fredag 1. februar 2013

Gjør det selv!

 Vår i luften og masse virkelyst. Fant ut at akkurat må jeg ut å kjøpe nye god-stoler.
Det var litt upraktisk. Jeg dro avgråde helt alene, og særlig èn butikk opererer jo med total selvbetjening. Pakkene lå på rad 70-72, ca 1 km å gå gjennom lageret. Pakken var mye større en meg og merket med 34 kg. Værsågod forsynd deg selv.

 -Og jeg skulle ha 2 stk. Det ble svetting og tendens til stygge ord. Mer svetting ble det da jeg måtte kjøre avgårde med stor tilhenger og visste at ingen var hjemme for å hjelpe der heller...
Men du verden en klarer mye om man er sta nok!

 Jeg fikk lempet pakkene ut av bilen og båret dem opp i 2. etasje! Og jeg klarte å snu midt i gata med lang bil og lang tilhenger. Både lyktestolper, nabobiler og postkassestativ står som før. Det er nesten ikke til å tro!

Da var det klar for full ommøblering. Og sent på kvelden kunne jeg sitte ned og puste ut. To herlige sjeselonger ved peisen. Her kan vi se tv, lese bøker - og håndarbeidskurven står like ved.
Husbonden sa han aldri hadde sett noen ha dobbelseng i stua, men virket fornøyd.
Denne helgen er vi på reisefot, men gleder meg til rolige dager og kvelder når vi kan slå oss ned i den nye kosekroken.

5 kommentarer:

Pauline sa...

Det er jenta si det! :-)

Bestefars Verksted. sa...

Åhhhh,jeg vil også ha dobbeltseng i stua.....NÅ !!! Dette ble supert,tenker mannen i huset syns han har verdens beste konemor,nå !!!! Og det tror jeg jammen han har !!!!!!!!!!!!!!!! Du er bare så flink å fikse,helt alene....ble han ikke gledelig overrasket over dette,ja da vet ikke jeg,Marit !! Har lenge ønsket meg to slike,i akkurat den fargen,og jeg skal jo på ikea om ca 20 dager,men SAS liker nok dårlig om jeg skal igjennom sjekken på Gardemoen,med disse to,tror du ikke.......heheheheeee....ser for meg avisskriveriene allerede,på førstesiden av Avisa Nordland.....!!!! Kunne blitt tidenes førsteside....!!!! Likte veldig godt de to putene også,er de fra "butikken din" ? Nydelige var de !!!! Ja,dette blir nok en god kosekrok for hele familien din,tro meg !!!! Ønsker deg en super helg da,hvor enn i verden du er på tur :)

Lisbeth sa...

Skal si du er tøff! Jeg hadde aldri tort å kjøre med henger, blir derfor aldri noen slike innkjøp hos meg.........
Det ble knallfint, en deilig plass å slappe av :)

Klem

Hellemor sa...

Åh, så tøfft! Lang tid siden jeg har vært hos deg, og stua ser jo heilt forvandlet ut :-) grått & rått! Likte også tønne-lampen..er det ikke rart så frista man blir på sin arbeidsplass?? Nå er mine fristelser vel knapp så dyre som dine, tenker eg :-)
Klart du klarte alt alene - du kan jo det dér... :-)
Jeg orker ikke Ikea aleine lenger :-)

Klem klem

lavendel mio sa...

Slikt liker vi!:) Det skal noe til å stoppe oss kvinnfolk, vi greier det vi vil:)
Kjempefine stoler, de er verdt alt strevet:)
Ha en fin dag!
Hanne