onsdag 30. januar 2013

Nye tider

 Nå er det på tide å blogge litt om interiør igjen! Her har søte pynteting måtte vike plass for litt mer robuste og røffe saker.  Den nye lampen over salongbordet har nettopp kommet i hus! Det var en fristelse jeg fant på jobb.  Og når jeg lager utstillinger av masse flotte varer, er det ikke til å unngå at en får lyst å gjøre noen forandringer hjemme også.

Jeg synes lampen er kjempekul, har skikkelig sansen for å dra litt industri inn for å skape et mer spennende interiør. Ikke alle har forståelse for mine valg. Det er jo et stort skritt å byttet ut den hvite prismekronen med en TØNNE...! Ja, for resten av huset må jo følge i samme stil. Det er jo forståelig!

 Denne lekkerbiten er jeg også kjempefornøyd med. Sortlakkert og med stoffledning. Ah!
Nå står den og lyser opp i lesekroken vår. Stabel på stabel med interiørbøker og blader. Og så en ny bok til husbonden. "Enkel muring og støping". (Ønsker meg ny peis...)

For noen dager siden fungerte den lille lampen som almennbelysning i stua. Den stod høyt oppe på et skap. Den hvite veggen reflekterte lyset og skapte en fin effekt.
Nå har fruen hatt fri i to dager og vært uhyre effektiv... Har vært flittig med tilhenger, verktøy og visakort. Så nå er ikke stuen til å kjenne igjen...!
Det får det blogges om en annen dag. See you!


3 kommentarer:

Merethe sa...

Stilige lamper du har skaffet. Særlig den sorte med stoffledning. Spennende å se hvordan stuen din blir. :)

Bestefars Verksted. sa...

Råstilige lamper !!!!!!!!!!!! Man hopper fra det søte,til det røffe.....kjenner veldig godt,til akkurat den !!! Og som du sier,ikke alle forstår........kan tro jeg har fått mye kommentarer på visse ting,men det er da vi som skal bo her,og ikke andre...!! Så vi lar det være sånn,vi...... :) For heldigvis,liker vi stort sett det samme !Ikke det minste rart at du lar deg friste av butikknyheter,man stagnerer jo aldri....jeg skifter iallefall,uansett om jeg liker det,eller ikke.....litt dyrt kansje,at man aldri blir helt fornøyd. Men jeg prioriterer denslags,jeg røyker ikke,drikker aldri,reiser lite.......så jeg har ikke det grann,dårlig samvittighet......heheheeeee... :) Vi storkoser oss hjemme,og derfor legger vi nok mye penger igjen,her. Nå er vi jo på husvære-jakt,og egentlig er jeg en smule lei av å lete,for markedet her er i vill vekst ! Alle vil ha studenter til å leie hos seg,for da får dem stk.pris.......og prisene stiger deretter.Jaja,nok om det.......jeg gleder meg til å se hva du har brukt visakort og tilhenger til.....har det noe med peis,å gjøre.....? Så du Tid for hjem,igår ?? Jeg likte for såvidt peisen de lagde,men den veggen med glassruter ?????? DEN VAR FÆL !!! Den hadde jeg revet ned,åkke som !!! Kos deg videre,så venter jeg i spenning !!

Fjordheim sa...

Ja det ene dra det andre med seg,
Er nok ikke helt min stil, men jeg syns det kan være veldig stilig hos andre. Gleder meg til å se resten av stua.
Ønsker deg en flott torsdag :)