trivsel og familie er viktigere enn noe annet. Den tiden får du aldri igjen og årene flyr fort.
Da barna var små valgte jeg å være hjemmeværende og kobinerte det med å være dagmamma for et par barn i samme aldersgruppe som mine egne.
Har aldri angret en dag.
Økonomisk sett kunne det nok vært fetere, men jeg tror helt sikkert at jeg ikke hadde hatt noe mer igjen i dag. En ting er ihvertfall sikkert og det at forbruket øker i takt med det du tjener.
Du blir riker på gode minner enn en fet bankkonto:0)
Lykke til!!

Anonym sa...

Det hørtes ut som ett klokt valg, jeg står nærmest ovenfor ett sånt valg selv og for tiden.... jeg håper jeg finner ut av ting og tang etterhvert selv!
Ha en fin torsdag!

Emmeline sa...

Tøffe jente. Det høres ut som et riktig valg!! Håper du finner en litt bedre og lettere vei å gå på etterhvert, men veslestua og tåpasient stell må jo være en super begynnelse...

@afjo72 sa...

Hei på deg! Lykke til med veiskillet ditt. Viktige og kloke tanker du har tenkt der...

Ellers må jeg bare skryte en masse av din og Elin sin storproduksjon altså. Dere er bare såååå flinke!!

Ønsker deg en fin dag!!

elin1976 sa...

Hei!
Er i bedre humør nå etter å ha fått tenkt litt og sovet på det.....he he.
Nå er det faktisk litt GOOD her hjemme.Manner er fornøyd og prinsessa sitter og gjør lekser frivillig;O) Er ferdig med nissedamå og holder på med den andre. S får vi se hvordan den blir. Tenkte at nå som jeg har fått en ekstra ferie så skal jeg benytte meg av å sitte lenge oppe drikke litt vin og kose meg skikkelig. Nr situasjonen er som den er så må man jo gjøre det beste ut av situasjonen.
Må ha et telefon møte i morgen å diskutere litt på logoen. Har noen ideer(ser du at det kommer noe godt ut av en knukket tå, får da tid til å bruke hodet he he)

Merete sa...

Jøss, du er tøff som hoppar av jobben og tar det heilt med ro og ventar på at noko anna skal dukke opp!! Men det er viktig å føle at ein får nok tid til barn, mann og andre ting som er viktigare enn jobben! Stå på og nyt dagane så dukkar det nok snart opp ein jobb som passar deg og familielivet..ønsker deg samtidig god helg :o)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Vet du hva - dette innlegget kunne jeg ha skrevet selv... Har gjort det samme jeg også - kjempeskummelt... men var lei av å være usosial, jobbet jo da andre hadde fri, jobbing i jula, påska, 17-mai, kveld og dag...Junior går nå i 8 kl, og på den tiden har jeg hatt fri 1 17-mai...
Gubben jobber også turnus - så den fritiden vi hadde sammen - var bortimot lik null...
Men nå har vi hatt mange frihelger siden i sommer SAMMEN - hærlig...

Lykke til, du føler sikkert at du har gjort det helt riktige...

Ha en koselig dag..

Hilsen fra landet sa...

Av og til må man ta vanskelige valg. Og kjenne inni seg hva som kjennes riktig. Jeg er sikker på at du gjorde rett når du føler det slik.
Så nydelige bilder du viser... og lavendel - ahh! Da er vi to lavendelelskere ja!! :-)
God helg til deg!